E Eliff00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 27 3 1 34 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #1 Kizlarrr hadi mutlulugumuzu üzüntümüzü paylaşalım bu ay hamile kalmak için ugrasanlar hamile olduklarını öğrendiklerinde buraya yazsınnn bebiş geliyor mu bakalım bende yazaagim adetime 9 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum...
Kizlarrr hadi mutlulugumuzu üzüntümüzü paylaşalım bu ay hamile kalmak için ugrasanlar hamile olduklarını öğrendiklerinde buraya yazsınnn bebiş geliyor mu bakalım bende yazaagim adetime 9 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum...
earth_angel9 Guru Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 2.760 4.077 333 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #2 Bence herkes gidip bir trombofili testi yaptirsin cok ugrasmadan once. Cok fazla gormeye basladim etrafimda bu yuzden dusukler.. Allah herkese saglikli dogumlar versin
Bence herkes gidip bir trombofili testi yaptirsin cok ugrasmadan once. Cok fazla gormeye basladim etrafimda bu yuzden dusukler.. Allah herkese saglikli dogumlar versin
E Eliff00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 27 3 1 34 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #3 earth_angel9 .!.: Bence herkes gidip bir trombofili testi yaptirsin cok ugrasmadan once. Cok fazla gormeye basladim etrafimda bu yuzden dusukler.. Allah herkese saglikli dogumlar versin Genişletmek için tıkla... Aminn doğru söylüyorsun ama ben daha hiç gebe kalmadim
earth_angel9 .!.: Bence herkes gidip bir trombofili testi yaptirsin cok ugrasmadan once. Cok fazla gormeye basladim etrafimda bu yuzden dusukler.. Allah herkese saglikli dogumlar versin Genişletmek için tıkla... Aminn doğru söylüyorsun ama ben daha hiç gebe kalmadim
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.590 141.628 598 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #4 http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/gebelik.31/ Bu konuda aktif olan bölümler var . Her ay gebelik bekleyen anne adayları ... ekimde hamile kalmak isteyenler , Kasımda , Aralıkta .... diye alt başlıklar açıyor . Oraya bir bak .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/gebelik.31/ Bu konuda aktif olan bölümler var . Her ay gebelik bekleyen anne adayları ... ekimde hamile kalmak isteyenler , Kasımda , Aralıkta .... diye alt başlıklar açıyor . Oraya bir bak .
E Eliff00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 27 3 1 34 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #5 Ausencia .!.: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/gebelik.31/ Bu konuda aktif olan bölümler var . Her ay gebelik bekleyen anne adayları ... ekimde hamile kalmak isteyenler , Kasımda , Aralıkta .... diye alt başlıklar açıyor . Oraya bir bak . Genişletmek için tıkla... Gormemisim yeniyim..
Ausencia .!.: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/gebelik.31/ Bu konuda aktif olan bölümler var . Her ay gebelik bekleyen anne adayları ... ekimde hamile kalmak isteyenler , Kasımda , Aralıkta .... diye alt başlıklar açıyor . Oraya bir bak . Genişletmek için tıkla... Gormemisim yeniyim..
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.590 141.628 598 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #6 Eliff00 .!.: Gormemisim yeniyim.. Genişletmek için tıkla... Çok aktiftir o sayfalar . Herkes umudunu , sevincini , hayal kırıklıklarını paylaşır . Rabbim hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin .
Eliff00 .!.: Gormemisim yeniyim.. Genişletmek için tıkla... Çok aktiftir o sayfalar . Herkes umudunu , sevincini , hayal kırıklıklarını paylaşır . Rabbim hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin .
E Eliff00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 27 3 1 34 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #7 Ausencia .!.: Çok aktiftir o sayfalar . Herkes umudunu , sevincini , hayal kırıklıklarını paylaşır . Rabbim hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin . Genişletmek için tıkla... Tamam inşAllah galiba bu soruyu da iptal etme gibi bir şansım yok :/
Ausencia .!.: Çok aktiftir o sayfalar . Herkes umudunu , sevincini , hayal kırıklıklarını paylaşır . Rabbim hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin . Genişletmek için tıkla... Tamam inşAllah galiba bu soruyu da iptal etme gibi bir şansım yok :/
M meleksuu49 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2016 6 15 3 31 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #8 Merhabalar ben yeni üyeyim benmde 3 günm var bugün test yaptım silik çıktı hamilemiyim
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.590 141.628 598 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #9 Eliff00 .!.: Tamam inşAllah galiba bu soruyu da iptal etme gibi bir şansım yok :/ Genişletmek için tıkla... Yok . Konunun kapanır editörler tarafından . Sen verdiğim linki incele , çok konu var bebek bekleyenlerin açtığı ... Tablolar oluşturuluyor falan .
Eliff00 .!.: Tamam inşAllah galiba bu soruyu da iptal etme gibi bir şansım yok :/ Genişletmek için tıkla... Yok . Konunun kapanır editörler tarafından . Sen verdiğim linki incele , çok konu var bebek bekleyenlerin açtığı ... Tablolar oluşturuluyor falan .
E Eliff00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 27 3 1 34 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #10 meleksuu49 .!.: Merhabalar ben yeni üyeyim benmde 3 günm var bugün test yaptım silik çıktı hamilemiyim Genişletmek için tıkla... 2.cizgi silikse hamilesin insAllah :)
meleksuu49 .!.: Merhabalar ben yeni üyeyim benmde 3 günm var bugün test yaptım silik çıktı hamilemiyim Genişletmek için tıkla... 2.cizgi silikse hamilesin insAllah :)
M meleksuu49 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2016 6 15 3 31 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #11 Eliff00 .!.: 2.cizgi silikse hamilesin insAllah :) Genişletmek için tıkla... İnşallah sende hamilesindrRabbim isteyen herkese nasip etsin
Eliff00 .!.: 2.cizgi silikse hamilesin insAllah :) Genişletmek için tıkla... İnşallah sende hamilesindrRabbim isteyen herkese nasip etsin
E Eliff00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 27 3 1 34 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #12 meleksuu49 .!.: İnşallah sende hamilesindrRabbim isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... İnşAllahh :)
meleksuu49 .!.: İnşallah sende hamilesindrRabbim isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... İnşAllahh :)
earth_angel9 Guru Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 2.760 4.077 333 25 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Eliff00 #13 Eliff00 .!.: Aminn doğru söylüyorsun ama ben daha hiç gebe kalmadim Genişletmek için tıkla... Kalmadiysanda git yaptir ve bastan onlemini al eger oyle bir durum varsa..
Eliff00 .!.: Aminn doğru söylüyorsun ama ben daha hiç gebe kalmadim Genişletmek için tıkla... Kalmadiysanda git yaptir ve bastan onlemini al eger oyle bir durum varsa..