bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım çok güzel emeğine sağlık
aminnnnnn aminnnnnnn

Kızlar Asuman doktora gidecek birazdan ona dua edin, belki 1-2 gün içinde transferi olur. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.
Amma kaynatmışsınız akşam oku oku bitmedi valla :))

Ve geldim doktordan... Allah hepinizden razı olsun inşallah... En yakın zamanda yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah... Doktorum rahim kalınlığımın iyi olduğunu söyledi. Yarından itibaren progestan a başlayacağım. Ve Allah'ın yardımı ve izniyle perşembe günü transferim gerçekleşecek inşallah. Bu sefer olsun çok istiyorum hepimiz için dua ediyorum sadece kendim için değil. Dilerim umut olurum hepinize hemde...

tşkr ederim canım bende iyiyim allaha şükür tşkr ederim canım aminnn inşallah hayırlı sonuçlar alırım

canlarım yol arkadaşlarım rabbim yolunu açık bahtınızı bebişli etsin inşşşşşş şu anda ezan kunuyorrrrr ezan hürmetine rabbim sizlere anne olmayı nasip etsin inşşşşşşşşşşş çıktığınız bu yolda bebişlerinizle buluşmayı nasip etsinnnnnnnnnn

aminnnn aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh

pear canimm hadi hayirli olsun....insallah buraya hamisim diye yaz..hemde nasil umut olacak bize...bende cok heyecanlandim simdiden; persembe transferim var diyince..canim yaaaa dualarim seninle

pear canimm hadi hayirli olsun....insallah buraya hamisim diye yaz..hemde nasil umut olacak bize...bende cok heyecanlandim simdiden; persembe transferim var diyince..canim yaaaa dualarim seninle

Allah razı olsun canım benim... Nasipse olacak...Açıkçası bugün bende heyecanlandım... Bugüne kadar çok rahattım hatta biraz da umutsuz ama şimdi daha iyiyim... Birde güzel haberler alsam daha iyi olurumda... Dualarımız karşılıklı canım. Ama bak senin için okunan meryem süresi ne hızlı gidiyor buda iyi bir duruma işarettir inşallah. Eğer eksiğin olursa senin için söylerim annem de okur haber ver tamam mı?

hergün daha da iyi olacaksın ve sonunda da muradına ereceksin ben kalpten inanıyorum..

evettttttttttt işin en heycanlı kısmına geldinnnnn perşebe gün küçücük su dalması seninle buluşupppp sende kök salacak inşşşşşşş seni koca göbüşlü şikoooooo bir kadın yapacak ama en önemlisi seni anne yapacakk
rabbim yar ve yardımcın olsu bebişn seninle 9 ay kalsın inşşşşşş

hergün daha da iyi olacaksın ve sonunda da muradına ereceksin ben kalpten inanıyorum..

tabikiiiiiiiiii sende ayşemmmmmmmmmmmmmmmm
koca göbüşünle dolaşacaksın topiğimizde ama seninki ikiz olacak allah izin verirse

kızlarrr bundan 2ay önce aşılama yaptrmıştmm özel bi hastanede ama malesefff tuutmadı buay ise adetmm 6gün gecikti evde tahlill yapmakk istemedmmm malümmm çıkmıyooo moral bozukluğu ve bi dünya şeyyy iştee kızlarr sabahh eşimle önce zübeyde hanımm doğm evne gittikk ama hınca hınç doluu daha sonra sigorta devlet hastanesnde bi arkadaşımmm çalışyooo o aracı oldu rica minnet aldık bi sıra girdimm bi erkek doktora doktor beyy adett günm geçti kanada gebelik testi yaptrcamm dedmmm kana gerekk yokk idrar yapalımm dediii neyse yaptıkkk tabiii sonuççç negatifff doktorrr kana gerekk yokkk aslındaaa ama istyosnn mademm alalımm dediii acırcasına neyse kan verdim sonuçlarda pazartesymiş gerçi umudmm kalmadı ama nie böyle oldmm anlamadmmm arkadaşlarrr eşimmde kötüü olduu tabiii inanınn gelene kadarr ağladımmm arabada ağzımın içi nasılll yara olmuşşş varya kızlarrr hemen sitrestennn canımmm çokkk acıyooo kızlarrr ne yapmalıymmm sizce buarada 23yaşndaymm 1.5yıllık evlymmm 1yıldrda bebek istyorzzzz

:)))) benim göbek zaten kocaman yavrum şimdiden.. aya benzeeeer göbeğimmmm

hahayyyyyttttttt(bu benim minik aşkım yeğenimin sevinç çığlığı) o koca göbüşün için bebişle dolsun inşşşşşşşşşşşşşşşş hemde iki tane birdennnnnnnnnnnnn

canim benim ..Allah razi olsun..Rabbim o temiz veguzel gonlune gore nasip etsin herseyi....ne kadar iyi bir kalbin var canim yaaa...o kadar cani gonulden inaniyorumki senin bu sefer olacagina..Rabbim utandirmasin bizi insallah....ben persembe transferin olana kadar her gun senin izin 13 ayetel kursi okuyacam hayatim..insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin..kurban oldugum dualarin yuzu suyu hurmetine bebisinin sana tutunmasini nasipt etsin insallah....cokk guzel bir anne olur hemde senden..hem guzell hem bilgili...e daha ne olsun dimii...

canim oncelikle gecmis olsun? sizde sorun neydi? kadin faktoru sanirim..bak asilama olduysa cok buyuk bir sorun oldugunu snamiyorum sizde..biz malesef asilama dahi olamadik...uzuntunu anliyorum...hepimiz anne olmak istiyoruz..cabaliyoruz..umudumuzu kaybedip hergun tekrar en bastan aliyoruz...ama yapabildigimiz sadece bu..sonucta nasip edecek olan Rabbim...bolesi daha hayirli belki..bak bide bunu yapmak cok zor biliyorum ama lutfen stresten uzak dur...uztelik daha bebek isteyelei cok az bir zaman olmus..Rabbim nasip edecek insallah canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…