Doğuma Hazırlık Bebişimin cinsiyeti meraklardayız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Durucuk89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
2
0
1
İçel Mersin
Selam anneler doktor 13 haftamda iken büyük ihtimalle kız dedi kadın doğum hastanesinde aklımda soru işaretler kaldı acaba buyuk ihtimal kız dedi ve baska bise söylemedi sinir oldum yani kesin yüzde yüz yada yüzde vermedi yanılma payı ne kadar vardır acaba ?

Selam anneler doktor 13 haftamda iken büyük ihtimalle kız dedi kadın doğum hastanesinde aklımda soru işaretler kaldı acaba buyuk ihtimal kız dedi ve baska bise söylemedi sinir oldum yani kesin yüzde yüz yada yüzde vermedi yanılma payı ne kadar vardır acaba ?

13 hafta çok erken. sanılanın aksine, anne karnında kız bebeklerin de erkek bebeklerinde cinsel organı hafif uzantıdır. aylar ilerledikçe kız bebeklerinki ufalır, erkek bebeklerinki olduğu gibi kalır. cinsiyet böyle oluşur. ayrıca, ultrasound denen alet bir kamera değil. anne karnına gönderilen ses dalgalarının yansımasıyla oluşturulan yapay bir görüntü. hem bu görüntünün kalitesi düşük hem de yoruma açıktır. bakan ve yorumlayan kişiye göre bazen değişebilir. 13 haftalık bir bebeğin cinsiyeti söylenirken yanılma payının büyüklüğünü siz düşünün artık :ssz: 9. aya kadar erkek denen çocuğun kız doğduğunu ve oğlan bekleyen dedenin yaşadığı şoku kuzenimden biliyorum. bir de gittikleri doktor güya çoook iyi bir prof.tu ve dünyanın parasını almıştı :ssz:

12 haftalıkken pipi göremedim dedim .10 gün sonra gittim yüzde 80 kız dedi . 17 haftalıkken gidicem.yüksek ihtimal kız diyecek. Çünkü bacakları tam açık pipi olsa görürdüm dedi..Dr uma güveniyorum ben..Dr ve cihaz iyi ise bebeğin pozisyonu uygun ise kesin görüyorlar yüzde 20 yanılma payı bırakıyor lar. Bence doğumda cinsiyeti farklı olan kişiler çok ender...Dr iyi olsa bile cihazları eski olabiliyor ...Kemik yapısından da anlaşılıyor dedi Dr um..erkeklerin kemikleri çizgi çizgi görünüyormuş

Back
X