Bebiş cinsiyetini göstermedi... :)

celineee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
612
32
98
49
20 haftalık hamileyim ve bebiş hala cinsiyetini göstermedi...

Yarın doktor günü, bakalım gösterecek mi? Merakla bekliyorum...bilmiyorumkismile

canım merak etme gösterir bizde 20.haftaya kadar ögrenemedik göstermedi göstermeyincede kız heralde diye düşünmeye baslamıstım ama erkekmiş

evet göstermeyince kız derler ama bence onun aslı yok daha ben 15 . haftanın içinde kız olduğunu öğrendim yani daha 2 gün olduçoğu kişi belli olmaz genede sen bidaha baktır diyo ama erken olduğu için şaşıra bilirmiş pazartesi gene ggidicem mesela yengeminkide 6 aylık oldu daha göstermedi cinsiyetini ancak ayrıntılı ultrasyonda kız dedi ama şimdiki doktoro hala göstemiyo diyo nekadar enteresan Allahın işi işte bende bazen diyorum bide erkek doğuyomuş :):)

Belli oldu cinsiyeti... Erkek !!!
Biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası ama yapacak bişi yokkk... Bi oğlum olacak :))senağlama

Sonunda göstermis ama annesi :)) Masallahh Allah saglikli, hayirli evlat versin insallah. Birdahakide kiz olur insallahh, hayal kirikligi deme

ben daha öğrenmedim ama beklediğimle sonuç farklı çıkarsa ben de senin gibi şaşırcam ama sonuçta onun anne demesi kokusu yeter....bir kızım var 7.5 yaşında bakalım ikinci bebişim ne olcak?:))

bende 17 .haftalığım Allahın izniyle ögrenemedim henüz.
Sağlıklı bir erkek çocuğu getirirsin inşallah
Allah bir avazda kurtarsın.

allah analı babalı büyütsün bende geçen cuma gittim kontrole secde de duruyordu herkes göstermezse kız diyor iki kızım var 3 tane olur delikafadulden:teytey: büyüyünce biri kahvemi yapar biri çayımı yapar oohhgel keyfim gel...

Çok şanlısın valla :))
Sğlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün...

valal benim paşam hiç saklamıyo kendini rahat rahat gösteriyo her yerini 12 haftada erkek dedi 16 haftada kesin dedi ben yine 20 haftada belki yanılmıştır dedim ama öncee pipisini gösterdii sıpammm bende kız kız diyenlerdendim ama rabbim saglıklı hayırlı eylesin evlatt hasretiylee tutşanlar varken ben niye oglum oldu diyemem saglıklı olsun yeter bana

benim bebeğimde sakladı kendini dün gttim göstermedi cok gecmedi henz fakat cok meraklanıorum karnımdaki bebeğim kız mı erkek mi ? ama sağlıklı ya herseye değer allah bizlere doğum kolaylığı versin dilerim ...

ya benm bebegimde kendini göstermiyo 17.haftadayım salı gittim bacaklarını kapamıs yatıyo dedi doktorum kız gibi gözüküyo ama 2 hafta sonra geldiginde netlestirriz dedi.inş ozmn kendini gösterir melegim :ecrin_bebek: ama sanırım bizim bebiş birascık nazlı :1rolleyes:

hayırlı olsun cnm cok sevndim senn adına :) bende ögrencem inş erkek kız fark etmez ama cok merak ediyorum göstersn bebiş artık kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…