Doğuma Hazırlık bebişimin çeyizi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.174
398
İstanbul
arkadaşlar yaptığım hazırlıkları sizlerle paylaşmak istedim.
öncelikle gelenlere dağıtacağım şeker ve çikolatalar... tabi sepetiyle...

Eklentiler

• $sepet.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $şeker.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 96
  • $çikolata.webp
    7 KB · Görüntüleme: 84
bunlar da altın yastığımız, kapı süsümüz, lohusa şerbeti bardakları ...

Eklentiler

• $yastık.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $kapı süsü.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 84
  • $tepsi.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 74
  • $bardaklar.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 78
ve mevlüt için hazırladığımız şekerler... hepsini el emeği (benim katkım çok çok küçük, sağolsun hepsi kardeşimin marifeti...)
belki sizlere de akıl verir ya da sizin yaptıklarınızla eksiklerimi görebilirim....

Eklentiler

• $patikler.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 70
canım gerçekten çok güzel olmuş
bende çok istiyorum bunlardan ama hala yapmadım
38. haftamdayım bu arada
bardaklar için süsleri
ve çikolataları nerden aldın acaba

çoook şirinler...

Allah bir an önce bebeğinize kavuştursun, hepinize sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür versin

canım gerçekten çok güzel olmuş
bende çok istiyorum bunlardan ama hala yapmadım
38. haftamdayım bu arada
bardaklar için süsleri
ve çikolataları nerden aldın acaba

cnm bardak süslerini ve şekerlerin keselerini eminönünden almış bir tanıdığımız, çikolotayı ise babamın pastaneci bir arkadaşı yaptırmış. aslında çikolata istemiyorduk, keselerin içine çikolatalı badem şekeri koyduk, ama heveslenmişler işte çikolataya da isim etiketledik. biz maddi olarak çok açılmak istemedik, bir kısmı evdeki kalan malzemelerle (özellikle patikler için evdeki yünleri kullandık, kapı süsü, sepet, yastık için evdeki malzemeleri döktük ortaya ne yapabiliriz diye. bir kaç süsü ise burdan bir tuhafiyeden aldık ) yapmaya çalıştık...

hepsi çok güzeller,bende 6 haftalık hamileyim ama daha şimdiden bakınmaya başladım.teşekkür ederim bizimle paylaştığın için.özellikle şerbet bardaklarından allah nasip ederse bende yapıcam.ellerinize,emeğinize sağlık hepinizin :lepi:

Çok güzeller tatlım.Bende yeni hamileyim bunlar için daha erken ama bilgi almak istiyorum daha farklı bişeyler yapan arkadaşlar var ise bizlere bilgi versin....Neler yapılıp yapılmadığı hakkında bizlerde bilgi almak isteriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…