- 15 Ağustos 2022
- 20
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi sultanemir
-
Şuan da bende 5+5 sim cnm bugün gittim kese göründüKızlar merhaba yeni üye oldum geçen hafta hamile oldugumu öğrendim vajinal muayene ile 5+5 dendi bugun gittiğimde ise kalp atışı duyulmadı cuma güne gelmemi söyledi ona göre bakıcaz dendi bu durumda olan varmı ?
Ben aynı durumdayım seninle 5hafta 6gunluken gittim devlet hastanesine kalp atışı yok dedi kesenin içinde emriyonda yok dedi ama kesen var dedii 15gun sonra gel dedi ama hastaneye randavu yok şuan 6hafta 3gunluguzKızlar merhaba yeni üye oldum geçen hafta hamile oldugumu öğrendim vajinal muayene ile 5+5 dendi bugun gittiğimde ise kalp atışı duyulmadı cuma güne gelmemi söyledi ona göre bakıcaz dendi bu durumda olan varmı ?
Ben geçen hafta 5+5 tim bugun 6+5 oldum ama. Hala kalp atışı yokŞuan da bende 5+5 sim cnm bugün gittim kese göründü
Ben gecen hafta yani 5+5 ken gittiğimde ufak dedi bugun 6+5 oldum ama hala kalp atısı yok cuma gel bakıcaz duruma gore dediBen aynı durumdayım seninle 5hafta 6gunluken gittim devlet hastanesine kalp atışı yok dedi kesenin içinde emriyonda yok dedi ama kesen var dedii 15gun sonra gel dedi ama hastaneye randavu yok şuan 6hafta 3gunluguz
Cuma gel dedi erken olabilir mi dedm 8 haftalık duyan da var dedim oyle bişey yok gec döllenme olabilir bakıcaz cuma dediDaha çok erken haftaya git
Ya bu doktorlarCuma gel dedi erken olabilir mi dedm 8 haftalık duyan da var dedim oyle bişey yok gec döllenme olabilir bakıcaz cuma dedi
Ya aslında iyi bir doktor baya araştırarak buldum malum doktorda bulummuyor ama cuma gununu bekliyorum gene aynı şekil devam ederse araştıracagımYa bu doktorlaryengeme de türlü türlü şeyler diyorlardı çok şükür herşeyiyle sağlıklı doktorumu değiştir
benim arkadaşım 8 haftada kalp atışını duydu stres yapma hayırlısı ile duyarsın dahaBen geçen hafta 5+5 tim bugun 6+5 oldum ama. Hala kalp atışı yok
Hayırlısı inşallah teşekkür ederimbenim arkadaşım 8 haftada kalp atışını duydu stres yapma hayırlısı ile duyarsın daha
İnşallah canım persembe güne randavu aldım ozaman tam 7haftalik olucan inşallah duyarımBen gecen hafta yani 5+5 ken gittiğimde ufak dedi bugun 6+5 oldum ama hala kalp atısı yok cuma gel bakıcaz duruma gore dedi
Allah sevindirici haberler versin hepime inşallah bide bişey sorucam ne gibi rahatsızlıkların oluyorBen aynı durumdayım seninle 5hafta 6gunluken gittim devlet hastanesine kalp atışı yok dedi kesenin içinde emriyonda yok dedi ama kesen var dedii 15gun sonra gel dedi ama hastaneye randavu yok şuan 6hafta 3gunluguz
İnşallah canım persembe güne randavu aldım ozaman tam 7haftalik olucan inşallah duyarım
Allah sevindirici haberler versin hepime inşallah bide bişey sorucam ne gibi rahatsızlıkların oluyor
Hadi yaa ne kadar da güzel güzel geçecek hamilelik surecin keşke benim de senin gibi olsam çok midem bulanıyor dolmuşa bile binemiyorum nabicam bilmiyorumAmin hepimize benim hic bir rahatsızlığım sıkıntım yok cok sükür
Cuma gel dedi inatla bakalım hayırlısıKalp atışını arkadaşım 9 haftalıkken duymuştu ki en erken 7. haftada duyuluyor ama doktorlar genelde 8. haftada çağırıyor. Kalp atışı için 6. hafta çok erken bence de haftaya gidin.
Benim ikinci hamileliğim ilk oğlumdada hamileliğim güzel gecmişti cok sükür bundada oyle arada bulantım ve bel agrım oluyor o kadar biraz sabret 3. Aydan sonra azalıyormusHadi yaa ne kadar da güzel güzel geçecek hamilelik surecin keşke benim de senin gibi olsam çok midem bulanıyor dolmuşa bile binemiyorum nabicam bilmiyorum
Cuma gel dedi inatla bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?