aysecim..benden 1 yil sonra evlenen kuzenim hamile simdi..diger iki kuzenim ise 4 ay once evlendiler onlarda hamile..benimle birlikte evlenen 3 arkadasimin cocuklari coktan oldu....ya tamam sabrediyorum Allahima siginiyorum..ama cok kotuyum iste...cok hemde...anneme geliyorum benden sonra evlenen tum komsu kizlarim hamile kalmis..cevrede bi benim bu durumda olan..kime ne anlatayim kime nasil anlatayim..hep icime atiyorum..psikolojim bitti artik...sessiz sessiz agliyorum hep...dusunebiliyomusun kendi derdimle ugrasirken kaynanam bide bana demezmi cocugu olmayan kadinlari kocalari bosar..oan beynimden assagiye kaynar sular dokuldu..kendi oglunda sorun oldugunu asla kabullenmez..ve daha bana neler yapti...bu durumda bana oyle seyler cektirdiki Allaha havalae ediyorum...bir evladim olsa boynuna sarilir aglardim..uzuldugumde tesellim olurdu benim..ama simdi esimle kavga ettigimde geciyorum odanin bi kosesine agliyorum agliyorum..kimse duymuyor sesimi...yalvariyorum Rabbime sadece bir evlat..onunla tutunayim artim hayata...Allahim ne olur isteyen herkese ve banada hayirli evlatlar nasip et..bir tana bilse olsa yeter... kurban oldugum Rabbim insallah dualarimizi kabul eder...
Sesini kimse duymaz olur mu hiç bak biz duyuyoruz, hepimiz aynı dertle yanmışız, halden anlarız. Sadece bu mu, eşin dostun lafları, iş stresi, geçim derdi daha neler neler çekiyoruz işte.. Sadece sen değil ben de öyle yalnızım ki bak ben yıllardır annemle bile küsüm anne desteği bile yok yanımda. Psikiyatriste gidiyorum çünkü tek başıma altından kalkamıyorum. Keşke yakında olsak oturur dertleşirdik. Şu foruma günde kaç kez girdiğime inanamazsın, şurda bana yazılmış iki satır yazı nasıl teselli oluyor anlatamam. Halimden anlayanın uzattığı bir el gibi.. Ruh halim çok dengesiz birgün umut doluyum birgün ölmek istiyorum ama geçicek biliyorum, dayanıyorum.. Sen de dayan kendini bişeylerle oyalamaya çalış. Bana özelden adını yaz, adınla anayım seni dua ederken.