bebişim gitti:(

başın sagolsun canım allah sabırlar versin beyin olmayanıca kafa hükmedemez aklı ermez allahım tez vakitte saglıklı bir melke göndersin inşallah...

Amin inş..ben bakmadım ama annem görmekistedi boynunda ceviz büyüklüğü kadar şişik vardı...

önce üzücü haberini okudum,şimdi de hamile olduğunu okudum.Allah tamamına erdirsin inşallah..Kimsenin kucağını boş bırakmasın.

delm sana özel msj atmıştım ama sen d e6 aylıkken kaybetmişsin bebğini öncelikle başınsağolsun. ben daha 15 gün oldu 32. haftda kaybettim oğlumu. senin sebp bellimiydi. normalmi doğum yapmıştın sezeryanmi. ardan yani bebeğinin vefatıyla yeniden hamile kalman aarsında nekadar vakit geçti. ben kendimi hiç iyi hisssetmiyorum eşim bzizimde yine bebğimiz olucak diyo. ama acaba?

rabbim sab ırlar versin.çok zor yaşaması.am bir sınav ve yaşamak zorundayız.
rabbim kolarımızı boş bırakmasın.

çok geçmiş olsun arkadaşım başın sağolsun...rabbim birdaha yaşatmasın.

bende 2ay önce kaybettim bebeğimi kalbi durdu ve aldılar acını paylaşıyorum inan.

canım öncelikle başın sağolsun diyorum ve yine hamileymişsin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

arkadaşlar bebeğim doğdu ama erken 7 aylık küvezde şuan 16 gün oldu anne sütüyle besliyolar sağıp getiriyorum...

kaç kilo bebeğin delm allah sağlık versin sezeryanlamı normal soğum mu yaptın

canım inşallah hiçbir problemle karşılaşmazsın bn bebeğimi 28 haftalıkken kaybettim karnımda öldü hareketleri yavaşlamıştı ama çevremdekilere inandım ve randevum 4 gün sonraydı o zaman gittim yapılacak hiçbir şey yoktu dra gitseydim yaşar mıydı diye hep düşündüm ben yaşatamadım inşallah Allah bebeğini sana bağışlar

canım benim allah sabır versin meleğinde huzur içinde yatısın allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…