bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

amma da konuşmuşsunuz yaaa.. oku oku bitmedi.. ben de diyorum kulaklarım neden çınlıyooo..
bugün yorulmadım gelince bir duş yaptım da nazemirin duasını okudum, yemek falan ancak girebildim.
bütün nerdeydiniz hadi yeteri biliyorum nurcan, her zaman seninle hesap verin bakalım? nerlerde gezildi?

9 ay pislik içinde yüzsün haaaaaaaaabunu çok bebğendimmmm bende kulanacağımmmmmmmmm

ha ha ullan canım ben ayşeyeede yakında aynı duayı yapacam ama ona zaten kadın geliyo o yüzden yapamıyom ha ha ma üzülüyom ayşeyi bitürlü göremedim gelemedi istanbula şimdi artık 4 ay hiiiiç gelemez(((((((((((((( inşallah

tatmdır canım
inşşş sorun çözülürde aramıza döner
inşallah

canım benim misafirim geldi sabahın öründe akşam anca gittiler onlar çıktı eşim geldi busefer hiiiiiç giremedim bi ara açtım daha sayfaya girmeden kapatmak zorunda kaldım

ayyyyyyyyyy:18::18::18::18::18::18::18: ayşenin şerinden yırtım yineeeeeeayşemmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

nıurcan yap hepsinede aynı duayııı kızzzzzzzzzz

bu evin pisliğini kadın bile halledemez :))))) gelirim kız neden gelmeyeyim kiii...

inşallah

canım benim misafirim geldi sabahın öründe akşam anca gittiler onlar çıktı eşim geldi busefer hiiiiiç giremedim bi ara açtım daha sayfaya girmeden kapatmak zorunda kaldım

ayyyyyyyyyy:18::18::18::18::18::18::18: ayşenin şerinden yırtım yineeeeeeayşemmmmmmmmmmm

yeter mazeret izinli gerisini yok yazdım ona göreeee.. atarm bak devamsızlıktan.

yapıcam yapıcam :))))))))))

e hamile kalcanya bu ay inşallah :)))))))))))) transferdi beklemeydi sonra 3 ay bebiş tutunsun iye yol ok :)))))))))))))

ohh ohhhh yüreğine sağlıkkkkkkk et et içinden geldikçee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…