bebişim rahatsiz olur mu

hasret bck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
23
1
1
29
Merhabalar ... ben 7 ay 4 gunluk hamileyim ve bebegim kiz so tarafimda kafasi duruyor ve hamilelerin soluna yatmask gerektigi soyleniyor bu bebegimin kafasina zarar verir mi ki butun yukum orada sonucta ?? Cok merak ediyorum lutfen yardimci olun

Annem sola hiç yatamadı hamileliği boyunca. Zarar gelmesinden korkuyorsanız sağa yatın..

Merhabalar ... ben 7 ay 4 gunluk hamileyim ve bebegim kiz so tarafimda kafasi duruyor ve hamilelerin soluna yatmask gerektigi soyleniyor bu bebegimin kafasina zarar verir mi ki butun yukum orada sonucta ?? Cok merak ediyorum lutfen yardimci olun
Yok yok bebeğine birşey olmaz eğerki rahatsız olursa yer değiştirir.Ben hep soluma yattım bebeğimde genelde solumdaydı hiç bir sorun olmadan kucağıma aldım oğlumu.

Ben de soluma yattigimda normalden daha cok hareket ediyo rahatsiz edercesine. Anne ve bebek nasil rahat ederse oyle yatmali bence. Cok inanmiyorum ben solda yatma durumuna.

Ben hep sağa yatıyorum çünkü öyle rahat ediyorum. nasıl rahatsan öyle yap bence

Yok yok bebeğine birşey olmaz eğerki rahatsız olursa yer değiştirir.Ben hep soluma yattım bebeğimde genelde solumdaydı hiç bir sorun olmadan kucağıma aldım oğlumu.
Cok sagolun ALLAH anali babali buyutsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…