hahayyyyyttttttt(bu benim minik aşkım yeğenimin sevinç çığlığı) o koca göbüşün için bebişle dolsuninşşşşşşşşşşşşşşşş hemde iki tane birdennnnnnnnnnnnn
hergün daha da iyi olacaksın ve sonunda da muradına ereceksin ben kalpten inanıyorum..
canim oncelikle gecmis olsun? sizde sorun neydi? kadin faktoru sanirim..bak asilama olduysa cok buyuk bir sorun oldugunu snamiyorum sizde..biz malesef asilama dahi olamadik...uzuntunu anliyorum...hepimiz anne olmak istiyoruz..cabaliyoruz..umudumuzu kaybedip hergun tekrar en bastan aliyoruz...ama yapabildigimiz sadece bu..sonucta nasip edecek olan Rabbim...bolesi daha hayirli belki..bak bide bunu yapmak cok zor biliyorum ama lutfen stresten uzak dur...uztelik daha bebek isteyelei cok az bir zaman olmus..Rabbim nasip edecek insallah canim...
saolll canımmm allahhh razıı olsunnnbenimde tahlillermiz temizz çıktıı hayatmm id allahıma çokk şükürr eşiminde rar yolu intihabımm vardı onedendenn dolayı adett düzensizlğimm vardı ama intihaçç için fitil jel falan kullandımm doktrmm inthabmm bittiğini söyledii adetmm düzene girmişti son4, 5aydırr şuanda metformin kullanıyormm gebelikk içinnama işte olmuyooo allahh nezaman yazdysa ozamnn olcakk ama ister istemezzz üzülüp sitress yapıyosn bir lokma bişeyy yemedmm sabahatann beri içimm almıyooo zatenn eşimmm en sonunda pisikyatriye götrcemmm dioo:
kızlarrr bundan 2ay önce aşılama yaptrmıştmm özel bi hastanede ama malesefff tuutmadı buay ise adetmm 6gün gecikti evde tahlill yapmakk istemedmmm malümmm çıkmıyooo moral bozukluğu ve bi dünya şeyyy iştee kızlarr sabahh eşimle önce zübeyde hanımm doğm evne gittikk ama hınca hınç doluu daha sonra sigorta devlet hastanesnde bi arkadaşımmm çalışyooo o aracı oldu rica minnet aldık bi sıra girdimm bi erkek doktora doktor beyy adett günm geçti kanada gebelik testi yaptrcamm dedmmm kana gerekk yokk idrar yapalımm dediii neyse yaptıkkk tabiii sonuççç negatifff doktorrr kana gerekk yokkk aslındaaa ama istyosnn mademm alalımm dediii acırcasına neyse kan verdim sonuçlarda pazartesymiş gerçi umudmm kalmadı ama nie böyle oldmm anlamadmmm arkadaşlarrr eşimmde kötüü olduu tabiii inanınn gelene kadarr ağladımmm arabada ağzımın içi nasılll yara olmuşşş varya kızlarrr hemen sitrestennn canımmm çokkk acıyooo kızlarrr ne yapmalıymmm sizce buarada 23yaşndaymm 1.5yıllık evlymmm 1yıldrda bebek istyorzzzz
canim bugun dr.a gitmistin? ne dedi dr? bide sen mayis gibi tedavi dusunuyodun dimi canim..
canım kan verirken bazı tatsızlılar yaşamışsın ama geçmiş
boş ver pzrts ye kadarda kendini üzme eğer negatifse zaten üzülecek çok zamanın olcak ama eğer pozitifse (ki inşşşşş öyledir)sevineceksin şu an bir gebelik varsa stresten etkilene blir dikatli olmalısın ve inşş hamişsidir
canim bak sizde ole cok cok buyuk sorunda yokmus..su asamada dr.ada gitsen strese baglar zaten olmayisini ; bilimsel bir sorun yoksa...stres cok ama cok onemli...dr.larda buna cok onem veriyor...baska aktiviteler bulmaya calis kendine bir sure..kurs gibi v.s kendini topla..Allah nasipe decek insallah canim..bide bol bol dua et....
Hepimiz birlikte inşallah. Şu topikteki kadınların hepsi bu yıl gebe kalsa ne güzel olur Allah'ım yaa...hergün daha da iyi olacaksın ve sonunda da muradına ereceksin ben kalpten inanıyorum..
Kendimi öyle hayal bile edemiyorum... İnşallah hepimiz öyle oluruz canım...Çok heyecanlı sen beni perşembe görme bir de kanat takarım artık. Aslında tecrübeli bir tüpçüyüm ama :)) Allah bunu hayırlı etsin bebeğim gelsinde ben herşeyi unutmaya razıyım artık...evetttttttttttişin en heycanlı kısmına geldinnnnn perşebe gün küçücük su dalması seninle buluşupppp sende kök salacak inşşşşşşş seni koca göbüşlü şikoooooo bir kadın yapacak ama en önemlisi seni anne yapacakk
rabbim yar ve yardımcın olsu bebişn seninle 9 ay kalsın inşşşşşş
canim benim ..Allah razi olsun..Rabbim o temiz veguzel gonlune gore nasip etsin herseyi....ne kadar iyi bir kalbin var canim yaaa...o kadar cani gonulden inaniyorumki senin bu sefer olacagina..Rabbim utandirmasin bizi insallah....ben persembe transferin olana kadar her gun senin izin 13 ayetel kursi okuyacam hayatim..insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin..kurban oldugum dualarin yuzu suyu hurmetine bebisinin sana tutunmasini nasipt etsin insallah....cokk guzel bir anne olur hemde senden..hem guzell hem bilgili...e daha ne olsun dimii...
senide uyandıracaktım kıyamadım öznuru asumanı yeteri seni bütün karıları arıyacaktım :)))))Kızlar Asuman doktora gidecek birazdan ona dua edin, belki 1-2 gün içinde transferi olur. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.
Amma kaynatmışsınız akşam oku oku bitmedi valla :))
Allah kabul etsin canımcanım bende okudum ALLAH gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin
Allah kabul etsin canımnurcan...
okudum meryem suresini hbrin olsun...
canım nasıl geçti muayenennizkızlar nasılsnız ben bu gün eşimle dr gittiğim için gelemdim inşşş her kesler iyidir
ah canım perşembe heeeeeee inşallah yavrun sana sım sıı tutunur ya ne güzel rabbim seni yavruna kavuştursun canımVe geldim doktordan... Allah hepinizden razı olsun inşallah... En yakın zamanda yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah... Doktorum rahim kalınlığımın iyi olduğunu söyledi. Yarından itibaren progestan a başlayacağım. Ve Allah'ın yardımı ve izniyle perşembe günü transferim gerçekleşecek inşallah. Bu sefer olsun çok istiyorum hepimiz için dua ediyorum sadece kendim için değil. Dilerim umut olurum hepinize hemde...
kızlarrr bundan 2ay önce aşılama yaptrmıştmm özel bi hastanede ama malesefff tuutmadı buay ise adetmm 6gün gecikti evde tahlill yapmakk istemedmmm malümmm çıkmıyooo moral bozukluğu ve bi dünya şeyyy iştee kızlarr sabahh eşimle önce zübeyde hanımm doğm evne gittikk ama hınca hınç doluu daha sonra sigorta devlet hastanesnde bi arkadaşımmm çalışyooo o aracı oldu rica minnet aldık bi sıra girdimm bi erkek doktora doktor beyy adett günm geçti kanada gebelik testi yaptrcamm dedmmm kana gerekk yokk idrar yapalımm dediii neyse yaptıkkk tabiii sonuççç negatifff doktorrr kana gerekk yokkk aslındaaa ama istyosnn mademm alalımm dediii acırcasına neyse kan verdim sonuçlarda pazartesymiş gerçi umudmm kalmadı ama nie böyle oldmm anlamadmmm arkadaşlarrr eşimmde kötüü olduu tabiii inanınn gelene kadarr ağladımmm arabada ağzımın içi nasılll yara olmuşşş varya kızlarrr hemen sitrestennn canımmm çokkk acıyooo kızlarrr ne yapmalıymmm sizce buarada 23yaşndaymm 1.5yıllık evlymmm 1yıldrda bebek istyorzzzz
canım dunde senle bayağı konuşmuştuk emin ol burdaki kadınların hepsi bende dahil yıllarca bir evlat sahibi olma için koşuşturduk i hepimizin eşimizde yada kendimizde sorunlar var yani doğal yollar zor gebe kalmamız ama sen öle değilsin ne senin ne eşinin hiçbir sağlık sorunu yok bebeğim dahada çok gençsin bak inan aslında heran gebe kalabilirsin eiminol ama arkadaşlarında dediği gibi lütfen sitres yapma adet pisikolojik olarakta gecikebilir pisikolojik gebeliklerbile var kadın kendini gebe sanıyor belirtiler bile oluyor mide bulntısı göğüs şişliği felan ama aslında bebek yok bunlar hep sitresten emin olpisikooloğa felan ihtiyacın yok kendine çocuktan başka bir uğraş bul münasebetinizide 2 gündeveya 3 günde bir yapın ve akşam yapınsen hiç kalkma yataktan banyonu sabaha bırak kiiiiiiii gebelik artıırıcı kullaıyosun kafanı rahatlatsan belkide kalacak aslında lütfen bizlerin durumunu düşün ve kendine beterinde beteri var de ve ggüçlü ol ne kendini nede eşini üzme canım inan yakında bebişin sana gelecektirsaolll canımmm allahhh razıı olsunnnbenimde tahlillermiz temizz çıktıı hayatmm id allahıma çokk şükürr eşiminde rar yolu intihabımm vardı onedendenn dolayı adett düzensizlğimm vardı ama intihaçç için fitil jel falan kullandımm doktrmm inthabmm bittiğini söyledii adetmm düzene girmişti son4, 5aydırr şuanda metformin kullanıyormm gebelikk içinnama işte olmuyooo allahh nezaman yazdysa ozamnn olcakk ama ister istemezzz üzülüp sitress yapıyosn bir lokma bişeyy yemedmm sabahatann beri içimm almıyooo zatenn eşimmm en sonunda pisikyatriye götrcemmm dioo:
nurcan cnm bende okudum öznur arkadasımızın duasını Allah kabul etsin inşş
nurcan306 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981
kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin
pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe----------------------------okudu
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan
nazemir-------------------------okudu
ceylin---------------------------okudu
pembe_86
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
derin
neslyy
pinar1202----------------------okudu
asli_1981
umudumsun 5 adet
canım bende okudum ALLAH gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin
ben okudum bugün yazmıştım 686. sayfada kalmış
iy akşamlar hamiş olanlar allah tamamına erdirsin inşallah daha hamiş olmayanlarada allah tez zamanda tez zamanda versin bende sonuç bekliyom 4 nisanda nurcancım banada meryem suresi okurmusunuz canım çok ihtiyacım var
iy akşamlar hamiş olanlar allah tamamına erdirsin inşallah daha hamiş olmayanlarada allah tez zamanda tez zamanda versin bende sonuç bekliyom 4 nisanda nurcancım banada meryem suresi okurmusunuz canım çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?