Gebeliğe Hazırlık Bebiş yükleniyorr 👶😆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı herşeyin
Benim regl sancıları başladı bile
Sıfır umut
artık gülüyorum dalgasındayım işin

Ciddiye alırsak sıyıracağız zaten salla boş ver.
Bazen ne yaparsak yapalım, bazı şeyler bizim elimizde olmuyor işte.
Hayırlısı deyip bekleyeceğiz.

Selam kızlar, hayırlı kandiller.
Bugün jinekolog randevum vardı.
Muayene oldum, doktor rahim duvarımın 6 mm olduğunu yani çok ince bu durumda hamile kalamazsın dedi.
Adetinin 2.günü mutlaka bekliyorum test yapacağım dedi.
Aslında gelseydi bugün adetimin 2.günü olacaktı ama gelmedi.
Muhtemelen pazartesi ya da salıya gideceğim.
Bir de folik asit yazdı gönderdi.
Bende gelişmeler bunlar.
Aylardır olmamasının sebebi buymuş demek ki

Online de oluyorsunuz.
Beni niye takmıyorsunuz giggles M e g g
Canım bende dış gebelik geçiriyorum bebek tüpe tutunmuş rahime ineceğine, iğne vurundum embriyonun düşmesini bekliyorum moralim bozuktu hiç bu konulara girip bakmadım bildirimde gelmedi ondan
Şimdi sen etiketleyince geldi
İyi ki gittin bak sebebini buldu doktor hiç olmazsa. İlaçla düzeltilir hiç canını sıkma, inşallah en hayırlı zamanda güzel haberini alırız

Kizlar bende 8 aylık evliyim, yaşım 32 bebek düşünüyorum, doktora gittim hrsey normal ama 2 cm kistlerin var dedi, bende soğan kürü kullandım bir ay sonra ebegumceci otu içtim geçen hafta doktora gittim kistlerin kaybolmuş dedi, şimdi de incir kürü yapıyorum, inşallah faydası olur, çünkü yaşım geldi geciyo Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu kadar olur ya Megg aynı zaman da
Ne kadar üzüldüm anlatamam çok geçmiş olsun canım.
Bende çok üzgünüm kendime, hayata, her şeye.

İyi, pozitif şeylere ihtiyacım var

İnşallah canım.
Kistler kaybolduysa bebek olur o zaman

Bu kadar olur ya Megg aynı zaman da
Ne kadar üzüldüm anlatamam çok geçmiş olsun canım.
Bende çok üzgünüm kendime, hayata, her şeye.

İyi, pozitif şeylere ihtiyacım var
Sağol canım şimdi 3 ay bebek düşünmcez iğnenin etkisi anca geçiyormuş. Bende çok üzüldüm daha yeni yeni toparlanıyorum diyebilirim. Geç olsun güç olmasın napalım herkesin sınavı farklı işte. Umudumuzu yitirmeyelim

Kızlar bende 27 yaşındayım 2 yıldır istiyoruz bir tüpüm tıkalı diğeri açık pko var adetlerim düzensiz 50 günde bir olur bu geçen ay klomen ovitrelle kullandım bir tanede yumurtam gelişmişti çatlamıştıda ama olmadı eşimde de sorunlar var dı tedavi görüyor oda sona geldik sayılır bu ay tekrar gel aşılama yapalım yumurta çatlatma tedavisiyle beraber demişti kilo fazlam var onu vermek istiyorum bu öylece kaldı iyi mi ettim kötümü bilmiyorum ama psikolojim de bozuldu iyice zaten kendimi toplamak istedim bide duydunuz mu bilmiyorum çoban çökerten ve udi hindi aldım onları kullanacam bu ay inşallah faydası olur Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

İncir kürünğ dikkatli kullan canım prolaktini yükseltiyor. Fazla yükselirse vücut süt hormonları arttığı için kendini gebe sanıyormuş gebe kalmak zorlaşıyormuş aman dikkat.

Bu arada yumurta çatlatma tedavisi görünce bu ay çok şükür reglim 27. Günde geldi ona bile seviniyorum inşallah kilo da verirsem belki bebeğime kavuşmama vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…