Bebiş zamani

1988tubis1988

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
25
13
8
36
Selam Kizlar☺️
15 aylık evliyim 28 yaşındayım ve artik allahımında izniyle bebek düşünüyoruz...
4 eylülde dogum kontrol hapını 16 aylik kullanım sonrası bıraktım. Hapi bıraktıktan sonra adetım düzensizleşti ve bu nedenlede hemen hamile kalabilirmiyim bilmiyorumm Bu konu ile ilgile sizlerin tecrübeleri nasil cok merak edıyorum

Selam Kizlar☺️
15 aylık evliyim 28 yaşındayım ve artik allahımında izniyle bebek düşünüyoruz...
4 eylülde dogum kontrol hapını 16 aylik kullanım sonrası bıraktım. Hapi bıraktıktan sonra adetım düzensizleşti ve bu nedenlede hemen hamile kalabilirmiyim bilmiyorumm Bu konu ile ilgile sizlerin tecrübeleri nasil cok merak edıyorum
Bn tecrübeli dğlm ama yakın bi arkdşm uzun zaman kullandı o ay brakıp doktora gitti klomen vermiş ve o ay hamile kaldı şimdi bebeği var doktora gttn mi hiç

Selam Kizlar☺️

canım ben evliliğin ilk yılları kullandım ama bırakıncada adetimde düzensizlik olmadı.ben 6-7 ay kadar kullanmıştım.
Bebişi de bu ay düşünüyoruz ki zaten bırakalı 7-8 ay oldu.
bence bi doktora git başka adet düzensizliği için.

Doğum kontrol hapini birakmak ben de düzensizlik degil ama regl günlerimde uzama yapmisti. normalde 5-6 gun sürer , hapi birakinca 7-8 gune çıkmıştı. hapi bıraktığım ay gebe kalamadim. ama sonraki ay yumurtlama günlerime dikkat ederek gün aşırı iliskiyle gebe kaldim.

Doğum kontrol hapini birakmak ben de düzensizlik degil ama regl günlerimde uzama yapmisti. normalde 5-6 gun sürer , hapi birakinca 7-8 gune çıkmıştı. hapi bıraktığım ay gebe kalamadim. ama sonraki ay yumurtlama günlerime dikkat ederek gün aşırı iliskiyle gebe kaldim.
Pekı yumurtlama günlerımı nasıl hesaplaya bılırım adetım düzensız oldugu ıcın. Bı önerın varmı cnm?

Canim bende doğum kontrol hapini bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım ben ovulasyon testi kullandım yumurtlma gününü belirlemek için sende deneyebilirsin allah gönlüne göre versin

Back
X