- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
Saol tatlım duan iyi niyetin için inşlh diyorum hayırlı ve sağlıklıca inşlhben hic anlamıyorum bu teoriden valla, ama kızın oldugu icin umarım oglun olur diye icimden geciriyorum. Hayırlısıyla kucagina al insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlım duan iyi niyetin için inşlh diyorum hayırlı ve sağlıklıca inşlhben hic anlamıyorum bu teoriden valla, ama kızın oldugu icin umarım oglun olur diye icimden geciriyorum. Hayırlısıyla kucagina al insallah![]()
Aynen Can'ım sağlıklıymış çok şükür. Ama Dr bebeğim çok uygun pozisyonda olmasına rağmen söylemedi onu boğasım geliyorŞu yukarı doğru duruşundan erkek gibi geldi bana da çünkü benim oğlum da aynı bu şekilde poz vermişti canımhayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bence
![]()
Ö gördüğün çıkıntıya biri kız dedi çıkıntı değil o dedi. Kafam Allah bullak .Ben bir çıkıntı gördüm.. Erkek sanki..![]()
Ö gördüğün çıkıntıya biri kız dedi çıkıntı değil o dedi. Kafam Allah bullak .![]()
Bende merak ettim o çıkıntıyı ilk bende öyle sandım bi arkadaş emin o nub değil Bebek kız sesiValla o çıkıntıdan oğlumda da görmüştüm hatta doktor yanına yazmıştıo yüzden dedim erkek diye.. Meral ettim şimdi..
Oğlunun var mı resmî Can'ımValla o çıkıntıdan oğlumda da görmüştüm hatta doktor yanına yazmıştıo yüzden dedim erkek diye.. Meral ettim şimdi..
Bacak arası vermiş sana bana bi bunu verdi hafta çok küçük diye belli olmaz sesi
Ama daha çok erken Zaten şuan gün gün takip ediyorsan henüz genital bölgesinin oluşmadığını oluşma aşamasında olduğunu biliyosundur acele etme erkekten yana kullanıyorum dediyse büyük ihtimal erkektir benim doktorum da 12.haftada çok fazla ümitlenme ama erkek gibi duruyor demişti 16.haftada kesinleşmiştiAynen Can'ım sağlıklıymış çok şükür. Ama Dr bebeğim çok uygun pozisyonda olmasına rağmen söylemedi onu boğasım geliyor![]()
çok güzel poz vermiş bebişin maşallah :) bana erkek gibi geldikızlar 11+3 üz çok şükür bebeğim sağlıklı . cinsiyet tahmini olan var mı?