Bebişim Sağlıkla ve Babasına Güzel Süprizle Gelsin İstiyorum

ewet haklısın canımm ben baktımm ama bulamadımm bulursan paylaşırsan çok sevinirimm

:) canımm iyi dileklerin için çok teşekkür ederimm umarım hayırlısıylaa ... çokk harikaymış yaptıgınn ama benim eşim geç geliyo işinden dolayı yani yemek yiyemiyoruz birliktee ancakk pazar günlerii onun için öle yemekk masasıı hazırlayamamm kiii

CNM İNŞALLAH DİLEĞİN OLUR.VE FİKİRLERİN DE ÇOK GÜZEL.VE ALLAH İNŞALLAH HEP BÖYLE KOMULAR AÇMAYI NASİP ETSİN...

bence hamileysen hamile olduğunu bilmiyomuş gibi, beraber test yapın
yani çift çizginin gelmesine beraber bakın
işte o zaman şok olur
hımm ewett aslında bende o andaki tepkisini çok merak ediyorumm canım

ben bu yemek masasındaki biberon fikrini çok sevdim harika olur.
demii bencde amaa iştee biz beraber yemekk yiyemiyoruz kii
süpermişşş canımm hehehe bayıldım bu fikre
ewettt yaaa haklısınn bencedeee nedenn öle yaptıkıı :26: amann boşver bebişin seninle bu sana yeterr canım
ewett yaaa harikaa saoll canım benimm
ayyyyyyyyy ne güsel mutluluklar bunlar yaaa inş herşey istediğin gibi olur bence süprizin çok hoşş inş herşey istediğiniz gibi olurrr bende ewlenince hemen çocuk istiyorummm az kaldı amaaa bu hayalimeee

canımm saoll umarımm dediğimiz gibi olurr allah seninde kalbine göre versin canımm

benim bir arkadaşım akşam yemeğinde 3 kişilik servis hazırlamıştı. eşi kendisi ve bebeği. eşi sormuş misafirimiiz kim diye. arkadaşımda burda demiş ve sandalyenin üzerine bıraktığı notu ve çıngırağı göstermiş. eşi havalara uçmuş resmen ağlamışlar birlikte. çok hoşuma gitmişti duyunca. :))

ewet canımm çok güzelmişş gerçektenn

netten mektup araştıralım demişsiniz... başka birinin yazacağı hiçbir mektup sizin yazacağınızdan güzel olamaz... sizin yazacağınız "babacım ben geliyorum" cümlesi bile bir başkasının yazacağı sayfalarca mektuptan kıymetlidir bence.
mektup meselesini görünce aklıma geldi, sabiha paktuna keskin'in defterleri var "bana seni anlat baba" ve "bana seni anlat anne" diye... hiç bir şey söylemeden o defteri armağan edebilirsiniz eşinize

öncelikşe hayırlısı olsun tatlım hakkında bende şöle bir fikir düşündüm
güzel bir yemek güzel bir sofra hazırla masayada ayrıyetten bir küçük tabak koy onada servis aç eşin sorsun misafirimizmi var die sende söle artık 3 kişiyz die nasıl fikirrrrrrrrrrrrrr

Peki şuna ne dersin bebek bezi, pişik kremi, biberon ve emzikten oluşan bir hediye paketi hazırla eşin geldiğinde sana bir hediye aldım çok beğeeceğini tahmin ediyorum diyerek verirsin içinede bir not yazarsın olmaz mı?

canım inşallah bebişin gelir bu ay fikrini çok beğendm

güzell .... :)
gayet güzel ama aynı saatlerde yemek yiyemiyoruzz kiii

ewett buda aklıma geldii süper canımm

suan dusunmuyoruz ama ilerde hamile kaldigimda soyle yapmayi dusunuyorum:esime bi mektup yazip ki zaten ilerdeki bebisimizle alakali bana mektup yazmisti cok guzel ona cevaben bende bi mektup yazicam, emzik bebek patigi bide cift cizgili testi paket yapip posta kutusuna koyucam.esim her eve girmeden once mutlaka posta kutusuna bakar.eminim sok olucaktir ve agliycaktir(zaten kendi yazdigi mektubunda oyle yazmisti aglarim diye)

canımm harikaa bi fikir bayıldım

inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip edr Rabbim..bence de eşinizin gözlerine bakarak söyleyin bbenim eşim 5 dk boyunca hiçbişey diyememşti öyle ce kalakalmıştı adam ve şaşkın ördek yavrusu gibi gözüküyodu güzel bir yemek sonrası test çubuğuyla beraber bir tane emzik verin ve kısacık babacım ben geliyorum yazın..çoookk güzel olur..ve tabi ilerleyen günleri daha güzel..gerçi insan kaplumbağa gibi oluyo son ayda yardımsız yataktan bile kalkamıyo ama o bile büyük bir mutluluk veriyo insana..yarın neler olduğunu anlatırsın demi tekrar bize

inşallah hamilesindir canım
Ben olsam gözlerinin içine baka baka derdim . Yada elini karnına koyup bak burda ne var gbi bir şey de yapabilirsn ama mutlaka haberi aldığında yanında ol :)

5 ekim:bugün var edildim.burdayım.varım.müthiş bir duygu bu.varolduğumu henüz annem ve babam bilmiyo.bir elmaçekirdeğinden bile küçüğüm.ama nede olsa ben benim.varım ya bu bana yeter.henüz bedenim belli belirsiz.yüzüm yok ama varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum.bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.....
19 ekim:biraz uyudum.kımıldamam mümkün değil.annem henüz farkında değil ama ben onun kanıyla besleniyorum.beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissdebilyorum.annem beni çok sevicek.annem için üzl bir sürpriz olacağm......
23 ekim:hiç görmediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı.dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum.doğumumdan 1yıl sonrabu elin dokunduğu yerlerde tebessüm açacak güleceğim.dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek.herlde önce "anne" diyeceğim.anne duyuormusun beni?seninle konuşacağım sana güleceğim.......Kaynakwh webhatti.com: bir bebeğin anneye mektubu
27 ekim:bugün pek mutluyum.içimde tatlı birkıpırtı başladı.artık bir kalbim var.kalbim atmaya başladı.hayatım boyunca böyle atıp durucak.sevgilerle dolduracağım kalbimi.tıpkı anneminki gibi....annemde bedeninde iki kalbin birden attığını bilseydine kadar sevinirdi.duyuyormusun anne?
2 kasım:hergün birazdaha büyüyorum.kollarım ve bacaklarımda biçimlenmeye başladıhele bi büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni annecimKaynakwh webhatti.com: bir bebeğin anneye mektubu
12 kasım:ah evet! bunlar,bunlar ne kadar sevimli şeyler.aman allahım parmaklarımda çıkmaya başladıbunlarla çiçek toplayacağım.annemin elini tutacağım.anneciğim ordamısın.ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum...
20 kasımh nihayet annem doktora gitti.burada olduğumu öğrendi.seviniyormusun annecim seneye kalmaz kollarında olcağım.
25 kasım:artık babamda burda olduğumu biliyor.fakat henüz kız olduğumun farkında değiller.onlara sürpriz yapacağım.
10 aralık:bugün yüzüm tamamlandı.artık iki güzel gözüm bir küçük burnum,dudaklarım ve yanağım var.anneme benziyorum galiba.
13 aralık:artık çevremie bakabilyorum etrafım karanlık ama olsun yinede mutluyum yaşıyorum ve varımm kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim.annecim babacım sizin yüzünüzüde göreceğim.tanışacağız mutlu olacağız.güleceğiz
24 aralık:kulaklarım daha iyi duyuyor artık.annecim senin kalbinin seslerini duyuyorum.benim kalbimin atışlarını sende duyabiliyormusun.hatta sesini bile duyabiliyorum.sesin ne kadar tatlı.hiç duymadığım bir ses bu güzel ve sağlıklı bir kız olacağım.kollarında uyacağım .yüzüne bakacağım o tatlı sesini dinleyeceğim.benim i.im ninnide söyleyecekmisin anne.sende beni özlüyorsundur mutlaka.beni koklayacaksın çok seveceksin değilmi?

ben böyle birsey buldum bunun içinden secmeler yapabılırsınız belkı.. umarım bebiş saglıcakla gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…