firdos cok haklisin canim...ya varya en basta ben kadin dogumcuya gittim..bana ne dedi biliyomusun..sende kist var dedi.hani bana adetliyken gel hic demedi..adetime bir hafta vardi ona gittigimde..bu dedi cikolata kisti olabilir hatta ameliyata bile gerek olabilir dedi..ve bana bir suru ilac verdi..ozele gittim bide iyi anlasinlar diye..sonra cok icime sinmedi bu doktor..ilaclari bir ay kullandim ve kontrole gittim.kontrolde bile bir suru para istedi benden calisanlari...sasirdim cunku kontrolde almayacagini soylemisti..ama hic bir sey demedim ve hemen verdim.. ve baska iki doktora daha gittim..ve ozellikle kist olayini onlara sordum..ikiside bana kist olmadigini onlarin folikul oldugunu soyledi ve saglikli muayenin adetliyken yapilacagini soyledi.. yani tek doktora guvenmemek lazim heralde..bide doktorlar onlara cok sey sormamizi istemiyolar...
esimde varikosel ameliyati olacagi zaman..prof bi doktora oldu..sorular soruyodum ona hocam soyle yapalim; ameliyatin riski ne v.b. bana hep diyoduki sen bizi gecersin bu bilgilerinle; cok arastirma falan...yani hic bi sekilde soru sormami istemezdi ona..Rabbim doktor kapilarina dusureceksede hayirli doktorlara dusursun insallah...
esimde varikosel ameliyati olacagi zaman..prof bi doktora oldu..sorular soruyodum ona hocam soyle yapalim; ameliyatin riski ne v.b. bana hep diyoduki sen bizi gecersin bu bilgilerinle; cok arastirma falan...yani hic bi sekilde soru sormami istemezdi ona..Rabbim doktor kapilarina dusureceksede hayirli doktorlara dusursun insallah...