Bebişe babasıyla isim koyamıyoruz...

SuHayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2007
26
0
86
Ankara
Arkadaşlar nolur fikir verin.. Bebişe babasıyla ortak isim koyamıyoruz bitürlü.. Oğlumuz ocak ayında doğacak ama bitürlü ortak isim bulamadık.. Benim istediklerimi o sevmiyor onunkileri ben istemiyorum... Ne yapcaz şaşırdım.. Artık kavga boyutuna geldik... Çok üzülüyorum.. (Saçmalama demeyin nolur)

canım dur sana önereyım bırkactene
ömer faruk,yunus emre
yusuf
taha
talha
aras
tuna
kadir
miraç
kerim
kerem
enes
emre
emir
kemal
begenmedıyesen baskada yazabılırım.ama cıft ısımlı olmasını mı ıstıyorsun yoksa tek mı?ayrıca senın ısmının bır hecesı ve eşinin isminın bır hecesınden bırlestırıp bır ısım yapabılırsınız.bolece ortak ısım gıbı olmus olur.böyle guzel zamanlarınızı kavga ederek gecırmeyın.bende ocak annesıyım kısmetse oglumuz olcak.ömer koyacagız bız.eşımle ıkımız karar verdık...hayırlı dogumlar

kesınlıkle anlıyorum canım senı, sacmala demem bende kısa bır dönem yasadım aynı duyguları..aynen dedıgın gıbı kavga boyutuna gelıyordu köşeden döndü :) bizimde ocak ayında bir oğluşumuz olacak allahım nasip ederse ve biz bu kararsızlık sürecini yaşadıktan sonra kura çekmeye karar verdik. ben 5 tane eşim 5 tane sevdiğimiz isimleri yazdık ve ( ki ikiisim koymayı düşünüyorduk zaten) bi tane eşimde bi tane benden isim cektik..MİRZA KAAN çıktı ortaya.. ismi böylece kimsenın gönlü kırılmadan konmuş oldu ve ıkımızın ıcnede cok sındı. umarım sizde hayırlısıyla bır ısımde karar kılar ve oğluşunuzu saglıkla dünyaya getırır ismiyle yaşatırsınız...:) sevgiler....:CüvCüv:

Yalnızım sanıyordum.Maalesef canım bizde de aynı sorun var ısrarla bir ismi babamın adı olacak diyor(İdris) benim beğendiğim isimlerinse hiçbiri bu isimle uyumlu olmuyor. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Kavgalar da çözüm olmayınca bizim oğlan kaldı isimsiz. ben de diğerleri gibi ismiyle seslenerek sevmek istiyorum bebeğimi ama maalesef... Bıraktım artık isim konusunu doğunca ne yaparız bilmem. belki benim doğum esnasında çektiklerimi görürse insaflı davranır((

her kadının kocasını ikna etme yöntemi vardır çeşitlilik gösterir. benimkisiyle inatlaşmıycaksın mesela. sanki kendi fikriymiş gibi gösterip benimsetceksin a.s
senin de bir yöntemin vardır kesin inatlaşma bence

erkekler ben erkeğim ben babayım deyip gururlanmak istiyorlar ismi de kendileri koymak istiyorlar bu yüzden. Çok üzgünüm çoook

Yok canım benimki inat edince onun düşüncesini hiçbir şekilde değiştiremezsin. çok farklı yöntemler denedim ama değişmiyor.

aklıma kendim geldim. biz oğlum doğana kadar isim bulamamıştık. (2009 ocak annesiyim)

sonra ameliyattan çıkınca arkadaşlar bana sormuş ne olcak diye ben tabi daha uyandırma aşamasındayım çağan olcak demişim. sonra uyandım rüyamda gördüm adı çağan olcak dedim. güldüler o rüya değil gerçekti diye. sonra bebişin adı çağan oldu..

merak etme son anda belki onun yüzünü görünce bi ismi yakıştırıverirsiniz hoşta olur..

Hepinize teşekkürler arkadaşlar... En azından bitek bizim başımıza gelmediğini bilmek rahatlatıyor ..

ya bu adamlar neden böyle benim eşimde ilk zmanlar babamın adını verecem der gibi oldu ..

ama bende tık çıkmadı tabi..

babasının adı mehmet o kadr çokki cevrede..

bende çagırmam o adı koyarsan dedim..vazgeçti....sorun çözüldü......

biz de uzlaştığımız isimler arasından seçim yapamıyoruz...bence bu kocalar erkek çocukların ismlerine bu kadar hassas...dikkat ediyorum hep erkek çocukların isimlerinde problem çıkıyor, hiç anamın ismi olacak diye diretmiyorlar hem babalarını nkini koyacaklar hem de diğer ismine de onlar karar verecek.

:))) bizdede benzeri yaşanmıştı ben kullandığım yöntemi sölim belki işine yarar. oğlumun ilk müjdesini aldığımızda adı aklımda belliydi erkek olacığını öğrendiğimiz gün daha ultrasondayken Devrim geliyor dedim eşim şok olmuş bana bakıyordu doktorumuzda oo adı hazır hadi bakalım dedi. eşim kızardı bozardı orda bişey diyemedi tabi ardından 5 ay kavga ettik o Deniz dedi ben Devrim sonunda bir gece uykumda sayıklıyormuş gibi yaparak bir taraftada karnımı okşayarak başladım oğlumla konuşmaya eşim uyanık yattığı yerden tv izliordu bir avantajım gözlerim açık uyurum ben böylece hem onu izleyebiliryordum hemde uyanık olduğumun farkında deidi :))) o gece o kadar içine yer etmişki sabah anesi sensin adını koymakta sana düşer dedi.:))) Devrim'im şimdi iki aylık.

Canım sen 5 isim seç,eşinde 5 isim seçsin.Ayrı ayrı koyun bunları.

Sonra 2 ayrı çekiliş yapın.Çıkan isimlerin biri senin seçtiklerinden,diğeri eşinin seçtiklerinden olsun.
ıkinizinde gönlü hoş olur.

biz de çok kavga ettik bu konuda... bir türlü de karar verememiştik..şimdi eşim EYMEN itedi ben de beğendim ama yanına EFE yi eklemek istiyorum..efe çok var biliyorm ama çok hoşuma gidiyor... eşim bu sefer tek isim olacak diye tutturdu..biz egeli miyiz ne efesi diyor..kendisi karslı..ben doğulu değilim ayrıca izmirde büyüdüm..ısrar edince eşim ina ediyor. zaman geçince uygun zamanda özellikle gönlümü almaya çalıştığı zamanlarda daha kolay ikna oluyor.. inşallah EYMEN EFE olacak oğlumun adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…