Amin inşallah canımRabbim hayırlı evlatla mujdelendirsin inşallah
Canım inşallah rabbim kimseye yoklugunu arattırmasın isteyen herkese versin bende catlatma ipnesi olmustum bende bir belirti vermemeişti hamile kalmıstım o ay hiç bir hamilelik belirtim de olmamıstı sana da inş ugurlu gelirselam kizlar rabbim aratmasin insallah bende dun catlatma ignesi vuruldum insallah ise yararda hayirlisiyla bebisimiz olur aslinda belli etmemeye calisiyorum kimselere ama üzülüyorum bende catlatma ignesinin de hic bi etksini gormedim acaba ise yaramadi mi
Canım öncelikle allah hayırlısını versin inşallah olabilir ama kesin sonuç için bat gününü beklemen gerekecek. . . Bu agrılar da agrı sebebi olabilir . Dikkat et sen uzan dinlenKızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.
Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.
Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?
Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?
ayy insallah allah razı olsun canim moralimi duzelttin birazcık insallah bende seninkisi gibi olurum hayirlisiylaa aslinda bu ayy hic dusunmicem kafaya takmicam arastirmicam desemde dayanamıyorum iste napayim tel elimden düşmüyorCanım inşallah rabbim kimseye yoklugunu arattırmasın isteyen herkese versin bende catlatma ipnesi olmustum bende bir belirti vermemeişti hamile kalmıstım o ay hiç bir hamilelik belirtim de olmamıstı sana da inş ugurlu gelir
Doktor seni cagirmadimi catlayip catlamadigına bakmak için benim bakıyordu çatlamiş insallah döllenme olur vs.. diye bakıyor duselam kizlar rabbim aratmasin insallah bende dun catlatma ignesi vuruldum insallah ise yararda hayirlisiyla bebisimiz olur aslinda belli etmemeye calisiyorum kimselere ama üzülüyorum bende catlatma ignesinin de hic bi etksini gormedim acaba ise yaramadi mi
Aynı sekilde bende takma diyorum ama sürekli suraya girip duruyorum ya . Bende mide bulantısı tansiyon düşmesi hala var baklaım hamilemiyim yoksa baska sebpten dolayı mı oluyor birkaç gün sonra belli olacakayy insallah allah razı olsun canim moralimi duzelttin birazcık insallah bende seninkisi gibi olurum hayirlisiylaa aslinda bu ayy hic dusunmicem kafaya takmicam arastirmicam desemde dayanamıyorum iste napayim tel elimden düşmüyor
Benimde şu gün gel bugün gel demişti . Yumurta takibi yapmıstıDoktor seni cagirmadimi catlayip catlamadigına bakmak için benim bakıyordu çatlamiş insallah döllenme olur vs.. diye bakıyor du
Takibi yapıyor o ayrı 19m de çatlama iğnesi veriyor sonra 32saat üstüne çalıyor yada daha erken sonra iliş ki veriyor sonrasında catlamismi diye bakıyorBenimde şu gün gel bugün gel demişti . Yumurta takibi yapmıstı
hadi insallah hamissindir yaa bu belirtiler kucucuk bir bebis belirtisi olur insallahh kesinlikle yazz sonucuu amaa kendini hep kötüye yor sonrasında üzülme diye canimAynı sekilde bende takma diyorum ama sürekli suraya girip duruyorum ya . Bende mide bulantısı tansiyon düşmesi hala var baklaım hamilemiyim yoksa baska sebpten dolayı mı oluyor birkaç gün sonra belli olacak
bugün test yaptım bat 16 ocak tabiki negatf üzülmemek için yaptım insan bekledikçe üZülüyor en azıdnan yok bebiş yine kafamı o kadar takmam adetimi beklerimhadi insallah hamissindir yaa bu belirtiler kucucuk bir bebis belirtisi olur insallahh kesinlikle yazz sonucuu amaa kendini hep kötüye yor sonrasında üzülme diye canim
Acaba gec mi yumurtladınız? 1 ay olmuş var mı bi gelişme? Benimde 21. Gün 0.4dü 35.gün 0.2 yalnız ben pcosluyum 2 3 ayı bulur reglim genelde.Merhabalar kızlar 21.gun progestn tstım 0,20 cıktı bu ay ıkı aydır bebek dusunuyoruz adete ıkı gun varken lh testı yaptım paylasıyorum benım gıbı olanlar varmı ve sızce bunlar pozıtıfmı ıkısıde farklı bırı sabah bırı aksam uzerı buarada adet gunum yarın 27 29 gunde bır oluyorun
45gun adetım gectı ve gecen ay yumurtlamam olmadı cnm sımdı adetten 14.gunumdeyım tekrar buay yumurtlama olcak mı dıye beklıyorum progestan ılaca baalıcam yarın haftaya şersembe dr angıdıcem tekrar kan verebılırım yumurtlama ıcınAcaba gec mi yumurtladınız? 1 ay olmuş var mı bi gelişme? Benimde 21. Gün 0.4dü 35.gün 0.2 yalnız ben pcosluyum 2 3 ayı bulur reglim genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?