- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi Strawberry_83
-
merhaba
benim bebeğimde mevlüdünde rahatsızlandı
mevlüüdünü yarıda bırakıp hastaneye götürdüm
dr u hemen yatışını istedi.şok oldum
allahtan drumuza çok güveniyorum
bu aralar hastaneler bu vakalarla doluymuş
oysa bizim öyle çok aman aman bi şikayetimiz yoktu
burun tıkanıklığı hafif öksürme
bronşları dolmuş ve oksijen tedavisi gerekiyormuş
2 gece üç gün kaldık hastanede çok şükür şimdi iyi
pazartesi kontrol var
Bende Adanada grip oldum,yalnız herkes gripti kardeşim,eşim,ben hep grip olduk tabiki Ceren de(
Bende 2 haftadır yeni yeni düzelttim tıkanıklığı.Ama dün yeniden hırıltı vardı.gece serum fizyolajik damlattım.Gündüz hapşırarak çıkardı burnundaki tıkanıklığı.
Doktor birde şurup vermişdi Peditus isimli.5 günden fazla kullanmayın diyordu prospektüsünde.Bende doktor bişey demedi diye sadece 5 gün kullandım.Ne de olsa kiçicük bebek.
Kızlar odayı çok sıcak yapmayın,bir de sürekli nemli olsun odanız.
Ben bu hafta soğuk buhar makinası alcam artık.Sürekli su koymak zor geldi sobanın üzerine.
cnm özel hastanelere güvenmiyorum ben pek banada ilk gittiğimde buhara sokucaz dedi istemedim hastanede binbir türlü mikrop var küçücük yavrumu oraya sokmakmayı içim el vermedi zaten 2 haftada düzeldi ama malesefki mevlütte tekrardan rahatsızlandı yavrum geceleri o nefes alamadıkça fenalaşıyorum bi kaç öneri duydum yatağının baş kısmını yükselt daha rahat nefes alır diye gerçekten gece rahat uyudu ve burnu aktı ilk defa kızlar söylediğini ilac ateş düşürücü ağrı kesici bize faydası olurmu bilemiyorum 3 ocakta kontrolümüz var hem hastalığına hemde aşısını yaptırıcam inşallah ozamana geçer ve 2009 a sağlıklı bir şekilde gireriz hepinize geçmiş olsun kızlar
bide darkçım bu peditus ağrı kesici ateş düşürücü bizim bununla alakammız varmı yani bebişinizin ateşide mi var burun tıkanıklığıyla ilişki kuramadım bizede doktor ateş ve ağrı düşürücü verdi birde bronşitle ilgili antibiyotik verdi ama herkes ateşi olmadığı için kullanma bağışıklık kazanır daha sonra olursa ilaç etki etmez dedi bende ilaçları kullanmayı bıraktım
darkçım sağlık bölümünde okudum yazını sinbonun buhar makinasına baktım 69 ytl bende almayı düşünüyorum bu makinayı bebek odadaykenmi çalıştırıcaz bide soğuk buhar yayıyormuş oda soğumazmı bu konuda cahilimben dün yatağının baş kısmını kaldırdım burnu aktı baya ama normalde baktığımda burnunda hiçbirşeyi burun spreyi olarak tonimer baby kullanıyorum serum fizyolojik fayda etmedi tonimerde de biraz daha rahat ediyor ama onu kullandıktan sonrada burnu akmıyor ve rahatlıyamıyor yavrum o kötü oldukça bende fenalaşıyorum allahım bebişlerimizi korusun inşallah herkesde aynı sorun var sanırım ama ben ilk olduğunda doktora gitmiştim ve doktor bronşiti var hafif demişti sizde de böyle birşey varmı doktor kontrolü yaptırdınızmı
Ben heralde arçelik yada arzum alacağım canım.Ama iyiler mi tam bilemiyorum.Burda ikisini buldum.Biraz daha araştırayımda ile gidince alacağız.bide darkçım bu peditus ağrı kesici ateş düşürücü bizim bununla alakammız varmı yani bebişinizin ateşide mi var burun tıkanıklığıyla ilişki kuramadım bizede doktor ateş ve ağrı düşürücü verdi birde bronşitle ilgili antibiyotik verdi ama herkes ateşi olmadığı için kullanma bağışıklık kazanır daha sonra olursa ilaç etki etmez dedi bende ilaçları kullanmayı bıraktım
benim kızda ağlayı bi de kusuyor.Mecbur gece uyurken yapıyorum.arkadaşlar burun hırıltısı benimkindede vardı.dr a sorduğumda normal dedi,genzinden geliyor dedi.serum fizyolojik damlattım etki etmedi sadece kızımı ağlattı.ama ben ilk günden beri baş kısmı hafif yukarda yatırıyorum.şimdi ara sıra hafif biş oluyor yine ama tıkanıklık yok.ben buhar makinamı sürekli açık tutuyorum onun çok faydası oluyor.ben kraftın buhar mak. sını almıştım daha hamileyken.elitbebek sitesinden 47 ytl ye.çok memnunum tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım.Bu havalarda maalesef grip olmayan kalmadı galiba. bizde bayramda hastalandık. bebeğime geçti. doktora götürdüm hemen . geniz eti büyük dedi bu arada. emerken harıl gürül sesler çıkarıyordu horlar gibi bazen ağlarken de oluyodu falan.geniz eti sorun olmaz inş. ilerde.grip için doktor peditus verdi flubron da geniz akıntılarına iyi geliyo. açmak içinse damla ve tonimer kullandım.ateş düşürücü ağrı kesici ise avil kullanıyorum. Buğra'mın doğduğu hastanede doktoru var. Yenidoğan doktoru zaten çok memnunum. ayrıca küçükken benim gittiiğim doktoruma da bi gösterdim ne de olsa tecrübeli diye o da aynı şeyleri söyledi ve verdi. antibiyotik falan kullanmadan geçti çok şükür ama hasta kimselerle asla görüştürmemeye çalışıyorum hemen geçiyo çünkü .dışarı da bu soğuklarda çıkmanın manası çok bence. bebişler küçücük allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?