- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
Kızlar bır kac defa daha sormustum ama yıne sormak ıstedim belkı yıne anlayan bırılerı cıkar dıye merak edıyorum napayım bebıs 12 haftalık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes erkek dıyo nerden bellı oluyor banada soyler mısınızsanki ogluşSaglikla gelsin Allah ne vermişse sag salim annesine kavussun.
Herkes erkek diyor nerden anlasılıyor banada soyler mısınızErkek.
benim bebegim gibi uzanmis o yuzden dedim ben bilememki Allah bilir saglikli dogsunHerkes erkek dıyo nerden bellı oluyor banada soyler mısınız![]()
Saglıklı hayırlı olsun tabi ilk ama kız bebıs hayalımdı hepbenim bebegim gibi uzanmis o yuzden dedim ben bilememki Allah bilir saglikli dogsun![]()
belkide kiz olur hiss eder anneler Allah biliyo her kes erkek desede hatda bazen doktor dedigide cikmiyo pembe giyen erkekavi giyen kizlarda doguyoSaglıklı hayırlı olsun tabi ilk ama kız bebıs hayalımdı hepyınede rabbim en ıyısını bılır
Ilk defa bırı kız dedı umutlandım ınsallah kızıdr cok kız ıstıyorumBence kiz, nuba gore kiz yani
Bırıde dedı doktorum bı sıtede kesın erkek kız hıssedıyodum ama bunları duyunca erkektır dıyorum bakalım yınede kesın sonuc doktor soyledıgınde bellı olurbelkide kiz olur hiss eder anneler Allah biliyo her kes erkek desede hatda bazen doktor dedigide cikmiyo pembe giyen erkekavi giyen kizlarda doguyo![]()
ruyada gormedinmi hic bebegini benim.ruyam hep dogru cikti herkes karnin kiz dedi erkek girdum erkek cikti kizda girdum kiz ciktiBırıde dedı doktorum bı sıtede kesın erkek kız hıssedıyodum ama bunları duyunca erkektır dıyorum bakalım yınede kesın sonuc doktor soyledıgınde bellı olur![]()
Ya ben ruyada kız gormustum ama doktor oldugunu soyleyen bırıde erkek dıyınce erkektır demek dedımruyada gormedinmi hic bebegini benim.ruyam hep dogru cikti herkes karnin kiz dedi erkek girdum erkek cikti kizda girdum kiz cikti![]()
16 haftada falan tam belli olur kizdir belkideYa ben ruyada kız gormustum ama doktor oldugunu soyleyen bırıde erkek dıyınce erkektır demek dedım![]()
Insallah canım16 haftada falan tam belli olur kizdir belkide![]()