Bebiş mi acaba çok heyecanlandım

Bebişim benimm

• Anne adayları

OY: 11 26,2%
  • Rabbim her isteyene nasip etsin ya

OY: 34 81,0%

• Ankete Katılan
    42
Hayırlı olsun hamilesin inşallah. Bende adete 5 gün kala yaptım silikti. Şimdi 1.5 yaşında kizim. Allaah sağlıkla kucaginiza almanızı nasip etsin

kızlarr benim adetime 3 gün var .. bat geçsin öyle test yaptırıcam ama bi yandan da idrar testinde belli olur mu diye düşünmeden de edemiyorum , çokkk heyecanlıyım çünküü

kızlarr benim adetime 3 gün var .. bat geçsin öyle test yaptırıcam ama bi yandan da idrar testinde belli olur mu diye düşünmeden de edemiyorum , çokkk heyecanlıyım çünküü

Yaaa ben bile heyecanlandım gidip bi idrar testi yapsanıza sanki silikte olsa biseyler cikicak gibi hissettim hemen sonucu buraya yazın

Yaaa ben bile heyecanlandım gidip bi idrar testi yapsanıza sanki silikte olsa biseyler cikicak gibi hissettim hemen sonucu buraya yazın
ayy ciddi misinn yapsam mı ki eşim de bugun bana idrar testi alalım mı dedi , ben ya çıkmazsa diyip gidip almadım, alırsam sonucu buraya yazıcam canlar

ayy ciddi misinn yapsam mı ki eşim de bugun bana idrar testi alalım mı dedi , ben ya çıkmazsa diyip gidip almadım, alırsam sonucu buraya yazıcam canlar

Ya çıkmazsa bile 3 gün sonra kan testi yapacaksınız ama ya çıkarsa silik bile.olsaaaa ki erken günlerde yapıp çıkaranlar oluyo belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…