ve mevlüt için hazırladığımız şekerler... hepsini el emeği (benim katkım çok çok küçük, sağolsun hepsi kardeşimin marifeti...)
belki sizlere de akıl verir ya da sizin yaptıklarınızla eksiklerimi görebilirim....
canım gerçekten çok güzel olmuş
bende çok istiyorum bunlardan ama hala yapmadım
38. haftamdayım bu arada
bardaklar için süsleri
ve çikolataları nerden aldın acaba
ve mevlüt için hazırladığımız şekerler... hepsini el emeği (benim katkım çok çok küçük, sağolsun hepsi kardeşimin marifeti...)
belki sizlere de akıl verir ya da sizin yaptıklarınızla eksiklerimi görebilirim....
canım gerçekten çok güzel olmuş
bende çok istiyorum bunlardan ama hala yapmadım
38. haftamdayım bu arada
bardaklar için süsleri
ve çikolataları nerden aldın acaba
cnm bardak süslerini ve şekerlerin keselerini eminönünden almış bir tanıdığımız, çikolotayı ise babamın pastaneci bir arkadaşı yaptırmış. aslında çikolata istemiyorduk, keselerin içine çikolatalı badem şekeri koyduk, ama heveslenmişler işte çikolataya da isim etiketledik. biz maddi olarak çok açılmak istemedik, bir kısmı evdeki kalan malzemelerle (özellikle patikler için evdeki yünleri kullandık, kapı süsü, sepet, yastık için evdeki malzemeleri döktük ortaya ne yapabiliriz diye. bir kaç süsü ise burdan bir tuhafiyeden aldık ) yapmaya çalıştık...
hepsi çok güzeller,bende 6 haftalık hamileyim ama daha şimdiden bakınmaya başladım.teşekkür ederim bizimle paylaştığın için.özellikle şerbet bardaklarından allah nasip ederse bende yapıcam.ellerinize,emeğinize sağlık hepinizin :lepi:
Çok güzeller tatlım.Bende yeni hamileyim bunlar için daha erken ama bilgi almak istiyorum daha farklı bişeyler yapan arkadaşlar var ise bizlere bilgi versin....Neler yapılıp yapılmadığı hakkında bizlerde bilgi almak isteriz..