bebişim gitti:(

çok üzüldüm canım geçmiş olsun.en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir veladı kucağına almayı nasip etsin...

Allah ganı ganı sabırlar versın sıze... ıns en kısa zamanda tekrar hamıle kalır saglıkla bebegınıze kavusursunuz...

tabıkı oncelıkle bıraz kendını topla... hem bedenen hem ruhen hazır oldugunda Rabbım sana hayırlı,saglıklı bı evlat verıcektır ınsallah...

Allah sağlık versin sıhhat versin başka acı göstermesin sabır versin Rabbim

Peki bişey sorucam 6. aya kadar hiç bir iz yokmuydu gelişmesinde bi sorun bi tuhaflık. 6. ayda bi anda nasıl ortaya çıkabilir böyle bişey. ben her ay gittiğimde doktora soruyorum her organı tek tek. doktorda söylüyor bak burası böyle şurası şöyle diye..

yani anlamadığım 6. aya kadar nasıl farketmiyor kaldı ki beyin ilk gelişen organlardan biri. 6. aya kadar belli olmalıydı..

Başın sağolsun tekrar tekrar sabır versin Allah.

AMıN inş biliyomusunuz..bebeğimi patolojiye verdik hani sorun ne diye bir ay sonrada gelin dediler bebeğide istersen alırsınız dediler..alıcaktık annemle kız kardeşim yanıma gelmişti yardıma falan..kayınpederim ozaman neden verdiniz dedi patolojiye alsaydınız gömseydikdedi...bir ay sonra gidince hastanede kalsın dedi onlar yapsın bişiler..inanın çok üzüldüm oda bi torunlarıydı ölü ve ya canlı fark edermi ama kendi ailem burda olsaydı ozaman alın derlerdi

hiç bi sorun yoktu herşey güzeldi testlerim güzel çıktı..beyin gelişimi hamileliğin ortasında belli oluyormuş...

özele gittik hani belki yanlış teşhis koyuldu diye oda aynı dedi folik asit eksikliği var dedi bir daha hamile kalmadan üç ay önce folik asit kullan dedi...

slm arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim.6 aylıktım beyin gelişmemiş dediler sonlandırmamız lazım dediler hiç yaşama şansı yok falan ilerde sana zarar verir ve bebeğimi aldılar..oğlum mertim gitti...(

canım benim inan bana seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. 6 aylıkken kızımı kaybettim. 4 gün hastanede yattım. suni sancı, rahim gevşetici şeyler verdiler.ilk gebeliğimdi. doğum yaptım kızım ölü doğdu. üzerinden 4 ay geçti. biliyorum çok acı bir durum ama kendini bırakma canım. çabucak tpoarlanmaya bak. Allah bize birdaha böyle bir acı yaşatmasın. hiçkimseye yaşatmasın inşallah...

canım sanada çok geçmiş olsun benimde 2 ay oldu işte..toparlanıyorum..peki neden oldu neyi vardı?

özele gittik hani belki yanlış teşhis koyuldu diye oda aynı dedi folik asit eksikliği var dedi bir daha hamile kalmadan üç ay önce folik asit kullan dedi...

folik asit kullanmadığın içinmiymiş canım.
bende haftaya gidecegim doktura bir sorayım bakım.
banada kullan diyecekmi.

hamileyken 3 ay kullandım ama hamile kalmadan üç ay önce başlaman lazım dediler..artık kendimi toparladığımda hamile kalmak istediğimde doktora gidicem şöle sorunlarım oldu dicem..

bebişimi çok özledim..hayaller kuruyodum mertimle böle yapıcam şöle yapıcam diye ciciler alıyodum bebişime....

canım öyle cok uzuldumkı senı anlayabılıyorum bende 4 aylık hamıleyım ve bebegımı kaybetmekten öyle korkuyorumkı dıycek bırsey bulamıyorum acın cok buyuk Allah sabır versın ve bırdaha yasatmasın en kısa zamanda senı diğer yavrunla bulustursun rabbım sen buyuksun sen butun bebeklerı koru bu arada folık asıt kullanmadım dıye endıselenme tabıkı faydası var ama kullanılmıyor dıye bebıslerde bır sorun olmuyor eskıden folık asıt yokmuskı annelerımız bıze kullanmadıkı ama sen doktorunla herseyı paylas ve önceden kullan folık asıtını sevgıyle kal

sağol canım ama korkma sen kendine dikkat et ve bebeğini iyi besle ve dua et bol bol..tabi eskiden folik asit yoktu ama hormonlu yiceklerde yoktu daha sağlıklıydı herşey ona bakılırsa annelerimiz doktorada gitmiyodu ultrasonda yoktu...hamileliğim de 3 aya kadar kullandım..ama şimdi kendimi iyi hissettiğimde toparlandığım zaman doktora gidicem hamile kalmada 3 ay folik asit kulanman lazım dedi..neyse bebeğinla sana sağlıklı mutlu günler dilerim..haşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…