bebis istiyorum ama...

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar sizlere bi sorum olack evliyim ve artik bi bebis istiyorum esimde istiyo ama cok cok ismiyo bide arkadaslarinin cocuklari var kiximda kizim oglumda oglum die oluyolar esim bunlari gorunce cocuk cok degisik bisi heralde dio cok abartiyolar baksana isyerinde cocunu gormeye eve gidiyolar dio sizinde esleriniz boyle dusundumu cocuk olduktan sonraki tavirlari nasil oldu hareketleri kendinize ve cocuga karsi tutumu nasil oldu?

erkeklerde oyle hemen oglum kızım dıye cok buyuk degısıklık olmuyor.hamılelıkte koruma duygusu ve baba olucam korkusu baslıyor.dogunca neye ugradıgını sasırıyor ama tabıkıde cok sevıyorlar o ayrı.ne zamankı baba demeye baslıyor ozaman bayagı bır degısıyorlar.zamanla pekısıyor yanı.benım esımde oglen arası bazen gelır kızını gorup sarılmak ıcın.bana karsı degıstıgı tek bırsey var.eskıden sevgılısı karısı dert ortagı vs vs ıdım.sımdı cocugunun annesı rolumde var artık.ne degısecekkı baska hersey aynı.o evlendıgım erkek ben evlendıgı kadınım.hersey aynı sadece ugrasımız kızımız oldu odak noktamız.hatta bırbırımıze eskısı gıbı zamanda ayıramıyoruz.kızımız buyudukce degısıyor tabıkı buda.aıle olmak boyle bırsey zaten.

Tabiki de çocuk olduktan sonra değişiyor insan.....Ama bence insanın çocuğuna bu kadar düşmesi korkulacak bir şey değilki.....Sonuçta bebek insanın , canından can olduğu için aklından biran olsun çıkmıyor.........,,,,,Bu da bence ÇOK GÜZEL BİR DUYGU...:16: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X