bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hergün daha da iyi olacaksın ve sonunda da muradına ereceksin ben kalpten inanıyorum..

aminnn amin..bugun dolmusa bindim yanimda 2-3 yaslarinda bi kiz cocugu vardi annesi ile..ama varya cocugun yuzu ayni sen...tombis tombis...bide bakip bakip guldu bana:))) yerim onu yaa..ay dedim aysemin kizi ols aance bu kadar benzer:))) canim senin kontrolun ne zaman?

saolll canımmm allahhh razıı olsunnnbenimde tahlillermiz temizz çıktıı hayatmm id allahıma çokk şükürr eşiminde rar yolu intihabımm vardı onedendenn dolayı adett düzensizlğimm vardı ama intihaçç için fitil jel falan kullandımm doktrmm inthabmm bittiğini söyledii adetmm düzene girmişti son4, 5aydırr şuanda metformin kullanıyormm gebelikk içinnama işte olmuyooo allahh nezaman yazdysa ozamnn olcakk ama ister istemezzz üzülüp sitress yapıyosn bir lokma bişeyy yemedmm sabahatann beri içimm almıyooo zatenn eşimmm en sonunda pisikyatriye götrcemmm dioo:

canim bak sizde ole cok cok buyuk sorunda yokmus..su asamada dr.ada gitsen strese baglar zaten olmayisini ; bilimsel bir sorun yoksa...stres cok ama cok onemli...dr.larda buna cok onem veriyor...baska aktiviteler bulmaya calis kendine bir sure..kurs gibi v.s kendini topla..Allah nasipe decek insallah canim..bide bol bol dua et....

canım kan verirken bazı tatsızlılar yaşamışsın ama geçmiş
boş ver pzrts ye kadarda kendini üzme eğer negatifse zaten üzülecek çok zamanın olcak ama eğer pozitifse (ki inşşşşş öyledir)sevineceksin şu an bir gebelik varsa stresten etkilene blir dikatli olmalısın ve inşş hamişsidir

canim bugun dr.a gitmistin? ne dedi dr? bide sen mayis gibi tedavi dusunuyodun dimi canim..

canımbliyorsun eşim için çok masraf yaptık o yüzden tedaviyi biraz erteledik belki ekim gibi olabilir
bizim salı gün eşim için kontrolerimiz vardı bu günde bizim burad tetkleri yaptıralım dedik ünvrstds zor oluyordu ama burada tetklerin hepsi yapılmıyormuş bakalım dr ilaki derse ünvrstde yapacak artık tetkleri

saolunn kızlarrr allahh razıı olsnnn sizdennn ama isterr istemezz üzülyosnnn kendmi üzdğmm yetmyoo eşimide çok yıprattımmn ne olurr benimmm halimmm bilmemmm

doğru söylyosnnn canımmm ama yapamıyormmm takmadann hele şu son 1haftadırr çevremdeki bütnn gelinlerr akraba gelnlerii arkadaşlarrr hepsi hamilee bende ister istemezzz etkilenyormmm

hergün daha da iyi olacaksın ve sonunda da muradına ereceksin ben kalpten inanıyorum..
Hepimiz birlikte inşallah. Şu topikteki kadınların hepsi bu yıl gebe kalsa ne güzel olur Allah'ım yaa...
Kendimi öyle hayal bile edemiyorum... İnşallah hepimiz öyle oluruz canım...Çok heyecanlı sen beni perşembe görme bir de kanat takarım artık. Aslında tecrübeli bir tüpçüyüm ama :)) Allah bunu hayırlı etsin bebeğim gelsinde ben herşeyi unutmaya razıyım artık...

İnşallah dediğin gibi olur canım. Allah razı olsun senden dualarını kabul etsin. Hiç uğraşıp didinmeden bebeğini sana versin inşallah... Bebeğime neler verebilirim bilemiyorum ama onu koşulsuz çok sevebilirim kıymetini bilirim inşallah. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah...

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin

pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe----------------------------okudu
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan
nazemir-----------------------okudu
ceylin---------------------------okudu
pembe_86
herzaman_seninle------------okudu
hilbay
tweety25----------------------okudu
derin--------------------------okudu
neslyy
pinar1202----------------------okudu
asli_1981
umudumsun 5 adet

Son düzenleme:
iy akşamlar hamiş olanlar allah tamamına erdirsin inşallah daha hamiş olmayanlarada allah tez zamanda tez zamanda versin bende sonuç bekliyom 4 nisanda nurcancım banada meryem suresi okurmusunuz canım çok ihtiyacım var

nurcan306 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin

umudumsun
nurcan
nazemir-------------------------okudu
pembe_86
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
derin
neslyy
asli_1981
umudumsun 5 adet
canım bende okudum ALLAH gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin

ben okudum bugün yazmıştım 686. sayfada kalmış

Son düzenleme:
Kızlar Asuman doktora gidecek birazdan ona dua edin, belki 1-2 gün içinde transferi olur. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.
Amma kaynatmışsınız akşam oku oku bitmedi valla :))
senide uyandıracaktım kıyamadım öznuru asumanı yeteri seni bütün karıları arıyacaktım :)))))
canım bende okudum ALLAH gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin
Allah kabul etsin canım
nurcan...
okudum meryem suresini hbrin olsun...
Allah kabul etsin canım
kızlar nasılsnız ben bu gün eşimle dr gittiğim için gelemdim inşşş her kesler iyidir
canım nasıl geçti muayenenniz
ah canım perşembe heeeeeee inşallah yavrun sana sım sıı tutunur ya ne güzel rabbim seni yavruna kavuştursun canım

canım dunde senle bayağı konuşmuştuk emin ol burdaki kadınların hepsi bende dahil yıllarca bir evlat sahibi olma için koşuşturduk i hepimizin eşimizde yada kendimizde sorunlar var yani doğal yollar zor gebe kalmamız ama sen öle değilsin ne senin ne eşinin hiçbir sağlık sorunu yok bebeğim dahada çok gençsin bak inan aslında heran gebe kalabilirsin eiminol ama arkadaşlarında dediği gibi lütfen sitres yapma adet pisikolojik olarakta gecikebilir pisikolojik gebeliklerbile var kadın kendini gebe sanıyor belirtiler bile oluyor mide bulntısı göğüs şişliği felan ama aslında bebek yok bunlar hep sitresten emin olpisikooloğa felan ihtiyacın yok kendine çocuktan başka bir uğraş bul münasebetinizide 2 gündeveya 3 günde bir yapın ve akşam yapınsen hiç kalkma yataktan banyonu sabaha bırak kiiiiiiii gebelik artıırıcı kullaıyosun kafanı rahatlatsan belkide kalacak aslında lütfen bizlerin durumunu düşün ve kendine beterinde beteri var de ve ggüçlü ol ne kendini nede eşini üzme canım inan yakında bebişin sana gelecektir
nurcan cnm bende okudum öznur arkadasımızın duasını Allah kabul etsin inşş

Allahkabul etsin

gördüm caım düzelticemşimdi sağol

iy akşamlar hamiş olanlar allah tamamına erdirsin inşallah daha hamiş olmayanlarada allah tez zamanda tez zamanda versin bende sonuç bekliyom 4 nisanda nurcancım banada meryem suresi okurmusunuz canım çok ihtiyacım var

sağol canım amin ,nşallah sende iyi sonuçlar alırsın ama buna ben tek karar veremiyorum ben listeyi tutuyorum şuan bi arkadaşımıza okunuyor herkez birtane okuyor yani birtek ben okumuyorum herkeze ssölemen lazım

sağol canım amin ,nşallah sende iyi sonuçlar alırsın ama buna ben tek karar veremiyorum ben listeyi tutuyorum şuan bi arkadaşımıza okunuyor herkez birtane okuyor yani birtek ben okumuyorum herkeze ssölemen lazım

3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

umudumsun
nurcan
nazemir-----------------------okudu
pembe_86
herzaman_seninle------------okudu
hilbay
tweety25----------------------okudu
derin--------------------------okudu
neslyy
asli_1981
umudumsun 5 adet

saolll canımmm yaaa dualarınn içinnn allahh razı olsunnn ama elimdee değill ister istemezz yapıyormmm sitresss iştee yarınn annemle babannemm gelicek eşimmm şikayet etti benii annemle babanneme üzülüp ağlıyormm dieee oda haliyle yıpranıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…