- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
GörürsünGöreceğiz![]()
Ama dediklerime uyman gerek
Yoksa garanti veremem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GörürsünGöreceğiz![]()
İnanmamaya devam mıGöreceğiz![]()
Ben pek güvenemiyorumİnanmamaya devam mı![]()
Ben inanmıyorum meselaBen pek güvenemiyorum![]()
Ben inanmıyorum mesela
Reglime 4 gün kaldı sonra gelir hesabını sorarım![]()
Adet günümü hesapladım diye miYoo sen hala inanıyorsun![]()
Hayır günleri değerlendirmek istediğin içinAdet günümü hesapladım diye mi![]()
E günleri değerlendirmeden olmaz ki zatenHayır günleri değerlendirmek istediğin için![]()
E insan inanıyorsa günleri takip eder işte edince olacak diyeE günleri değerlendirmeden olmaz ki zatenyumurtlama günü dışında mı olmalı
![]()
Sende günleri değerlendirip sonra tamamen karamsarlaşmıştın amaE insan inanıyorsa günleri takip eder işte edince olacak diye
Zaten normal zamanda da birlikte oluyorsunuzdur
Gün takip etme inanmaktan geliyor![]()
Bari değerlendirirken de inanma olacağınaSende günleri değerlendirip sonra tamamen karamsarlaşmıştın amabelki doğru yoldayımdır
![]()
İnanmamaya devam mı![]()
İnanmadım ki zatenBari değerlendirirken de inanma olacağına![]()
GünaydınBen inanmak istiyorum ama olan bir şey yok ki olmuyor
Günaydın![]()
Günaydın
Benim bat yaklaştı evde pedim kalmadı çıkıp alamadım bigiggles sendeki 3lü paketi yollasana bana dosya ekle kısmından
![]()
Tamam işte ohİnanmadım ki zaten
Hatta öyle ayaklar havaya yarım saat olayını hep yapardım yapmadım kalktım kahve bile yaptım, bazen kalkıp duş aldım bak resmen kafa atıyorum yumurtaya![]()

Şanslı ped onlarGünaydın
Benim bat yaklaştı evde pedim kalmadı çıkıp alamadım bigiggles sendeki 3lü paketi yollasana bana dosya ekle kısmından
![]()
Yumurtlama zamanını takipledin mi pekiBenimde 11 günüm var ama umudum 0
Evet şanslı paketini açamadan şans getiriyor elden ele dolaştırırızTamam işte oh
En güzelini yaptın
Şanslı ped onlar
Yollayayım şans getirsin![]()
Herkes bi iki alsın bence içindenEvet şanslı paketini açamadan şans getiriyor elden ele dolaştırırız![]()