Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aayyy çok güzel bi konu bende cıkacak fikirleri çok merak ediyorum. ben olunca "içimde bi şey varmış" demeyi düşünüyorum :))
panik yapıp korkacağını tahmin ediyorum canım kocamın o zamande "senden bişey minicik" falan derim.çok heyecanlı :))
Mrb kızlar..!ben bebişimin haberini şu şekilde vermiştim kocişime;kan testi yaptıracağımı biliyordu ama sonucunu aldığımda hemen aramadım,bir bebek mağazasına gittim,güzel bir çift patik aldım,hediyelik paket yaptırdım ve eşimin işyerine gittim,gittiğimde eşim dükkanda yoktu tabi bunu biliyordum..paketi işyerine iş arkadaşlarına bıraktım,gelince bunu verirsiniz dedim,sonra dükkana gelip paketi açtığında hemen aradı beni ve hüngür hüngür ağlamaya başladık ikimizde sevinçten..
Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin bu duyguyu,kimsenin yüreğini evlat hasretiyle yakmasın inş..!
Mrb kızlar..!ben bebişimin haberini şu şekilde vermiştim kocişime;kan testi yaptıracağımı biliyordu ama sonucunu aldığımda hemen aramadım,bir bebek mağazasına gittim,güzel bir çift patik aldım,hediyelik paket yaptırdım ve eşimin işyerine gittim,gittiğimde eşim dükkanda yoktu tabi bunu biliyordum..paketi işyerine iş arkadaşlarına bıraktım,gelince bunu verirsiniz dedim,sonra dükkana gelip paketi açtığında hemen aradı beni ve hüngür hüngür ağlamaya başladık ikimizde sevinçten..
Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin bu duyguyu,kimsenin yüreğini evlat hasretiyle yakmasın inş..!
gerçekten çok güzel bir fikir ne kadar güzel yaAllahım sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin. inşlh Rabbim banada nasip eder; çünkü 4 yıldır her ay bekliyorum arkadaşım
(
Amin cnm..!Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle evlat nasip etsin inş..!bende yaklaşık 3 sene bekledim bebişimi,belli bir tedavi dönemi geçirdim,çok şükür Allahım yüzümüze güldü,inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkese hayırlısıyla nasip eder bu duyguyu..!
ben 3 kez müjde verdim allah müjde vermeyi değilde kucağınıza sağlıklı bebek almayı nasip etsin benim 3 bebeğimde öldü şimdi hamile kalsam heralde sıradan bi sonuç gibi olur artık sevinemiyoruz bile daha çok kaybetme korkusu oluyoır
ben 3 kez müjde verdim allah müjde vermeyi değilde kucağınıza sağlıklı bebek almayı nasip etsin benim 3 bebeğimde öldü şimdi hamile kalsam heralde sıradan bi sonuç gibi olur artık sevinemiyoruz bile daha çok kaybetme korkusu oluyoır