yok en geç 1 haftada bitirebilsek yazmışlar keşke bu gece bitirebilsek ama zor
canlarım ben çıkim bılaşık dolu mutfak misafir geldiye bugün onları bi yıkim sabaha kaınca mutfak kokuyo((( görüşürüz sonra öpücükler
ay gördünüz mü diğer topikte sayılı dualar sorun yaratıyor diye mesajları silmişler, bizim dualar da gitmese bariii
ay gördünüz mü diğer topikte sayılı dualar sorun yaratıyor diye mesajları silmişler, bizim dualar da gitmese bariii
iyi geceler canım, yarın görüşürüz..
canlarım ben çıkim bılaşık dolu mutfak misafir geldiye bugün onları bi yıkim sabaha kaınca mutfak kokuyo((( görüşürüz sonra öpücükler
neyse kızlar yaa üzüldüm çok tadım kaçtı yatayım bari
öptüm hepinizi..
hosbulduk nazemir canim...diger topigi tam okumadimda...ona bi bakyim dedim..sanirim uzucu bi olay var orada...ama anlamadigim sayili dua sorun yaratiyo dendigi icin silinmis..sasirdim yanii..bizdede ole olmasa
bizde faceden msn den yazarız bidaha olmazmı
yaniii....ama baska topiklerdede okuyan arkadaslar vardi dua..tefriciye ve yasin...hatta cuz cuz okunuyodu..bence baska bir nedenden dolayi oldu..yoksa bir cok topikte kizlar okuyoo
kılzar nere silindi yaa boncuk için dua yayınlayan sitemi
aaa neden anlayamadım
okumayacazmıki şimdi
kılzar nere silindi yaa boncuk için dua yayınlayan sitemi
aaa neden anlayamadım
okumayacazmıki şimdi
okuyup özelden bildirecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?