bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

geldim yine bir torba ilaç verdi gönderdi.. cuma başlıycam iğneleri yapmaya duruma göre 12 veya 14 gün sürecek.. nedense bu sefer hiiiiç hevesim yok... doktor da gözüme iyice bir sevimsiz sinir gözüktü.. galiba regl olucam ondan delirdim...

başallama gene gıcıklıklara tok bişi sanane doktorun gözüne gözüktüğü şekilden boşver sen kullan ilaçlarını işte umudumsunla sen adet zamanı geldimmi depresyona giriyonuz mubarek herşey güzel olcak Allahın izni ile sen düşünme hiç bişeyi başla inelerine güzelce bırak hevesin olmayı versin heves olunca tutACAK DİYE BİŞİ YOK ZATEN BEBEĞİM sen üzerine düşeni yap gerisini düşünme inelerini yap otur totonun üstüne

pearl le konuştum bilgisayarında sorun varmış yazmamış ama nazemirin duasını okumuş hepinize çok da selamı var..

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)yeter
6-)nurcan
7-)ayşe
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar NAZİFE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover-----------------okudu
son_ece
ayşe-----------------------okudu
umudumsun--------------okudu
yeter-----------------------okudu
nurcan--------------------okudu
nazemir
ceylin
pembe_86
herzaman_seninle------------okudu
hilbay
tweety25
derin
neslyy
pinar1202-------yerine okundu
asli_1981---------------------okudu
6 tane okundu

Son düzenleme:

hahahaaa iğneleri yapınca totomun üstüne oturamıyorum ki acıyooo :))))

ayşecim canım seni çağırdım ben kaçıyom misafir gelcekmiş arkadaş turmayada çay koy dedi şimdi kapıyı çalıp :)))))))))))) seni çoooooooook öpüyorum
hiç bişiciği takma kafana bak hepimiz duacıyız sana rabbim herşeyin hayırlısını verir morelini yüksek tut kendini sitrese sokma sakın hiç bişeyede moralini bozma canım arkadaşım benim :)))))))
Allahım kalbinin güzelliğinin temizliğinin mükafatı olarak inşallah gönlünden istediğin evladını rahmine koysun artık yavruna kavuş inşalah öptüm seni canım geç giderse arkadaşlar uğrayamam topiğe uğrasamda gece uğrarım hadi seni çooooooooook seviyorum tabi neşen yerindeyken

selam kizlarrr..kizzz ayseeee sende baslamayi istiyon istiyon..sonra basliyon bunalima giriyon:)))))) canim icini rahat tuttt..insallah hersey guzel olacak..ya coks evdigim iki arkadsimdan biri transferi olacak (asunun) biride tedavioye basliyo sen...gercekten cok sevincliyim...insallah ikinizinde tutar..ben ilk sizi tanidim sonra asuyu..ama asuyuda cokk sevdim...inanin dualarim sizinle..gece gunduz dua ediyorum..asunun transferina kadar hergun 13 ayetele kursi okuyacamd emistim okuyorumda; seninde transfer gunun belli olsun hayatim senin icinde okuyacam..insalllah ama insallahhhh anne olmak hepimize nasip olur.....

---------------------------------------

Son düzenleme:
Ben de tıkınıyodum da cevap yazamadım :))) Tamam canım sana iyi akşamlar, dediğin gibi adet olcam ya ondan dellendim geçer...
aaaaaaaaaaa sen totodanmı yapıyon (((((((((((((( ben gobiştendiya kolay oluyodu cart diye sokuyodum ha ha :)))))))))))
Benim doktor cins ya iğneler de cins hem göbekten var hem totodan..

ahhh canııım Allah razı olsun Allah sana tedaviye gerek kalmadan versin inşallah...

kızlar bu gün yine gelen giden işler derken gelemdimmm

ayşeeeeeeeeeeee kız ne öyle hevesim yok falann
hevesinde olcak isteğinde olcakkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o sıpada sana gelsinnnnnnnnnnnnnnn bak senden bu tedavide tek bir olmsuz şey duymayacağımmmmmmmm beişin gelecek hemide iki tane birdennnnnnnnnn sende göreceksinnnnnnnn koca göbüşlü oluncaaa

canim benimmmm kocaman yurekten gonulden amin..aminnnn insallah canim insallah.....Rabbim boynumuzu bukturmesin insallah....

hoşgeldin şekeriiim...
ya anacım napayım geçen sefer binbir heves başladım, gün saydım saat bile saydım iğne olmak için ama kist oldu ya işte şimdi korkuyorum... doktor da sinir o çok sıradışı bir durum onu aklına getirip de canını sıkma dedi döndü kıçını gittiii.. ayyy var ya nasıl gıcığım şurdan gazı alsam bi koşu gider döver dönerim adamı

iyi olcakkkkkkk göbüş dolcakkkkkkkkkkkk bebiş olcakkkkkkkkk
sen rahat olllllllllllllllll

gunaydin sekerler..nazemirin duasini okudum..Rabbim kabul etsin; hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah iyi kalpli arkadasimiza..

canım ALLAH kabul etsin...RABBİM hepimize hayırlısı ile nasip etsin evlatlarımızı.... ne güzel sözler öyle o senin kalbinin güzelliği

kardeşim 3 arkadaşına daha söylemiş okuyacaklarmış bende bugün öğrendim nasıl ayarlayacaz 2 güne kadar okuyamayacak varsa söylesinler onlardan düşeriz olmazsa diğer arkadaşa geçeriz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…