Doğuma Hazırlık bebisim isimsiz mi kalacak ne :) sizce hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

06windy06

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
20
0
286
İzmir
Selam Kizlar,

Bu isin bu kadar zor olacagini inanin bilmiyordum. 32 haftalik hamileyim ve bebisimin hala bir ismi yok. Eski caglarda oldugu gibi bebis dogduktan sonra bir kahramanlik yapmasini mi beklesek acaba :) her yeni isimde kafamız biraz daha karisiyor. Aklimda bir kaç isim var ama karar veremiyoruz yardimci olursaniz cok sevinirim. Aklimdaki isimler:

Eray
Esen
Egemen
Asrın
Bertuğ
Çağan
Aras Batu
Aren
Ilgaz
Özer
Yekta
Aras
Emir

Sizce hangisi ya da onerebileceginiz baska isimler var mi?

yektayı begenmedım yatakta gb eray guzel ama sıradan geldı.... buğra, tuna nasıl? aras da gerçekten cok gzl....

yekta ve eray çok hoş bence .)

Teşekkur ederim bu isimleri ben de cok begendim ama Yekta olursa büyük ihtimalle yanına bir isim daha bulmak zorunda kalcam

yektayı begenmedım yatakta gb eray guzel ama sıradan geldı.... buğra, tuna nasıl? aras da gerçekten cok gzl....

buğra ismini cok begeniyordum ama anlamını ogrendikten sonra vazgectim "Tuna" yı begeniyorum ama cevremde cok fazla Tuna isminde kişi var

Aras Aras
En güzeli.

Arası ben de cok begeniyorum ama şu aras kargo işi bozuyor işte :) offf

bi karar verebilsem yada tercihleri en azından 2-3 e indirebilsem rahatlayacagım. Artık sabahın 4 ünde isim bulup eşimi uyandırıyorum bu isim nasıl diye isim bulursak o da fazlasıyla rahatlayacak :)

en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyi...

bence egemen yada batu ....aras aren çok sıktı artık çok var bende bulamadım isim daha

Bence Eray, Aras veya Emir bunlar cok guzel:) Bende cok zorlaniyorum su isim konusunda ne zor ismis ya, allah seninde yardimcin olsun...

emir ismi herkeste ya.... size birkaç öneri

alaz atahan ateş bora buğrahan ceyhun çağan behiç burç canberk doğuhan efe ediz enis erce kuzey güney ılgaz kayhan koralp korhan orçun poyraz sanberk tolunay

bence de Aras ismi çok güzel..

Kayra Yekta koydu bi arkadasım...
kuzenim Alp Batın koyacak..
Bi kuzenim de Emir koydu..

Çağan da güzel de. söylenmesi biraz zor.
:80:
Allah kolaylık versin..

Harikasınız kızlar çok guzel isimler çıkıyor... hepsini listeliyorum... umarım babamıza begendiririz :) en büyük hatayı cinsiyet ogrenmeye giderken erkek olursa adını sen koy demekle yaptım... onun bulduklarını ben begenmiyorum benim bulduklarımı o :) neyse yeni onerdiklerinizden umarım bi tane begenir. aklınıza yeni isimler gelirse yazarsanız sevinirim... hepinize guzel dilekleriniz icin ve yardımınız icin sonsuz tesekkurler :)

Aynı durumdayız isim bulmak gerçekten zor. Birde büyükler ilk başta karışmayız diyorlardı ama zaman geçtikçe kendi isimlerinin olmasının sinyallerini vermeye başladılar. Ama yemezler. Eşimle benim istediğim isim olacak. Aklımdaki isimleri paylaşayım seninle :))

Görkem (benim favorim)
Ege (Eşimin favorisi)
Ayberk
Kerem
Emre

evet ege cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…