Yok canım ya, ablamın hiç denicek kadar sıliktı eymen paşamız var suan :) Kimide der mesele cildin guzellesirse erkek cirkinlesirse kız :) Erkek annesine güzellik kız güzelliğini alırmış büyükler öyle der :)Silik çıkanların kız olma ihtimali yüksek mis öylemi sizinde
Wlla canım ben kendimi yemiş durmuşum az bi yerim ağrısa kesin var diyodum inan bu ay dedim ki yok ya pes ettim olursa Rabbimden hani psikolojik olarak vahimdim rahat bıraktım en sonunda :)Bende. Dun Test yaptim ama bariz negatif daha 5 gun var erkenmi davrandım acaba belirtimde yokkkkkk arada kasigim agrio gibime gelio oda pskolojik
Bende kac aydir takmiycm diom ama son gunler takio insn adete bikacgun kala özellikle veren Allah verir ya streste bahane isteWlla canım ben kendimi yemiş durmuşum az bi yerim ağrısa kesin var diyodum inan bu ay dedim ki yok ya pes ettim olursa Rabbimden hani psikolojik olarak vahimdim rahat bıraktım en sonunda :)
Tamam canım edicemmm Allahima tek duam 1 tane de olsa hissettirsinHayırlı olsun canım. Benim için de dua et. Yarın regl günüm inşallah ben de hamileyimdir
Canım birde düzenli ilişki ben yumurtlama günüm ve doğurganlık gününe denk getirdim daha sonra 20 dk kalkmadımBende kac aydir takmiycm diom ama son gunler takio insn adete bikacgun kala özellikle veren Allah verir ya streste bahane iste
Yap canım ben cuma olucaktım o gun yaptım belli belirsizdi yoktur dedim bekledim dün akşam bidaha yaptım bugün de kanda çıktı ışte :)1 haftadır devam eden ve Bugun özellikle artan kasık Ağrım var canım adetime 3 gün var . Akıntım da var çokk heyecanlıyım yaaa inşallah hayırlısıysa olsun Bi an önce test yapmak istiyorum artık
Canimmmm ne olur bizler icin de dua et bizler de yasayalim o duyguyu Rabbim ne olur yaa. hic belirti hissettin miHamileyimmmmm canımmmm :)))))))))
dikkat ediom cnm onlara ama olmayinca olmuyor iste ya şaşırıyorum tek denemeyle hamile kalanlara keske okadar sansli olsaydımCanım birde düzenli ilişki ben yumurtlama günüm ve doğurganlık gününe denk getirdim daha sonra 20 dk kalkmadım
Canım kasımlarımin üstünde bi sol bi sağ batıyordu biseyler, en cook goguslerimden anladım dokunamıyorum resmen birde damarlar çıktı, lavaboya çok gidiyordum, 2 kere basim döndü aniden vurdu gitti ayak parmaaklarim cok üşüyorduCanimmmm ne olur bizler icin de dua et bizler de yasayalim o duyguyu Rabbim ne olur yaa. hic belirti hissettin mi
Keşkeee biz 7 aydır deniyoruz bu ay oldu Dualarımda olucaksin canımdikkat ediom cnm onlara ama olmayinca olmuyor iste ya şaşırıyorum tek denemeyle hamile kalanlara keske okadar sansli olsaydım
Cok saol cnm bende ederim dua sizeKeşkeee biz 7 aydır deniyoruz bu ay oldu Dualarımda olucaksin canım
Allahım razı olsun canımm, canım ablamın da zor tutuyordu doktor normal fitil verdi bi onu araştırsana doktoruna sor ben ablama sorim nedenini vs yazım sana detaylı olur muCok saol cnm bende ederim dua size
Ayyy çok sevindim canımmm hayırlısı olsun yaa ne gğzeli, ben de akşam oldu ya hemen Gün gelsin diye bekliyorum 2 gün kaldı adete yaniYap canım ben cuma olucaktım o gun yaptım belli belirsizdi yoktur dedim bekledim dün akşam bidaha yaptım bugün de kanda çıktı ışte :)
Benim bi kurtaj bi kimyasal oldu cnm gecende doktora gittim biseyin yok dedi 2 aya belki kalirsin yumurtlamanda cok iy dedi stresten buyuk ihtimalle diyip folik asit yazip gonderdi 1 senedirde stresten olmuyodur ya sanki anlamadim gitti belki bu ay baska doktora giderim esimi ikna edebilirsem sen hamilemisnAllahım razı olsun canımm, canım ablamın da zor tutuyordu doktor normal fitil verdi bi onu araştırsana doktoruna sor ben ablama sorim nedenini vs yazım sana detaylı olur mu
Kan testi dogru sonucu mu veriyor?gec dolllenme olsa bileYa çıkmazsa bile 3 gün sonra kan testi yapacaksınız ama ya çıkarsa silik bile.olsaaaa ki erken günlerde yapıp çıkaranlar oluyo belli mi olur
Silik çıkanların kız olma ihtimali yüksek mis öylemi sizinde
Kan testi dogru sonucu mu veriyor?gec dolllenme olsa bile
Can'ım benim inşallah hamileyizdir. Ben de seni gibi çok kafama takıyorum ama takamamaya çalışalım tatlım ben yarın akşam test sonucunu yazıcam bakalım hayırlısı olsun Hakkı'mızdaKafam allak bullak ya bi onceki konuya yaziom sandim yarin test yapacaksin benide heveslendirdin bende yapcm yarin insallah ikizde pozitif goruruz en azindan ikimizden biri hamile cikar insallah
Geç dollenmeden emin değilim ama %100 sonuç aynen. Ben geçtikten 1 1.5 hafta sonra kan testi yaptırdım 248 çıktı değer ve doktordan duydum 10 gün geç döllenme olmuş[/QUO
Bu ayin 9 u regl olmam gerekiyodu olmadim o gun iliski oldu ayin 15 inde karnimin altina giten agrilar _(batmalar titreme )yuzunden hastaneye gitmek zorunda kaldm kan testi yaptrdim sonuc negatif cikti ve hala regl olmadim acaba mevsim degisimi mi bilmiyorm yurt disinda yasiyorum ve her istegimde doktora gidemiyorum muallaktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?