Bebİş müjdesi kocişe en akılda kalır şekilde nasıl verilir hatunlar:)

merve6006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
226
1
26
Ankara
batım 20 temmuz bir heves bekliyorum bebişimin haberini inş bu ay olacak.Ama bunu eşime söylerken biraz muzurca olsun istedim ama aklıma bişey gelmiyo.Bebİş müjdesi kocişe en akılda kalır şekilde nasıl verilir hatunlar.ilginç fikirlere ihtiyacım var:)

aayyy çok güzel bi konu bende cıkacak fikirleri çok merak ediyorum. ben olunca "içimde bi şey varmış" demeyi düşünüyorum :))

panik yapıp korkacağını tahmin ediyorum canım kocamın o zamande "senden bişey minicik" falan derim.çok heyecanlı :))

Mrb kızlar..!ben bebişimin haberini şu şekilde vermiştim kocişime;kan testi yaptıracağımı biliyordu ama sonucunu aldığımda hemen aramadım,bir bebek mağazasına gittim,güzel bir çift patik aldım,hediyelik paket yaptırdım ve eşimin işyerine gittim,gittiğimde eşim dükkanda yoktu tabi bunu biliyordum..:1:paketi işyerine iş arkadaşlarına bıraktım,gelince bunu verirsiniz dedim,sonra dükkana gelip paketi açtığında hemen aradı beni ve hüngür hüngür ağlamaya başladık ikimizde sevinçten..:49:Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin bu duyguyu,kimsenin yüreğini evlat hasretiyle yakmasın inş..!

aayyy çok güzel bi konu bende cıkacak fikirleri çok merak ediyorum. ben olunca "içimde bi şey varmış" demeyi düşünüyorum :))

panik yapıp korkacağını tahmin ediyorum canım kocamın o zamande "senden bişey minicik" falan derim.çok heyecanlı :))

aa olabilir güzel fikir:) ÇAldım bu fikri tşk

Mrb kızlar..!ben bebişimin haberini şu şekilde vermiştim kocişime;kan testi yaptıracağımı biliyordu ama sonucunu aldığımda hemen aramadım,bir bebek mağazasına gittim,güzel bir çift patik aldım,hediyelik paket yaptırdım ve eşimin işyerine gittim,gittiğimde eşim dükkanda yoktu tabi bunu biliyordum..:1:paketi işyerine iş arkadaşlarına bıraktım,gelince bunu verirsiniz dedim,sonra dükkana gelip paketi açtığında hemen aradı beni ve hüngür hüngür ağlamaya başladık ikimizde sevinçten..:49:Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin bu duyguyu,kimsenin yüreğini evlat hasretiyle yakmasın inş..!

güzel fikir paketin üstünede "TUTANKOMON " un notunu yazarsam güzel olur bir ömür saklarım sandığımda:)

gerçekten çok güzel bir fikir ne kadar güzel ya:16:Allahım sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin. inşlh Rabbim banada nasip eder; çünkü 4 yıldır her ay bekliyorum arkadaşım:((

gerçekten çok güzel bir fikir ne kadar güzel ya:16:Allahım sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin. inşlh Rabbim banada nasip eder; çünkü 4 yıldır her ay bekliyorum arkadaşım:((

Amin cnm..!Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle evlat nasip etsin inş..!bende yaklaşık 3 sene bekledim bebişimi,belli bir tedavi dönemi geçirdim,çok şükür Allahım yüzümüze güldü,inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkese hayırlısıyla nasip eder bu duyguyu..!

Amin cnm..!Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle evlat nasip etsin inş..!bende yaklaşık 3 sene bekledim bebişimi,belli bir tedavi dönemi geçirdim,çok şükür Allahım yüzümüze güldü,inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim herkese hayırlısıyla nasip eder bu duyguyu..!

amin inşlhh cnm o günleri görmeyi nasip etsin Mevlam herkese..

eşimin iş yeriyel evmiz karşı karşıya eşimin teli kapalıydı.yoldan geçen adamı çevirttim şu dükkanda x biri var onu çağrırmısınız demiştim.sonra adam çağardı eşimi.çık yukarı diorm çıkmıo inat etti.eşim aşağıda ben camda bağardım hamileyim die.tüm mahalle duydu vala.bnmki romantk olmadı ama mahallenin aklında kalıcı oldu.:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bi çift patik paket yaptırmıştım birde not yazmıştım.ileri de gebe kalırsam iş arkadaşı ile yollatıcaktım sana bi paket geldi diye ama ....

"merhaba babacım ben çoook uzun bir yoldan geleceğim annem senden çok bahsetti bende merak ettim dayanamadım yola çıktım.9 ay sonra görüşürüz babacım.simdiden sizi çok seviyorum "

birkaç cümle daha vardı ama unuttum :):):)

ama gelin görün ki şiddetli bir karın ağrısı ile acile gittim hamileymişim akşama da verdim hediyeyi sürpiz olmadı.sürpriz bir gebelik oldu.ama duygulanmasına yetti eğer sürpriz olsaymış herhalde işyerinde gözyaşlarına boğulurmuş :):):):)

2 yıl bunun çeşitli hayallerini kurduktan sonra , hastaneden gelen telefonla aynı anda avm de kabinde kıyafet deneyen kocamın kapısına dayanip pozitif pozitif diye bağırabildim ancak :1: esim de o kadar istemesine rağmen kabinden çıktı gülümsedi kizardi ve görevliye dönüp denediği kotun bir büyük bedenini istedi :47: tabi ben sok oldum ordan çıkınca arabada aniden bağırıp sevinçle sarıldık uzun süre de tam sevinmedik onceden düşük yaşadığımdan . Şimdi kızım kucağımda çok şükür babası kızına asık :nazar: o kadar heyecan yapmasaydım test sonucunun üzerine selam Babisko ben su an bir laboratuar sonucu gibi gozukebilirim ama yakinda ellerim ayaklarımda sicakligimla yanınızda olacağım o Zaman beni çok seveceksin yazıp sofraya tabağının altına koyacaktım

ben hamile olduğumu evde testle öğrendikten sonra kesinleşsin diye eşimden 2 gün sakladım(söylememek için kendimi nasıl tuttum bilmiyorum :)).Doktora gidip kanda kesinleştirince minicik beyaz bir patik aldım hediye paketi yaptırdım.Hastahaneye teyzemle gittikten sonra annemlere geçtik.Eşimi de çağırdım o beni işten geliyorum biliyor tabi.Hemen yalnız kalacağımız odaya geçtik.Eline hediye paketini verdim bana gömlek mi aldın dedi:) Hiç sesimi çıkarmadım,açtı paketi suratı öyle bir ifade aldı ki hayatta unutmam.Hemen sarıldık birbirimize.Şuanda 12. haftamdayım.Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize....

ben 3 kez müjde verdim allah müjde vermeyi değilde kucağınıza sağlıklı bebek almayı nasip etsin benim 3 bebeğimde öldü şimdi hamile kalsam heralde sıradan bi sonuç gibi olur artık sevinemiyoruz bile daha çok kaybetme korkusu oluyoır

ben 3 kez müjde verdim allah müjde vermeyi değilde kucağınıza sağlıklı bebek almayı nasip etsin benim 3 bebeğimde öldü şimdi hamile kalsam heralde sıradan bi sonuç gibi olur artık sevinemiyoruz bile daha çok kaybetme korkusu oluyoır

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tabi canım herşeyin başı sağlıklı sıhhatli doğması.Rabbim sanada kucağına alacağın
sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.

Allahım dermansız dert vermesin olur hayırlısı ile mübarek aylardayız bolbol dua edelim.

Google resimlerinde az önce pozitif idrar testlerine bakarken t-shört üzerine pozitif yazisi ve pozitif olan test vardi

ve aklima geldi mesela beyaz bir t-shört alip üzerine kendimiz yazabiliriz babacigim 9 ay sonra araniza katiliacagim

ve mesela aksam yemek yedik esimle oturuyoruz tv karsisinda ben kalkip gideip giyecegim bunu ve sakin bir sekilde odaya girecegim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sonrasi :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X