- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
Bebişe yuva bulamicaz galiba
Verdim canım ama dönen yok sağolsun sephora ve marilyn de yardımcı olmaya çalışıyor bekliyorum bi haberCanim facede hayvan severler acil gibi sayfalar mevcut. Oralara ilan verdin mi ?
Geri dönen olur illa ki bu minige
Verdim canım ama dönen yok sağolsun sephora ve marilyn de yardımcı olmaya çalışıyor bekliyorum bi haber
Herkes bayıldıİnşallah kısa zamanda dönüş yapılır . öp yerime bücürü .
Bu arada çoraplara bayıldım
Kalbini severim senin
Malesef canımDaha yuva bulunmadımı bibi bu kuzucugaa
Oyyy canimm çok sevindimm,benmde aklima gelmişti acaba noldu diye bakmistim. Gözün aydinnEvelynn M M e g H E Ceylinimdeceylinim EnHarbiKiz D DenizYildizi Tikkabilla lingen Feraceli destekleriniz için sağolun kızlar
Evelynn M M e g H E Ceylinimdeceylinim EnHarbiKiz D DenizYildizi Tikkabilla lingen Feraceli destekleriniz için sağolun kızlar
Sağol canımOyyy canimm çok sevindimm,benmde aklima gelmişti acaba noldu diye bakmistim. Gözün aydinn
Ay biz naptık ki çok sevindim ya ohh için nasıl rahatlamıştır
İnş. Kızlar gidiceği evde 2.5 aylık bi kaedeşide olucak çok güzelÇok çok sevindim. Mutlu bir yuvası olur inşallah :)
Oyyy yirimmmmmEki Görüntüle 1692304 Kızlar bebişe yuva bulduk ya
marilyn monroe ve in vino veritas ya yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim oğluşu yarın alıcaklar bende bu yüzden yıkayıp pakladım koynumda uyutucam mis gibi hatta şu anda koynumda uyuyor
Bunlarda fotoları
Eki Görüntüle 1692303
Eki Görüntüle 1692304 Kızlar bebişe yuva bulduk ya
marilyn monroe ve in vino veritas ya yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim oğluşu yarın alıcaklar bende bu yüzden yıkayıp pakladım koynumda uyutucam mis gibi hatta şu anda koynumda uyuyor
Bunlarda fotoları
Eki Görüntüle 1692303
Akşam gelicekler canımOhhh çok şükür ya. Gitti mi bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?