olacak bebişime demek istedin galiba:)olmayan bebişime yazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canımolacak bebişime demek istedin galiba:)
Muayene olduk canım tüplerime de baktırdım açık çıktı ikisi de fakat henüz ALLAH nasip etmedi bizim de 21 ay olduSen ve esin muayene oldunuz mu canım
Tez zamanda hepimizin yüzü güler inşallah.
Benimde 27 ay oldu..
Aşılama falan dusunmuyor musun pekiMuayene olduk canım tüplerime de baktırdım açık çıktı ikisi de fakat henüz ALLAH nasip etmedi bizim de 21 ay oldu
31 yaşındayım canım aşılama düşünün dediler ama bizim borç durumumuz var yani ayı zor getiriyoruz biraz daha normal olmasına bakacağız canım ..Aşılama falan dusunmuyor musun peki
Yaşın kaç
Benim esim varikosel ameliyatı oldu.haziranda senesi doluyor drumuz bekleyin normal olur diyor o yüzden bekliyoruz olmadı aşılama artık
İnş gerek kalmadan gelir nazlı bebişler
Yumurta takibi yaptırdın mı hiç
Amin canım.Allah ödeme kolaylığı versin.30 yaşındayım.31 yaşındayım canım aşılama düşünün dediler ama bizim borç durumumuz var yani ayı zor getiriyoruz biraz daha normal olmasına bakacağız canım ..
inş hayırlısıyla sizin de en yakın zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarınız olur yanında isteyenlerin de bizlerin de inş amin
senin yaş kaç canım
Amin canım inş ödeme kolaylığı verir Mevlam...Amin canım.Allah ödeme kolaylığı versin.30 yaşındayım.
Beklemek zor gercekten ama sabır ve duayla gelecek inş bebeklerimiz.
Yumurta takibi ovulasyon testleri bunlarıda yap canım büyük ihtimal yapmıssındır ama devam et
Borçlarınız hafiflediyse, tüp bebek tedavisini mi görseniz. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsinsene 2021 henüz gelmedi bebeğimiz bize...
hafifledi canım bu arada 2 tüp bebek yaptırdım olmadı yine..nasipse 3.yü düşünüyorumBorçlarınız hafiflediyse, tüp bebek tedavisini mi görseniz. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?