Bebısım gell artıkk..

Sendemi benim gibisin 5 yildir tup bebeklerin negatif peki sorun ne bizde yok

bizde sorun büyük Allah daha büyük dert vermesin
ben erken menepozdayım yaşım 34 sadece tek yumurtam gelişiyor (bunada şükür) rahim sorunlu 3 histereskopi bir laporoskopi oldum
bence siz iyi bir tüp bebek doktoruna gidin sperm analizi isteyin belki sorun yok deyip
spermi hasarlı çıkan çok kişi oluyor
tüp bebek bence aşılamadan daha iyi
Allah hakkında hayırlısını versin canım

bende eltimle bir evlendim onun çocuğu 1 yaşına girmek üzere..ben büyüğüm ama benim kucağım boş.rabbim vermedi seni çok iyi anlıyorum.bende 3 yıllık evliyim..1 negatif aşılamam var..

Ayyy canim aynen benim gibisin allahim kucagimizi bos borakmazyazisalim seninle olur mu ?

bende 5.5 yıllık evliyim. Daha önce bebek sahibi olmayı istemedik, şimdi de Allah hayırlısını nasip etsin diyorum.
benimle birlikte hatta benden çok sonra evlenen arkadaşlarımın, yakınlarımın bebekleri oldu
bana sürekli bebek yok mu diye soranlara cevabım hep şu oldu:
Allah isteyen herkese, istediği zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah size, bana ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin...

Insallqh canim
benekleri severim bekarligimdan beri bebeklere duskunumdur 3 yil oldu ilk baslarda hic takmadim hayatimizi yyasayalim dedik ama ne kadar dusunmeme ragmen olmadi asilama yaptim inanin yptgm gun yatmadim esimle gezdik o kadarina takmadim ama olmadi artik bir yerden sonra oyle bir taktim ki anlatmm

Insallah canim insallah..

Bak bunu hic duymamistim spermi hasari tup bebek dusunuyoruz ama ne zmn uapariz onu bilmiyorum allahim hepime bu yolda benimle olan herkese sabir ve hayirli cocuk nasip etsin ...

Bak bunu hic duymamistim spermi hasari tup bebek dusunuyoruz ama ne zmn uapariz onu bilmiyorum allahim hepime bu yolda benimle olan herkese sabir ve hayirli cocuk nasip etsin ...

amin canım yaa ama uğur koşarın kitabını al
çok daha rahatlayacaksın emin ol

allah en kısa zamanda hayırlısıyla size bir evlat sahibi olmayı nasip etsin..
tedavini ihmal etme.. başka bir hastaneye de muayene ol.. yani bilmiyorum ne kadar ne yaptın ama umudunu kaybetme.. psikolojini bozma.. çok düşünme.. yani tedavini ol iğnen ilacın neyse onlara dikkat et. sonrada kendini çocuk olacak diye şartlandırma.. o şekilde ilişkiye girme..

hamileleri görünce de kızma, üzülme..
çünkü çoğu hamile çok zor bebek sahibi oluyor ve hamileliği süresince zorluklar çekiyor..
benim ilki düşük oldu. şimdi iğnelerle ilaçlarla bebeğimi korumaya çalışıyorum.

allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıcakla bebeğini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.

Seni o kadar iyi anlıyorum kii.. Ben bir de yenidoğan bebek hemşiresiyim hergün bebeklerin içerisindeyim.. Canım çok sıkılıyor

Allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin sana rabbim insallahhhhh bizim icinde dua et olur mi? TedViyle mi oldu bebisin canim inan uzulmemek elde degil

Seni o kadar iyi anlıyorum kii.. Ben bir de yenidoğan bebek hemşiresiyim hergün bebeklerin içerisindeyim.. Canım çok sıkılıyor

Ayyy inanmiyorum canim ya ben yolda gormeye dayaanamazken kucucuk halleriyle goruyorsun (((coook kotu allahim insAllah sesimizi duyar sen ne kadardir istyrsun ...

Ayyy inanmiyorum canim ya ben yolda gormeye dayaanamazken kucucuk halleriyle goruyorsun (((coook kotu allahim insAllah sesimizi duyar sen ne kadardir istyrsun ...

Benim ki 2 yıl olacak evlendiğimden beri istiyoruz canım.. İlk zamanlar ne heyecanlıydım ilk günden olur diye testler hamilelik belirtileri filan.. Hemen olsun istedik ama olmayınca olmuyor takdiri ilahi..

Benim ki 2 yıl olacak evlendiğimden beri istiyoruz canım.. İlk zamanlar ne heyecanlıydım ilk günden olur diye testler hamilelik belirtileri filan.. Hemen olsun istedik ama olmayınca olmuyor takdiri ilahi..

Aynen canim bizde oyle allahim insalah duyar sesimizi insallah

evlat diyince icim sizliyor hic gormedigi bebegini ozlermi insan burnumda tutuyor yaz giribi olmusum suan hasta yatiyorum yatagimda gozlerimi ne zaman kapatsam sari sacli bezi baglanmis bebek merdiven tirmaniyor yuzunu gormuyorum ama sabaha kadar hic uyumadim icim yaniyor gecen gun sabah uyandim hic aklimda bebek falan yok burnuma yeni dogmus bebek kokusu geldi yatakdan kalkamadim aglicam diye ne kadar dusunmuyorum desemde bilinc altim beni rahat birakmiyor rabbim sanada banada isteyen tum kardeslerimide nasip etsin olanlarida evladiyla sinamasin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…