Arkadaşlar nolur fikir verin.. Bebişe babasıyla ortak isim koyamıyoruz bitürlü.. Oğlumuz ocak ayında doğacak ama bitürlü ortak isim bulamadık.. Benim istediklerimi o sevmiyor onunkileri ben istemiyorum... Ne yapcaz şaşırdım.. Artık kavga boyutuna geldik... Çok üzülüyorum.. (Saçmalama demeyin nolur)
Arkadaşlar nolur fikir verin.. Bebişe babasıyla ortak isim koyamıyoruz bitürlü.. Oğlumuz ocak ayında doğacak ama bitürlü ortak isim bulamadık.. Benim istediklerimi o sevmiyor onunkileri ben istemiyorum... Ne yapcaz şaşırdım.. Artık kavga boyutuna geldik... Çok üzülüyorum.. (Saçmalama demeyin nolur)
Yalnızım sanıyordum.Maalesef canım bizde de aynı sorun var ısrarla bir ismi babamın adı olacak diyor(İdris) benim beğendiğim isimlerinse hiçbiri bu isimle uyumlu olmuyor. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Kavgalar da çözüm olmayınca bizim oğlan kaldı isimsiz. ben de diğerleri gibi ismiyle seslenerek sevmek istiyorum bebeğimi ama maalesef... Bıraktım artık isim konusunu doğunca ne yaparız bilmem. belki benim doğum esnasında çektiklerimi görürse insaflı davranır((
her kadının kocasını ikna etme yöntemi vardır çeşitlilik gösterir. benimkisiyle inatlaşmıycaksın mesela. sanki kendi fikriymiş gibi gösterip benimsetceksin a.s
senin de bir yöntemin vardır kesin inatlaşma bence
erkekler ben erkeğim ben babayım deyip gururlanmak istiyorlar ismi de kendileri koymak istiyorlar bu yüzden. Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?