Şimdiye kadar yapmayışlarını telafi etsinSırf bunun için bile çocuk yapalım
Şimdiye kadar yapmayışlarını telafi etsin
Yumurtları kapıda bekliyormuş sanırımBenden 2 ay sonra evlenen bir arkadaşım var.
2.ye hamileymiş.
Bu ne hız dedim ya
Yumurtları kapıda bekliyormuş sanırım
Biz sindire sindire doğurcazSenesine gelince çocuğu elinde olan bile çok arkadaşım var
Biz sindire sindire doğurcaz
Ne o öyle hızlandrılmış kurs gibi
Hayırlısı herşeyinBakalım neler olacak
Hayırlısı herşeyin
Benim regl sancıları başladı bile
Sıfır umut
artık gülüyorum dalgasındayım işin
Aynen öyleCiddiye alırsak sıyıracağız zaten salla boş ver.
Bazen ne yaparsak yapalım, bazı şeyler bizim elimizde olmuyor işte.
Hayırlısı deyip bekleyeceğiz.
Canım bende dış gebelik geçiriyorum bebek tüpe tutunmuş rahime ineceğine, iğne vurundum embriyonun düşmesini bekliyorum moralim bozuktu hiç bu konulara girip bakmadım bildirimde gelmedi ondanSelam kızlar, hayırlı kandiller.
Bugün jinekolog randevum vardı.
Muayene oldum, doktor rahim duvarımın 6 mm olduğunu yani çok ince bu durumda hamile kalamazsın dedi.
Adetinin 2.günü mutlaka bekliyorum test yapacağım dedi.
Aslında gelseydi bugün adetimin 2.günü olacaktı ama gelmedi.
Muhtemelen pazartesi ya da salıya gideceğim.
Bir de folik asit yazdı gönderdi.
Bende gelişmeler bunlar.
Aylardır olmamasının sebebi buymuş demek ki
Canım bende dış gebelik geçiriyorum bebek tüpe tutunmuş rahime ineceğine, iğne vurundum embriyonun düşmesini bekliyorum moralim bozuktu hiç bu konulara girip bakmadım bildirimde gelmedi ondan
Şimdi sen etiketleyince geldi
İyi ki gittin bak sebebini buldu doktor hiç olmazsa. İlaçla düzeltilir hiç canını sıkma, inşallah en hayırlı zamanda güzel haberini alırız
Kizlar bende 8 aylık evliyim, yaşım 32 bebek düşünüyorum, doktora gittim hrsey normal ama 2 cm kistlerin var dedi, bende soğan kürü kullandım bir ay sonra ebegumceci otu içtim geçen hafta doktora gittim kistlerin kaybolmuş dedi, şimdi de incir kürü yapıyorum, inşallah faydası olur, çünkü yaşım geldi geciyo Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Henüz birşey yok canım, inşallah şuan dua ediyorum Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin, bekliyoruz bakalimİnşallah canım.
Kistler kaybolduysa bebek olur o zaman
Sağol canım şimdi 3 ay bebek düşünmcez iğnenin etkisi anca geçiyormuş. Bende çok üzüldüm daha yeni yeni toparlanıyorum diyebilirim. Geç olsun güç olmasın napalım herkesin sınavı farklı işte. Umudumuzu yitirmeyelimBu kadar olur ya Megg aynı zaman da
Ne kadar üzüldüm anlatamam çok geçmiş olsun canım.
Bende çok üzgünüm kendime, hayata, her şeye.
İyi, pozitif şeylere ihtiyacım var
İncir kürünğ dikkatli kullan canım prolaktini yükseltiyor. Fazla yükselirse vücut süt hormonları arttığı için kendini gebe sanıyormuş gebe kalmak zorlaşıyormuş aman dikkat.Kizlar bende 8 aylık evliyim, yaşım 32 bebek düşünüyorum, doktora gittim hrsey normal ama 2 cm kistlerin var dedi, bende soğan kürü kullandım bir ay sonra ebegumceci otu içtim geçen hafta doktora gittim kistlerin kaybolmuş dedi, şimdi de incir kürü yapıyorum, inşallah faydası olur, çünkü yaşım geldi geciyo Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?