Gebeliğe Hazırlık Bebiş istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pigment

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
2.386
4.016
133
Hanımlar merhaba bu sene inşallah gebelik planlıyoruz.5 yıldır yasmin kullanıyorum. Evlenmeden önce adet sancıları yüzünden doktorum vermişti ve evlenince de korunma içimde kullandım. Şimdi hamilelik planlıyoruz tekrar doktora gitmem gerekir mi hapı bırakmak için kan testi falan. Yoksa direk bırakıp folik asit alıp akışına mı bırakayım? Yardımcı olursanız sevinirim

6 ay 1 yıl korunmasiz deneme olmadan zaten ilaç verme yanlısı değil doktorlar ama genel jinekolojik muayene de fayda var bir problem varsa vakit kaybetmeden çözümünü aramak lazım

Hanımlar merhaba bu sene inşallah gebelik planlıyoruz.5 yıldır yasmin kullanıyorum. Evlenmeden önce adet sancıları yüzünden doktorum vermişti ve evlenince de korunma içimde kullandım. Şimdi hamilelik planlıyoruz tekrar doktora gitmem gerekir mi hapı bırakmak için kan testi falan. Yoksa direk bırakıp folik asit alıp akışına mı bırakayım? Yardımcı olursanız sevinirim
Doktora genel bir muayene olup kan sayımı yaptırın muhakkak bazı vitamin eksikleri de etkiliyor gebeliği, folikasit 3 ay öncesinden kullanmayı önermişti doktorum birde ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapmanızı öneririm

Back
X