sağol canım ben iletririm ona
9 ay pislik içinde yüzsün haaaaaaaaabunu çok bebğendimmmm bende kulanacağımmmmmmmmm
inşallahtatmdır canım
inşşş sorun çözülürde aramıza döner
amma da konuşmuşsunuz yaaa.. oku oku bitmedi.. ben de diyorum kulaklarım neden çınlıyooo..
bugün yorulmadım gelince bir duş yaptım da nazemirin duasını okudum, yemek falan ancak girebildim.
bütün nerdeydiniz hadi yeteri biliyorum nurcan, her zaman seninle hesap verin bakalım? nerlerde gezildi?
amma da konuşmuşsunuz yaaa.. oku oku bitmedi.. ben de diyorum kulaklarım neden çınlıyooo..
bugün yorulmadım gelince bir duş yaptım da nazemirin duasını okudum, yemek falan ancak girebildim.
bütün nerdeydiniz hadi yeteri biliyorum nurcan, her zaman seninle hesap verin bakalım? nerlerde gezildi?
ha ha ullan canım ben ayşeyeede yakında aynı duayı yapacam ama ona zaten kadın geliyo o yüzden yapamıyom ha ha ma üzülüyom ayşeyi bitürlü göremedim gelemedi istanbula şimdi artık 4 ay hiiiiç gelemez(((((((((((((( inşallah
ha ha ullan canım ben ayşeyeede yakında aynı duayı yapacam ama ona zaten kadın geliyo o yüzden yapamıyom ha ha ma üzülüyom ayşeyi bitürlü göremedim gelemedi istanbula şimdi artık 4 ay hiiiiç gelemez(((((((((((((( inşallah
yapıcam yapıcam :))))))))))nıurcan yap hepsinede aynı duayııı kızzzzzzzzzz
bu evin pisliğini kadın bile halledemez :))))) gelirim kız neden gelmeyeyim kiii...
inşallah
canım benim misafirim geldi sabahın öründe akşam anca gittiler onlar çıktı eşim geldi busefer hiiiiiç giremedim bi ara açtım daha sayfaya girmeden kapatmak zorunda kaldım
ayyyyyyyyyy:18::18::18::18::18::18::18: ayşenin şerinden yırtım yineeeeeeayşemmmmmmmmmmm
yeter mazeret izinli gerisini yok yazdım ona göreeee.. atarm bak devamsızlıktan.
yapıcam yapıcam :))))))))))
e hamile kalcanya bu ay inşallah :)))))))))))) transferdi beklemeydi sonra 3 ay bebiş tutunsun iye yol ok :)))))))))))))
yapıcam yapıcam :))))))))))
e hamile kalcanya bu ay inşallah :)))))))))))) transferdi beklemeydi sonra 3 ay bebiş tutunsun iye yol ok :)))))))))))))
yeter mazeret izinli gerisini yok yazdım ona göreeee.. atarm bak devamsızlıktan.
inşallah bidahaki ay başı testini yapacazpozitifide allacaz sen meraketme sana dua eden bukadR KARI VAR ELBET BİRİMİZİN SESİNİ DUYAR RABBİMDE ELİNİ BOŞ İNDİRTMEZaaaahhhh nerde günler??????????
ohh ohhhh yüreğine sağlıkkkkkkk et et içinden geldikçee
aaaahhhh nerde günler??????????
yeter sanada yapacam ama yırttın sanma bi başla tedaviye
aaaaaaaa beni ayrı tutarsan kırılırımmmmmmm
inşallah bidahaki ay başı testini yapacazpozitifide allacaz sen meraketme sana dua eden bukadR KARI VAR ELBET BİRİMİZİN SESİNİ DUYAR RABBİMDE ELİNİ BOŞ İNDİRTMEZ
:))))))))))))))))))))
inşşşşşşşş yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok yok tutmam ayrı hepinizin başına gelsin bu yaramazlar :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?