Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, bende uzun süredir bebek isteyen ama kavuşamayanlardanım.

Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Soğan kürü denedm olmadı. Yakı yapıştırdım olmadı.

Bu ay bal/tarçın/çörek otu kürümü yapsam yoksa hayıt suyumu yada testeredişli aslan pençesimi fikrinize ihtiyacım var en etkilisi hangisi olur ? Benim prolaktinim yüksek olduğu için incir kürü yapamıyorum

Hayıt suyu benim prolaktini mi yükseltti bende ters etki yaptı canım . Inofolıc combi kullanmayı dene bide ben ona basladım bu ay.

Hamile haberi verecek kimse yok mu acaba ?

16 ocak heyecan var mı kızlar ? Dün tansiyon düşüklüğü mide bulantısı akıntı vardı inşallah hamilelik belirtisi olur bunlar .

selam kizlar rabbim aratmasin insallah bende dun catlatma ignesi vuruldum insallah ise yararda hayirlisiyla bebisimiz olur aslinda belli etmemeye calisiyorum kimselere ama üzülüyorum bende catlatma ignesinin de hic bi etksini gormedim acaba ise yaramadi mi

Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.

Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.

Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?

Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?

Canım inşallah rabbim kimseye yoklugunu arattırmasın isteyen herkese versin bende catlatma ipnesi olmustum bende bir belirti vermemeişti hamile kalmıstım o ay hiç bir hamilelik belirtim de olmamıstı sana da inş ugurlu gelir

Canım öncelikle allah hayırlısını versin inşallah olabilir ama kesin sonuç için bat gününü beklemen gerekecek. . . Bu agrılar da agrı sebebi olabilir . Dikkat et sen uzan dinlen

ayy insallah allah razı olsun canim moralimi duzelttin birazcık insallah bende seninkisi gibi olurum hayirlisiylaa aslinda bu ayy hic dusunmicem kafaya takmicam arastirmicam desemde dayanamıyorum iste napayim tel elimden düşmüyor

Doktor seni cagirmadimi catlayip catlamadigına bakmak için benim bakıyordu çatlamiş insallah döllenme olur vs.. diye bakıyor du

ayy insallah allah razı olsun canim moralimi duzelttin birazcık insallah bende seninkisi gibi olurum hayirlisiylaa aslinda bu ayy hic dusunmicem kafaya takmicam arastirmicam desemde dayanamıyorum iste napayim tel elimden düşmüyor
Aynı sekilde bende takma diyorum ama sürekli suraya girip duruyorum ya . Bende mide bulantısı tansiyon düşmesi hala var baklaım hamilemiyim yoksa baska sebpten dolayı mı oluyor birkaç gün sonra belli olacak

Benimde şu gün gel bugün gel demişti . Yumurta takibi yapmıstı
Takibi yapıyor o ayrı 19m de çatlama iğnesi veriyor sonra 32saat üstüne çalıyor yada daha erken sonra iliş ki veriyor sonrasında catlamismi diye bakıyor

Aynı sekilde bende takma diyorum ama sürekli suraya girip duruyorum ya . Bende mide bulantısı tansiyon düşmesi hala var baklaım hamilemiyim yoksa baska sebpten dolayı mı oluyor birkaç gün sonra belli olacak
hadi insallah hamissindir yaa bu belirtiler kucucuk bir bebis belirtisi olur insallahh kesinlikle yazz sonucuu amaa kendini hep kötüye yor sonrasında üzülme diye canim

Evet
hadi insallah hamissindir yaa bu belirtiler kucucuk bir bebis belirtisi olur insallahh kesinlikle yazz sonucuu amaa kendini hep kötüye yor sonrasında üzülme diye canim
bugün test yaptım bat 16 ocak tabiki negatf üzülmemek için yaptım insan bekledikçe üZülüyor en azıdnan yok bebiş yine kafamı o kadar takmam adetimi beklerim

Acaba gec mi yumurtladınız? 1 ay olmuş var mı bi gelişme? Benimde 21. Gün 0.4dü 35.gün 0.2 yalnız ben pcosluyum 2 3 ayı bulur reglim genelde.

Acaba gec mi yumurtladınız? 1 ay olmuş var mı bi gelişme? Benimde 21. Gün 0.4dü 35.gün 0.2 yalnız ben pcosluyum 2 3 ayı bulur reglim genelde.
45gun adetım gectı ve gecen ay yumurtlamam olmadı cnm sımdı adetten 14.gunumdeyım tekrar buay yumurtlama olcak mı dıye beklıyorum progestan ılaca baalıcam yarın haftaya şersembe dr angıdıcem tekrar kan verebılırım yumurtlama ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…