Bir umut
Ne zaman bilmem yarabbim yerleşmiş yüreğimize umut….Hz.Ademle Hz.Havvadan bu yanamı.Daha ezeli varmı.Açtık gözümüzü yaşamaya costuk binbir umutla.Büyüyecektik kanat çırpacaktık hayata.Yarına bakmak için yaşamak için damarlarımızda yüreğimizde çağlayan nedir ki başka Yarabbim.Yoksa nasıl dayanırız zorluklara,hastalığa,ayrılığa,açlığa,susuzluğa….. Düşsen elini tutacaklar kaldıracaklar umudu taşırsın.Ağlasan uzanıp bir el silecek dersin.Dua edersin kabul edecek Rabbim dersin.Yarabbim bu bir yaşama iksiri midir.Herşeye rağmen bakarsın yarına binbir umutla. Yinede Rabbim hangi ağlayanına göndermedin ki bir umutlu yürek.Vardı herkesin içinde,yanında bir umut dileyeni.Umut vereni…..
HZ.Adem yasak meyvayı yiyince,cenneten çıkınca gözyaşlarından boyuyla bir otlar biter.Nedir ağladığı ki nedir umutlandığı,nedir beklediği….Yarrabbim affet…Yarrabbim affet…..Yarabbim ne olur affet…..feryadındaki sır neydi…Gelmedimi umutla beklediği.Uzanmadımı affı mağfiret eli.Adem atamız ağlamasaydı umutlanmasaydı affedilmeseydi ya bizim halimiz nice olurdu Yarrab.
Yaşıyor isem vardır içimde bu hissiyap.Yoksa yaşamamın ne anlamı var ki.Boynumu niye bükerim ki huzurunda.Niye uyanırım ki yeni güne.Bırakmak değilmidir kendini dalgalara umudun yoksa nereye götürdüğü meçhul bir halde.Bağladım Yarabb gönlümü umuda.Affına mazhar olacağıma,beni bana bırakmayacağına,ben Sen’i andıkça Sen’inde beni anacağına BEN SENİ SEVDİKÇE SENİN DE BENİ SEVECEĞİNE……
Allahım dostlarına bu dünya zehirdir.En garip onlardır bu vuslat yurdunda.Sen’in hasretinle yanar onlar.Sen’in rızan için halkın çilesini kendilerine çile ederler.Sadece bir mubarek duygu için bir umut için Sana kavuşmak için….
Yaşıyorum Yarabb…Yaşıyorum Yarabb….Yaşıyorum yarabb…Umudum var ki yaşıyorum,yaşıyorum ki umudum var.Umudlarımı hiç bitirme yarabb……
slm ayşecim nasılsınn
canım geçmişi okuyordum galiba görmemişim. ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? ctesi için bol şans Allah yardımcın olsun..
Kızlar Asuman doktora gidecek birazdan ona dua edin, belki 1-2 gün içinde transferi olur. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.
Amma kaynatmışsınız akşam oku oku bitmedi valla :))
tşkr ederim canım bende iyiyim allaha şükür tşkr ederim canım aminnn inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Ve geldim doktordan... Allah hepinizden razı olsun inşallah... En yakın zamanda yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah... Doktorum rahim kalınlığımın iyi olduğunu söyledi. Yarından itibaren progestan a başlayacağım. Ve Allah'ın yardımı ve izniyle perşembe günü transferim gerçekleşecek inşallah. Bu sefer olsun çok istiyorum hepimiz için dua ediyorum sadece kendim için değil. Dilerim umut olurum hepinize hemde...
canlarımyol arkadaşlarım rabbim yolunu açık bahtınızı bebişli etsin inşşşşşş şu anda ezan kunuyorrrrr ezan hürmetine rabbim sizlere anne olmayı nasip etsin inşşşşşşşşşşş çıktığınız bu yolda bebişlerinizle buluşmayı nasip etsinnnnnnnnnn
pear canimm hadi hayirli olsun....insallah buraya hamisim diye yaz..hemde nasil umut olacak bize...bende cok heyecanlandim simdiden; persembe transferim var diyince..canim yaaaa dualarim seninle
slmmmmm arkadaşlarrrr bugün moralimmm çokkk bozukkk kızlarrr ayakta zor duruyoymmmm
slmmmmm arkadaşlarrrr bugün moralimmm çokkk bozukkk kızlarrr ayakta zor duruyoymmmm
Allah razı olsun canım benim... Nasipse olacak...Açıkçası bugün bende heyecanlandım... Bugüne kadar çok rahattım hatta biraz da umutsuz ama şimdi daha iyiyim... Birde güzel haberler alsam daha iyi olurumda... Dualarımız karşılıklı canım. Ama bak senin için okunan meryem süresi ne hızlı gidiyor buda iyi bir duruma işarettir inşallah. Eğer eksiğin olursa senin için söylerim annem de okur haber ver tamam mı?
Allah razı olsun canım benim... Nasipse olacak...Açıkçası bugün bende heyecanlandım... Bugüne kadar çok rahattım hatta biraz da umutsuz ama şimdi daha iyiyim... Birde güzel haberler alsam daha iyi olurumda... Dualarımız karşılıklı canım. Ama bak senin için okunan meryem süresi ne hızlı gidiyor buda iyi bir duruma işarettir inşallah. Eğer eksiğin olursa senin için söylerim annem de okur haber ver tamam mı?
hergün daha da iyi olacaksın ve sonunda da muradına ereceksin ben kalpten inanıyorum..
tabikiiiiiiiiiisende ayşemmmmmmmmmmmmmmmm
koca göbüşünledolaşacaksın topiğimizde ama seninki ikiz olacak allah izin verirse
:)))) benim göbek zaten kocaman yavrum şimdiden.. aya benzeeeer göbeğimmmm
kızlarrr bundan 2ay önce aşılama yaptrmıştmm özel bi hastanede ama malesefff tuutmadı buay ise adetmm 6gün gecikti evde tahlill yapmakk istemedmmm malümmm çıkmıyooo moral bozukluğu ve bi dünya şeyyy iştee kızlarr sabahh eşimle önce zübeyde hanımm doğm evne gittikk ama hınca hınç doluu daha sonra sigorta devlet hastanesnde bi arkadaşımmm çalışyooo o aracı oldu rica minnet aldık bi sıra girdimm bi erkek doktora doktor beyy adett günm geçti kanada gebelik testi yaptrcamm dedmmm kana gerekk yokk idrar yapalımm dediii neyse yaptıkkk tabiii sonuççç negatifff doktorrr kana gerekk yokkk aslındaaa ama istyosnn mademm alalımm dediii acırcasına neyse kan verdim sonuçlarda pazartesymiş gerçi umudmm kalmadı ama nie böyle oldmm anlamadmmm arkadaşlarrr eşimmde kötüü olduu tabiii inanınn gelene kadarr ağladımmm arabada ağzımın içi nasılll yara olmuşşş varya kızlarrr hemen sitrestennn canımmm çokkk acıyooo kızlarrr ne yapmalıymmm sizce buarada 23yaşndaymm 1.5yıllık evlymmm 1yıldrda bebek istyorzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?