İnş. Canım belediyenin vet. Hizmetleri napar eder bilemiyorum içim içimi yiyor vermesem soğukta sokaklarda ezilicek çok zor durulma kaldımYerim yerim, ne de talıymış ya.. Üzüldüm şimdi ben de.. Biri çıkar inşallah
Çok minik ya.. Kıyamaz insan tabi salmaya..İnş. Canım belediyenin vet. Hizmetleri napar eder bilemiyorum içim içimi yiyor vermesem soğukta sokaklarda ezilicek çok zor durulma kaldım
Bu kadar küçük olmasa sorun değil zaten bi dünya yavruya bakıyorum sokakta yemek veriyorum ama onlar herşeyi biliyor kendilerini kurtarmışlar bu kimi görse ayaklarına yapışıyor sevmeyen istermi öyle bişey bi tekme atar ölürÇok minik ya.. Kıyamaz insan tabi salmaya..
Ayy kıyamam bende her kış aynı durumu yaşıyorum piskolojim bozuluyor yemin ederim
İnsallah biri çıkarvalla stresten hasta oldum ilan verdim belki biri döner, burdanda izmirde kimseyi bilmiyorum ki belki birileri bir fikir verir
Canım internette forumlar var petarkadas ve başka siteler oralara ilan versen çok çabuk birini bulursun bu güzelliğe bence.. İzmirde olsam ben alırdım oglusuma arkadaş olurdu...valla stresten hasta oldum ilan verdim belki biri döner, burdanda izmirde kimseyi bilmiyorum ki belki birileri bir fikir verir
Nasıl ama sexü dimiCanim yaa gözlere bak kiyamam sanaaabibi faceye falan ilan verdin mi? Ordan alıcısı çıkar bu tatlı minnağın.
Senin çoraplara da ayrı bittim
Ah keşke canım olsaydın biyere ilan verdim araştırıyorum inş. ÇıkarCanım internette forumlar var petarkadas ve başka siteler oralara ilan versen çok çabuk birini bulursun bu güzelliğe bence.. İzmirde olsam ben alırdım oglusuma arkadaş olurdu...
Aynen acayip sexüNasıl ama sexü dimi
Ah keşke canım olsaydın biyere ilan verdim araştırıyorum inş. Çıkar
Bencede öyle canım ama evimiz küçük eşimde çok sevmiyor aslında ben seviyorum diye kabullendi bitane daha almıyorum bu yüzdenSen almayı düşünmez misin Bibi?
Evdeki bızdığa arkadaş olurdu. Onun çeyizinden sebeplenirdi. Sıcacık yuvanda ne mutlu olur..
Dün yavru bir pisi daha aldık biz de.
2 kedi 1 kediden iyidir..
İnş. Canım yaHer kis ayni sey
Suan kullanmadigim odamda 1 tane yavrucak var sahiplendirdim. Sali gunu teslim edicez bizdigi :)
Insallah seninkide sahiplenir yaaa
2 gün oldu ilan vereli hiç dönüş yokpet arkadaş sahibinden com hemen yuva bulur orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?