Doğuma Hazırlık bebişime isim hangisi olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaseminc

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
486
432
303
bir türlü karar veremiyorum bikaç isim düşündüm sizce hangisi olsun

Çağlar
Salim
Nurullah
melih
Ensar
Yunus emre
Osman

Öncelikle hayirli olsun. Allah evladinizi anali babali büyütmeyi nasip eylesin insaAllah. Saglikli sihatli insaAllah. Isim olarak Ensar hosuma gitti benim. Ismi gibi güzel bir ömrü olur insaAllah.

ben Melih ismini çok seviyorum...
Yunus Emre de eskimeyen uyumlu isimlerden..
sağlıkla kucaklayın inşaAllah...

Son düzenleme:
herkese önerileri için çok teşekkür ediyorum babasıda bende çok kararsızız galiba bebiş doğduktan sonra mecburen birinde karar kılacağız kararsızlık çok kötü bir şey. En kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş derler çok doğru :61:

çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için Allah herkesin çocuğunu sağlıklı eylesin inşallah .. Rabbim isteyen herkese tatlı tatlı bebişler nasip etsin

çağlar yada melih olsun eğer bu isimlerin arasından düşünüyorsanız

bence MELİH. Evet isim seçmek çok zor insan yakıştıramıyor evladına hiçbir ismi. Naçizane size önerim beğendiğiniz bu isimlerin içinden kura çekin. bir arkadaşım iki isim arasında kalmıştı ve kendilerine bir takvim hazırlamışlardı bir güne ASYA bir güne NİL diye sıralamışlar ve bebek hangi gün doğarsa o gün sıra hangi isimdeyse onu koydular :)))

Back
X