Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5+4 lük hamileyim.Bebekte bradikadirdi olduğunu söyledini doktor.kalp atımı 140 olması gerekirken 100 müş. progesteron başladı. düşükle sonuçlanmasından korkuyorum.aynı durumu yaşayan varmı.
canım bende 5+4 üm bugün doktora gideceğim henüz içerde neler oluyor bilmiyorum gelince durumu yazarım ama korkma bence daha kalp atımları için erken zaten içini ferah tut sen. kanaman ağrın filan var mıydı hiç?
canım bende 5+4 üm bugün doktora gideceğim henüz içerde neler oluyor bilmiyorum gelince durumu yazarım ama korkma bence daha kalp atımları için erken zaten içini ferah tut sen. kanaman ağrın filan var mıydı hiç?
Gittinmi arkadaşım doktora bir gelişme varmı durumda.Birde stres yapma başka şeyler düşünmeye çalış çok zordur bilirim ama şu an bebişe iyi kan pompalamak iyi beslemek istiyorsan kafanı rahatlat emi canım.Küçük daha bak sen duymuşsun hiç duyamayanlar var 8.haftada duyanlar var ..Gelişmeyi yazarsın oldumu merak ettim bende.