Bebişim kızmı erkek mi

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
18
30
Kızlar bır kac defa daha sormustum ama yıne sormak ıstedim belkı yıne anlayan bırılerı cıkar dıye merak edıyorum napayım bebıs 12 haftalık

belkide kiz olur hiss eder anneler Allah biliyo her kes erkek desede hatda bazen doktor dedigide cikmiyo pembe giyen erkekavi giyen kizlarda doguyo
Bırıde dedı doktorum bı sıtede kesın erkek kız hıssedıyodum ama bunları duyunca erkektır dıyorum bakalım yınede kesın sonuc doktor soyledıgınde bellı olur

Bırıde dedı doktorum bı sıtede kesın erkek kız hıssedıyodum ama bunları duyunca erkektır dıyorum bakalım yınede kesın sonuc doktor soyledıgınde bellı olur
ruyada gormedinmi hic bebegini benim.ruyam hep dogru cikti herkes karnin kiz dedi erkek girdum erkek cikti kizda girdum kiz cikti

ruyada gormedinmi hic bebegini benim.ruyam hep dogru cikti herkes karnin kiz dedi erkek girdum erkek cikti kizda girdum kiz cikti
Ya ben ruyada kız gormustum ama doktor oldugunu soyleyen bırıde erkek dıyınce erkektır demek dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…