- 21 Ocak 2017
- 183
- 192
- 103
- 33
- Konu Sahibi Yelizakinci
2.gunum bugun pzartesi doktora gtcem yumurta takibine baslicak prolaktinm dusmus 0.7 ye bu ay bakalm ins tuttururuzhastalığın hangi gün bitti canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.gunum bugun pzartesi doktora gtcem yumurta takibine baslicak prolaktinm dusmus 0.7 ye bu ay bakalm ins tuttururuzhastalığın hangi gün bitti canım
1 aydir kullanyrm cnm prolaktin dun bakti doktor vok iyi dusmus dedi smdi takibe bslcz dediprolaktine hangi gününde baktırdın 2. mi 3.mü canım
Çatlama gününe kadar kontrolu altında olucaz ne güzell :)) Acaba bugünmü şu günmü diye düşünmeyeceğiz yumurtlama için :))1 aydir kullanyrm cnm prolaktin dun bakti doktor vok iyi dusmus dedi smdi takibe bslcz dedi
Aynen ama ben yumurtlama cubugumuÇatlama gününe kadar kontrolu altında olucaz ne güzell :)) Acaba bugünmü şu günmü diye düşünmeyeceğiz yumurtlama için :))
Aminnnn cnmSen bilirsim canım doktor kontrolü bize güven verecek hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Ben iyiyim bu ay heycanla yumurtlama gunlerimi bekliyorum sizler napiyosunuzKızlar nasılsınız?
Bende iyiyim 1 gün kaldı agdet olmama bi ümit belki olmam hamileyimdir diyorum kendime sen nasılsın?Kızlar nasılsınız?
inşallah ♥♥Nolur bu ay hepimiz hamiş olalım![]()
Sende bir sıkıntı varmı canım neden olmuyorNolur bu ay hepimiz hamiş olalım![]()
Daha iyi ben klomenle hamile kalan bi sürü kişi duydum. Ayrıca bizim gibi yumurtladim mi yumurtlamadim mi bugünde birlikte olum mi olmayım mi tarzında sıkıntıların streslerin olmucak direk yumurtlama gününü bilicen doktor yumurtlama takipi yapar cunkukolemn verir zannediyorum daha sonrada çatlatma iğnesi verir gel tuğba git tuğba.. yumurtlama haftam doktor ilişki günlerini takip edecek diye umutla gittim sonuç bu
Sende bir sıkıntı varmı canım neden olmuyor
Orası öyle canım bakalım o zamana kadar başka bişeyim çıkmaz inşallahDaha iyi ben klomenle hamile kalan bi sürü kişi duydum. Ayrıca bizim gibi yumurtladim mi yumurtlamadim mi bugünde birlikte olum mi olmayım mi tarzında sıkıntıların streslerin olmucak direk yumurtlama gününü bilicen doktor yumurtlama takipi yapar cunku
benim 1 seneyi geçti hala olmadı bendede sıkıntı yoktu sonra stres yapa yapa hormonlarımı bozdum bi yükseliyorlardı bi iniyorlardı. Stres yapmamaya çalış.Olacak inşallah biraz daha bekle sonra özel hastanede kendine iyi bir doktor bul takiplere başlarsınız yumurtlama vs.yo canım olmuyor değil sadece acele istiyorumbu ay üçüncü denemem. doktorada göründüm sıkıntı yok dedi.
Bakalım.
Şükür tabi.