Bebiş kedi için izmirde acil yuva kızlar:(

Bibibella

♈🖤
Pro Üye
20 Ocak 2010
48.874
189.455
1.123
44
3 haftalık falan galiba ama kimi görse peşinden gidiyor sokaktan aldım biri ya tekmelicekti yada ezilicekti izmirde bahçeli evde bakılabilir şuanda çatımda.
Konak bel. Veteriner işleri alırız dedi ama pek istemiyorum bakabilecek olan varsa çok iyi olur kedim olduğundan alamıyorum.
2 gündür doğru düzgün uyumadım düşünüp üzülmekten hasta oldum keşke alabilsem çatıda şimdilik yuva yaptım iştahı çok iyi bir köşeyede gazete koydum kıyamam gidip orda tuvaletini yapıyor öyle tatlişki yazarken bile ağlıyorum ne olucak benim bu halim çok üzülüyorum böyle durumlarda
Buda fotosu oğluşun

Eklentiler

• received_10208259438743176.webp
    23 KB · Görüntüleme: 214
Çok minik ya.. Kıyamaz insan tabi salmaya..
Bu kadar küçük olmasa sorun değil zaten bi dünya yavruya bakıyorum sokakta yemek veriyorum ama onlar herşeyi biliyor kendilerini kurtarmışlar bu kimi görse ayaklarına yapışıyor sevmeyen istermi öyle bişey bi tekme atar ölür

Canim yaa gözlere bak kiyamam sanaaa bibi faceye falan ilan verdin mi? Ordan alıcısı çıkar bu tatlı minnağın.

Senin çoraplara da ayrı bittim

valla stresten hasta oldum ilan verdim belki biri döner, burdanda izmirde kimseyi bilmiyorum ki belki birileri bir fikir verir
Canım internette forumlar var petarkadas ve başka siteler oralara ilan versen çok çabuk birini bulursun bu güzelliğe bence.. İzmirde olsam ben alırdım oglusuma arkadaş olurdu...

Canim yaa gözlere bak kiyamam sanaaa bibi faceye falan ilan verdin mi? Ordan alıcısı çıkar bu tatlı minnağın.

Senin çoraplara da ayrı bittim
Nasıl ama sexü dimi

Canım internette forumlar var petarkadas ve başka siteler oralara ilan versen çok çabuk birini bulursun bu güzelliğe bence.. İzmirde olsam ben alırdım oglusuma arkadaş olurdu...
Ah keşke canım olsaydın biyere ilan verdim araştırıyorum inş. Çıkar

Sen almayı düşünmez misin Bibi?
Evdeki bızdığa arkadaş olurdu. Onun çeyizinden sebeplenirdi. Sıcacık yuvanda ne mutlu olur..
Dün yavru bir pisi daha aldık biz de.
2 kedi 1 kediden iyidir..

Sen almayı düşünmez misin Bibi?
Evdeki bızdığa arkadaş olurdu. Onun çeyizinden sebeplenirdi. Sıcacık yuvanda ne mutlu olur..
Dün yavru bir pisi daha aldık biz de.
2 kedi 1 kediden iyidir..
Bencede öyle canım ama evimiz küçük eşimde çok sevmiyor aslında ben seviyorum diye kabullendi bitane daha almıyorum bu yüzden yoksa öyle tatlı bişey ki içim gidiyor

Her kis ayni sey
Suan kullanmadigim odamda 1 tane yavrucak var sahiplendirdim. Sali gunu teslim edicez bizdigi :)
Insallah seninkide sahiplenir yaaa

Konuyu 'ücretsiz evcil hayvan sahiplendirme' bölümüne taşıyorum..
Şansı bol olsun miniğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…