Bu ay zaten bence niz gününü tutturamadık bir türlü ondan hiç sanmıyorumBu ay öyle vücudumu dinlemicem pek
Yok başım döndü yok midem bulandı
Dün midem bulandı dedim destur daha 1 gün olmadı ahaha
Akışına bırakmak istiyorum ama regl yaklaşınca söz veremem
Bende bu ay koyvermiş gibiyim hatta ped aldım işte regl içinBen hamile kaldığım ay hamile olmadığıma çok emindimhiçbir belirtim yoktu.
Aynen regl günlerimiz yakın zırlarız sıraylaBu ay zaten bence niz gününü tutturamadık bir türlü ondan hiç sanmıyorum
Tüm belirtiler de geçen aylarda yanlış olduğunu biliyorum ordan da içim rahat
Bu ay hala sakinim ben de
Ama dün hiç yumurtlama görmeyince bi bunalıma girmiştim geçici olarak
Regl günlerimiz yakın zaten sırayla teselli ederiz birbirimizi
Şu yumurtlamada çift çizgiyi görebilsem dua edeceğim allahım hamilelikte de nasip et diyeAynen regl günlerimiz yakın zırlarız sırayla
Yarın yumurtlarsın bence senŞu yumurtlamada çift çizgiyi görebilsem dua edeceğim allahım hamilelikte de nasip et diye
Güzel güzel böyle devam, işte kafaya takmayınca oluyor olayı buBende bu ay koyvermiş gibiyim hatta ped aldım işte regl içinmartta doktora gideriz diye düşünüyorum falan
Hadi inşallah valla ne diyeyimYarın yumurtlarsın bence sen
İnşallah salağa yattığım anlaşılmıyordurGüzel güzel böyle devam, işte kafaya takmayınca oluyor olayı bu
Aynen hormon falan bakar en azındanHadi inşallah valla ne diyeyim
Yarın bi doktor randevusu soracağım ama
Galiba kolay alınmıyor
Potansiyel reglim 13ü veya 14ü görünüyor 15ine randevu alayım olursam 2. Ve 3. Güne denk gelsin en azından
Ben kendime puzzle müzesi kurdum resmen evde düşünmemek içinİnşallah salağa yattığım anlaşılmıyordur
Bende dizi izleyip yemek yiyorum dana olcamBen kendime puzzle müzesi kurdum resmen evde düşünmemek için
Yemek zayıf noktam zaten o konuyu hiç açmaBende dizi izleyip yemek yiyorum dana olcam
Bende valla 2 saatte bi biseyler yiyoruz tövbeYemek zayıf noktam zaten o konuyu hiç açma
Aslında hiç uygun kiloda değilim bak hamile olmak içinBende valla 2 saatte bi biseyler yiyoruz tövbe
Şimdi kilonu söyle desem ifşa olmamak için demezsin senAslında hiç uygun kiloda değilim bak hamile olmak için
Hemen kendime bahame bulayım olmazsa üzülmem
Aşırı kilolu değilim yaŞimdi kilonu söyle desem ifşa olmamak için demezsin sen
Kilo etkiliyormuş ama benim tanıdığım nice insan var çok kilolulardı hamile oldukları bile belli olmuyordu ama yine de oldu
Nasip cidden buna inanıyorum
Kilo almaya da razıyım vallaAşırı kilolu değilim ya
Hala L meden hatta bazen M beden bile giyebiliyorum bolsa modeli
Normalde bi 5 6 kilo vermem gerek sadece hamile kalınca daha da fazla olacak
Kendime teselli arıyordum benKilo almaya da razıyım valla
Olmazsa eğer kahve içiyorum hergünKendime teselli arıyordum ben
Olmazsa tutunacak bir dal
Kahve benim olmazsa olmazım zatenOlmazsa eğer kahve içiyorum hergün
Ona bağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?