Bebisim olsun istiyorummmm

Sen bilirsim canım doktor kontrolü bize güven verecek hayırlısı olsun hepimizin hakkında

inşallah hasta olmazsınız yüzünüz gülsün bu ay. Ben dün doktora gittim şok etkisiyle evimin yolunu tuttum. Perşembe günü yumurtalıklarımı çok beğendiğini söyledi dün de yumurtan zayıf yeterki kadar büyük değil dedi hastalığının 2.günü gel yumurta tedavisine başlayalım dedi. Ama geçen hafta beğenmiştiniz dedim yeni hasta olduğum için büyüklüğü iyiydi ama yumurta haftanda istediğim gibi değil dedi. İçimden dedim ne tuhaf bişey bi yerim düzeliyor bi yerim bozuluyor

kolemn verir zannediyorum daha sonrada çatlatma iğnesi verir gel tuğba git tuğba.. yumurtlama haftam doktor ilişki günlerini takip edecek diye umutla gittim sonuç bu

kolemn verir zannediyorum daha sonrada çatlatma iğnesi verir gel tuğba git tuğba.. yumurtlama haftam doktor ilişki günlerini takip edecek diye umutla gittim sonuç bu
Daha iyi ben klomenle hamile kalan bi sürü kişi duydum. Ayrıca bizim gibi yumurtladim mi yumurtlamadim mi bugünde birlikte olum mi olmayım mi tarzında sıkıntıların streslerin olmucak direk yumurtlama gününü bilicen doktor yumurtlama takipi yapar cunku

Daha iyi ben klomenle hamile kalan bi sürü kişi duydum. Ayrıca bizim gibi yumurtladim mi yumurtlamadim mi bugünde birlikte olum mi olmayım mi tarzında sıkıntıların streslerin olmucak direk yumurtlama gününü bilicen doktor yumurtlama takipi yapar cunku
Orası öyle canım bakalım o zamana kadar başka bişeyim çıkmaz inşallah

yo canım olmuyor değil sadece acele istiyorum :KK43: bu ay üçüncü denemem. doktorada göründüm sıkıntı yok dedi.
Bakalım.
Şükür tabi.
benim 1 seneyi geçti hala olmadı bendede sıkıntı yoktu sonra stres yapa yapa hormonlarımı bozdum bi yükseliyorlardı bi iniyorlardı. Stres yapmamaya çalış.Olacak inşallah biraz daha bekle sonra özel hastanede kendine iyi bir doktor bul takiplere başlarsınız yumurtlama vs.

Evet canım öyle yapmaya çalışıyorum.
Sadece stres dediğin gibi. İnşallah sende tez vakitte hayırlı haberler verirsin bize.

Back
X