:92:
Rabbim acısın halime ne diyim, ya evladımı versin ya da sabrımı
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:92:
Rabbim acısın halime ne diyim, ya evladımı versin ya da sabrımı
rabbim sana hem sabrını hemde evledını versinnnn
bebişten sonra sabıra çok ihtiyacın olcakkkk
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
yeteeeeer,nurcan306+,zeynoom97,pinar1202,son_ece,Ayse_URL,nazemir,
kızlar bayağı kalabalığız
ama kimseler konuşmuyor
nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
valla heeeeeeeee herkez okuyup kaçıyo :))))))))))
nazemir bana hiç pas vermiyosun noldu küs müyüz???
evet ya bende kendi yeğenimden biliyorum dün sokağın başından koşarak bana geldi annesini bıraktı orda diyorki ben teydemin oğlu olacağım götürdüm annesine anne bak sana teydemi getirim yaaaa o bize gitsin yada ben onda kalacağım tam yarım saat kadını yalvartıı sokkataaaabencede yetercim kardeşimin çocugu dogdugunda aynı odada kalmıştık kardeşimle sabaha kadar delitmişti bebek beni ya vik vik sabaha kadar
he heee kimseyi sarmıyo muhabbetimiz...
kızlarr bende okuyorum ama bi türlü cvp yazamıyorum ama yazmaya başladımm bakınnnn
slm kızlar ya okuyup kaçıyorum doğru ama sizin muhabbet çok güzel muhabbet oldukça koyulaşmış:))) bende o yüzden araya girmedim bugün tedavim başladı hayırlısı ile bu son tedavim inşallah hesapladım 31 aralıkta meleğim kucağımda:)))
slm kızlar ya okuyup kaçıyorum doğru ama sizin muhabbet çok güzel muhabbet oldukça koyulaşmış:))) bende o yüzden araya girmedim bugün tedavim başladı hayırlısı ile bu son tedavim inşallah hesapladım 31 aralıkta meleğim kucağımda:)))
ne güzeeeelll inşallah sana yılbaşı hediyesi olur kuzun..
sanada sanada :)))))))))) sezerya olacağı için seninkide ortlaama aralıkta gelir yada ocakta
ben bu sefer saymıyorum ama galiba yaklaşık öyle.. sayınca terrs gidiyor işlerim..
ayşe ayşe duy sesimizi
nazemir bana hiç pas vermiyosun noldu küs müyüz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?