Bebİş müjdesi kocişe en akılda kalır şekilde nasıl verilir hatunlar:)

Google resimlerinde az önce pozitif idrar testlerine bakarken t-shört üzerine pozitif yazisi ve pozitif olan test vardi

ve aklima geldi mesela beyaz bir t-shört alip üzerine kendimiz yazabiliriz babacigim 9 ay sonra araniza katiliacagim

ve mesela aksam yemek yedik esimle oturuyoruz tv karsisinda ben kalkip gideip giyecegim bunu ve sakin bir sekilde odaya girecegim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sonrasi :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Benim adama kal gelir herhalde :1::1:

batım 20 temmuz bir heves bekliyorum bebişimin haberini inş bu ay olacak.Ama bunu eşime söylerken biraz muzurca olsun istedim ama aklıma bişey gelmiyo.Bebİş müjdesi kocişe en akılda kalır şekilde nasıl verilir hatunlar.ilginç fikirlere ihtiyacım var:)

canim ben televizyonda izlemistimm cok hosuma gitmisti yemek hazilriyiorsun saofrayi kasiklari catallari peceteleri felan hepsi bebek resimleriyle oluyor anlatamadim ama yani cattalarda bebek resimleri felan oluyor sonra kucuk bir pasta ve 1 mumla esine hamile oldugunu sölüorsun tabi bunlari görunce anlar o ayri bide hani bebek ayak izleri var ya onlari yatak odasina kadar izler yap sonra bebek resimli bir tisort giy hosgeldin bebeisim babasi de :) fikirlerim bunlar

kızlar yazdıklarınız beni çok duygulandırdı ağlamaklı oldum acep hamilemiyim...

ben 3 kez müjde verdim allah müjde vermeyi değilde kucağınıza sağlıklı bebek almayı nasip etsin benim 3 bebeğimde öldü şimdi hamile kalsam heralde sıradan bi sonuç gibi olur artık sevinemiyoruz bile daha çok kaybetme korkusu oluyoır

Aynen sana katiliyorum
Su anda 4. Dusugumu yaptim
Artik hamileyim bile demet icimden gelmiyor
Hamile oldugumu ogre nice bir korku basliyor zaten
Allah herkesin bebisini korusun

canim ben televizyonda izlemistimm cok hosuma gitmisti yemek hazilriyiorsun saofrayi kasiklari catallari peceteleri felan hepsi bebek resimleriyle oluyor anlatamadim ama yani cattalarda bebek resimleri felan oluyor sonra kucuk bir pasta ve 1 mumla esine hamile oldugunu sölüorsun tabi bunlari görunce anlar o ayri bide hani bebek ayak izleri var ya onlari yatak odasina kadar izler yap sonra bebek resimli bir tisort giy hosgeldin bebeisim babasi de :) fikirlerim bunlar

Saol bitanem fikrin için.Bugün batım şimdiden hazırlık yapayım bebiş gelirse ne ala yok ağustosa kalırsa bekler bozulmazya:1:

Aynen sana katiliyorum
Su anda 4. Dusugumu yaptim
Artik hamileyim bile demet icimden gelmiyor
Hamile oldugumu ogre nice bir korku basliyor zaten
Allah herkesin bebisini korusun

Amin canım benim bunlar işin muhabbet kısmı rabbim şu mübarek günde herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş.İnş en coşkulu sevinci sen yaşarsın en kısa zamanda.

Back
X