Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşbulduk canım hehe şöle akıllı ol çişliii salla duymazlıktan gel vs...

hoşbulduk ablam nasılsın oralar nasılll

ohh akçay makçay yapılmış planlar bende tatil istiyorum yaaa :CüvCüv:bizimde fethiye planları varda bakalımne zaman kimbilir kız cerennn sen ağırlığı bırakacan yakında rahat rahat gezersin ziv ziv :icecream:

canım iyiyim sağol :) bizim buralar çok güzel valla, hava muhteşem, bugün kargo beklediğim için evden çıkamıyorum, kargo gelsin direkt Cunda'ya gideceğim, hava harikulade çünkü :)

hehehe Ceren göbekten kucağa alacak, işi o zaman daha zor gülüm, sen doğurunca hemen gezeceğini mi sanıyorsun? ohoooooooo daha çok beklersin lülülülülülü

sagol ablacım..sen yazın tekneden genelde oldugunu söyledin tekne nerede tam oalrak ne yapıyorsunuz işletme gibi birşey sanırım?

evet canım, yazın genelde teknede oluyorum, eşim tekne turu yapıyor adalara, geçen seneye kadar ben de onunla gidiyordum ama artık bu sene gidemeyeceğim bu durumda, artık o tura gittiğinde ben evde olurum, o gelince tekneye giderim... Tekne Cunda'da bağlı canım

ohhh sen hakkından kesin gelirsin eli maşalı seni :oklava: kaydirigubbakcemile3

iş yerinden memnun olunca çalışmak keyifli olur canım, haklısın :)

ehh biraz eli maşalı oluyorum huyum kurusun :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
beni böyle sevv seveceksennn
olduğum gibi göreceksennnn :içelim:

evet allaha şükür iş yerinden memnunum ama daha önceki iş yerlerimde iyiydi be ablaaaa sanırım ben her bir şeyden memnun bir tipim ayy beni mutlu etmek ne kolay yaa biraz zor kadın rolü takılsam a.s

ablacım tabii gelirim inşallah diyelim bir adımımı atayımda akçaya...cerencim valla plandan bol ne var maksat gerçekleştirmek ama yazın ortasında sıcak sadece bunaltır yoksa çok agırlaşacagımdan degil sıkın tım malum o zman ortalama 22 haftalık falan olacam yani planların çogu temmuzda 23 24 haftalık olacam en fazla..hayırlısı zaten agustosta ramazan başlıyor bir yere gitmeyiz agustosta temmuz ortası olacak nikah hemen o ayda akçay inşallah gitmem sıkıntı olmazsa..o zman annemler ve ablamlarda (kayınvalidemler görümcem) orada olacak o sıra gitmek istiyorum..

hadi bakalım güzelim inşallah bol bol gezer tatilin tadını çıkarırsın herşey gönlünce olur umarım balım :1hug:

ohh akçay makçay yapılmış planlar bende tatil istiyorum yaaa :CüvCüv:bizimde fethiye planları varda bakalımne zaman kimbilir kız cerennn sen ağırlığı bırakacan yakında rahat rahat gezersin ziv ziv :icecream:

ayyy canım yaa inan bende onu düşünüyorum eğer bizim minik kızımız uslu bir kız olursa ağustosta sizin o tarafa gelmeyi düşünüyoruz 10 günlüğüne ama tabii 2 aylık bir bebekle tatil nasıl yapılır bilemicem ben havuz kenarında sütçiiiiiii modunda sürekli löp löp :ecrin_bebek: düşünsene kaydirigubbakcemile3

ablacım ayvalıktan cunda çok uzak degil dimi?yarım saat falan ancak sürüyor dimi...orada bir köprü var ilk bogaz köprüsü mü ne deniliyormuş?

kızlar kaçtım geldim gariii aranıza yine yakalnırsam bana iş bulrusunuz demi ayrı ayrı hal hatır soramayrum
nassısınız eyisiniz inşallah

kızlar merhabalar nasılsınız geçmişe bakamadım bi yaramazlık yoktur inş.
kız ceren sen ne zaman ayrılıyon izine sen işte ben dershanede doğuracaz bu gidişle

anladım ablacım..tekne gezintileri çok oluyor dimi bende önceki gittigimde akçayda dolanalım istedim ama hep akşam aklıma geldi bende biraz gece gece tırstım .bride akçaydaki biraz pek iyi degildi yani güvenilir degildi öyle duymuşlar zaten geri durdum bu durumda bu senede gidemem sanırım..

canım iyiyim sağol :) bizim buralar çok güzel valla, hava muhteşem, bugün kargo beklediğim için evden çıkamıyorum, kargo gelsin direkt Cunda'ya gideceğim, hava harikulade çünkü :)

hehehe Ceren göbekten kucağa alacak, işi o zaman daha zor gülüm, sen doğurunca hemen gezeceğini mi sanıyorsun? ohoooooooo daha çok beklersin lülülülülülü

hayırdır abla ne kargosu? Ben sana bir şey gönderdiğimi hatırlamıyorum :uhm:

neeeeeee cundayamı gidiceeeennnnnnnnn
çabukk bütün kredi kartlarını bırak öyle git yoksa :oklava:
her gittiğinde herkese bir şeyler ısmarlıyorsun sonrada bana ödetiyorsun olmaz ama :oklava:

sağol abla ya içimi ferahlattın valla şuna bak demiyor hele bir doğsun ceren diyede birde dil çıkarıyorsun dalga geçer gibi :dilcikar: :çok üzgünüm:

inşallaaaahhhhhhh sağlıklı sıhhatli uslu bir bebiş olurda gerisi mühim değil bir sene gitmeyiveririz tatile ne yapalım :sm_confused:

Son düzenleme:
ehh biraz eli maşalı oluyorum huyum kurusun :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
beni böyle sevv seveceksennn
olduğum gibi göreceksennnn :içelim:

evet allaha şükür iş yerinden memnunum ama daha önceki iş yerlerimde iyiydi be ablaaaa sanırım ben her bir şeyden memnun bir tipim ayy beni mutlu etmek ne kolay yaa biraz zor kadın rolü takılsam a.s

ayyy canım yaa inan bende onu düşünüyorum eğer bizim minik kızımız uslu bir kız olursa ağustosta sizin o tarafa gelmeyi düşünüyoruz 10 günlüğüne ama tabii 2 aylık bir bebekle tatil nasıl yapılır bilemicem ben havuz kenarında sütçiiiiiii modunda sürekli löp löp :ecrin_bebek: düşünsene kaydirigubbakcemile3

ben seni olduğun gibi seviyorum gülüm Şeniz

kocan çok şanslı valla... bir kadının herşeyden mutlu olması kolay mı o kadar? :roflol:

aaaaa hani bizim taraflara gelecektiniz? :dilcikar:

kızlar kaçtım geldim gariii aranıza yine yakalnırsam bana iş bulrusunuz demi ayrı ayrı hal hatır soramayrum

hoş geld,n canım bizler iyiyiz bir yaramazlık yok
haftanın son iş gününü bitirmeye uğraşıyoruz
sen nasılsın? Aman dikkat et enselenme sakın canını sıkmasınlar

kızlar merhabalar nasılsınız geçmişe bakamadım bi yaramazlık yoktur inş.
kız ceren sen ne zaman ayrılıyon izine sen işte ben dershanede doğuracaz bu gidişle

nur hoş geldin güzelim nassen?

evet canım ben fidanlıkta çiçeklerin arasında sende dershanede sıraların arasında doğuracağız kaydirigubbakcemile3

ben seni olduğun gibi seviyorum gülüm Şeniz

kocan çok şanslı valla... bir kadının herşeyden mutlu olması kolay mı o kadar? :roflol:

aaaaa hani bizim taraflara gelecektiniz? :dilcikar:

bendeeee sizi olduğunuz gibi sefforummm Şeniz Şeniz Şeniz hihoyyyt

evet bencede benim koca çok şanslı yaaa yani onun yerinde olmak isterdim kaydirigubbakcemile3

aaa aşk olsun ablacım sözüm söz yeterki dediğim gibi cerenim uslu bir bıdık olsun beyzam gibi nasıl olsa eşimin izini 15 gün 10 günü antalya kalan 5 günüde artık sizin oralarda geçiririz yeterki allah izin versin tabii cerende kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :emir_bebek:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ablacım ayvalıktan cunda çok uzak degil dimi?yarım saat falan ancak sürüyor dimi...orada bir köprü var ilk bogaz köprüsü mü ne deniliyormuş?
yok güzelim uzak değil... Ayvalık Cunda arası arabayla tam 7 dakika sürüyor... evet Türkiye'nin ilk Boğaz Köprüsü diye yazıyor, ilk gördüğümde çooooook gülmüştüm :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nasılsın tatlım? aman yakalanma gülüm, bu krizde iş bulmak çok zor biliyorsun... ben iyiyim çok şükür, bugün boş günümü, keyif yapıyorum :)
anladım ablacım..tekne gezintileri çok oluyor dimi bende önceki gittigimde akçayda dolanalım istedim ama hep akşam aklıma geldi bende biraz gece gece tırstım .bride akçaydaki biraz pek iyi degildi yani güvenilir degildi öyle duymuşlar zaten geri durdum bu durumda bu senede gidemem sanırım..
Akçay'da yapılan turlar nasıl bilmiyorum ama bizim buradaki turlar çok keyifli, eşimin ki zaten özel, yani kalabalık ayrı ayrı kişilere değil, ailelere ya da arkadaş gruplarına tur yapıyor, en fazla 13 kişi alıyor tekneye :)
hayırdır abla ne kargosu? Ben sana bir şey gönderdiğimi hatırlamıyorum :uhm:

neeeeeee cundayamı gidiceeeennnnnnnnn
çabukk bütün kredi kartlarını bırak öyle git yoksa :oklava:
her gittiğinde herkese bir şeyler ısmarlıyorsun sonrada bana ödetiyorsun olmaz ama :oklava:

sağol abla ya içimi ferahlattın valla şuna bak demiyor hele bir doğsun ceren diyede birde dil çıkarıyorsun dalga geçer gibi :dilcikar: :çok üzgünüm:

inşallaaaahhhhhhh sağlıklı sıhhatli uslu bir bebiş olurda gerisi mühim değil bir sene gitmeyiveririz tatile ne yapalım :sm_confused:

babacığım bana giyecek ciciler aldırmış, ben burada bulamadım zevkime uygun bir şey demiştim, o da sağolsun aldırmış, dün kargoya vermiş, bugün elimde olur diye bekliyorum

ohooo ben o kredi kartlarını kırıp atalı 2 ay oluyor neredeyse... hehehehe

kıyamam sana ben, inşallah kuzucuğun çok uslu olur da sende rahat rahat heryere gidersin :)

ohh cunda yolları taştan sen çıkardın beni beni baştann :)
ya ablacım tabi bebekken biraz zor olur belki ama acaba bizdemi problem diyorum bazen çünkü burda turistlleri görüyorum öyle rahatlarki ellerinde bebekleriyle kalkmış gelmişler buralara kadar bizmi pinpirikliyiz acaba yaa yani onlar gayet rahat tatil yapıyor çocuk zırlıyor anası havuzda yani tamam o kadar geniş olup çocuk morarıncaya kadar ağlatalım demiyorum ama bebkler oluncada dünyadan kopmayalım ya hayat akıyor miniğide alıp tatil yapmak imkansızmı acepp ne diyorsunuz hatunlarrr

bendeeee sizi olduğunuz gibi sefforummm Şeniz Şeniz Şeniz hihoyyyt

evet bencede benim koca çok şanslı yaaa yani onun yerinde olmak isterdim kaydirigubbakcemile3

aaa aşk olsun ablacım sözüm söz yeterki dediğim gibi cerenim uslu bir bıdık olsun beyzam gibi nasıl olsa eşimin izini 15 gün 10 günü antalya kalan 5 günüde artık sizin oralarda geçiririz yeterki allah izin versin tabii cerende kaydirigubbakcemile3
beklerim valla a.s.
ohh cunda yolları taştan sen çıkardın beni beni baştann :)
ya ablacım tabi bebekken biraz zor olur belki ama acaba bizdemi problem diyorum bazen çünkü burda turistlleri görüyorum öyle rahatlarki ellerinde bebekleriyle kalkmış gelmişler buralara kadar bizmi pinpirikliyiz acaba yaa yani onlar gayet rahat tatil yapıyor çocuk zırlıyor anası havuzda yani tamam o kadar geniş olup çocuk morarıncaya kadar ağlatalım demiyorum ama bebkler oluncada dünyadan kopmayalım ya hayat akıyor miniğide alıp tatil yapmak imkansızmı acepp ne diyorsunuz hatunlarrr
doğru haklısın ama onlar da çok geniş be anacım... bebeğin 40'ı çıkmadan tatile çıkanlar var, tabii çok üstüne düşmemek gerekiyor, dediğin gibi hayattan kopmayalım... işte bu dengeyi tutturabilmek çok önemli :)

nur entelliye hoşgeldiniz kızlaarrr
benim bugun nette sorun var sanırım ne maillerimi açaibliom nede kk doğru düzgün açılıo takılıp kalıyorr

kumsal çok güzel bir yazı idi tşkler..
bişi değil canım
kumsalcım evet, hem yazı hem de fıkralar harikaydı :) teşekkürler paylaştığın için :)
bişi değil ablacım
kızlar hepinize cevap yazayım dedim ama yazamadım bugün biraz yoğun burası az çok okudum sizi kız ceren hemen şikayet etmişin beni bak okumadım sanmaaaa sonradan güldürüdm onuda yazsana kız bombiliii kızlar hepinize çok güzel bir cuma diliyorum süper bir gün olsun inşallah cerenimiz yakında geliyor annesi artık evinde dinlenip kızını bekleyecek alkisalkisalkis
bulcuk,kumsal,rüzgar deniz,mavi den
z hepinize günaydın ballarım neşecim dularımız seninle merak etme sen bulcuk o patronunun varyaa töbe töbe bugün kötü konuşmucam yaa neyse anladınzı siz beniii

canım günaydın hoşgeldin nasılsın

Back
X