- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Hayirlisikismet
-
Normal dogum tarihine gelene kadar hep uyku modunda olcaklar cok nadir gozlerini acacaklar.Cok kucuguz hala,sut vermeye basladim annesi sana..ama hala kndini anne karninda hissettinden hep uyku modundasn..insallah yiycezki buyuycez seni tutarkn bile tutack bir yer bulamiorm sanki;(sutu icmiosnda azina akitiorm sanki
Rop muaynesi biraz zor oluyormus ama cok sukur atlatmissiniz.Bgn rop muaynesi olduk,zordu ama sen bnm guclu prensimsn cok sukur bunuda atlattk.ama burnundan hirilti sesi ona ole bi cnm skilioki sendeki hirilti sesini duyunca kanim cekilio..dha anne karninda olman gerekirkn bu surede dr dr gezmemize uzuluorum.insallah gecicek bgnlergonulll acaba suan uykumuz brz fzla,3hafta var dha dogmamiza normal mi
1 aylik bebekler 60 ml sut icer 2 3 saat arayla.genelde boyledir ama bebegin yapisina bagli kizim 30 ml icerdi cok madir 45 ml ictigide olurdu.Cnm kuzm seni okdr seviyormki anneligin bukdr ozel ve zor olduunu hic dusunemezdim.Artk kndimi dha korkak hisseder oldum herseye hemn asiri bir stres yasayabiliorum.ilk 1 aylikken nekdr sut verilir ne yersin ne icersn bilemiorumki acaba cok mu zorluyorum ya da az mi iciosn anlamiyorm.eger biri bu msji okursa cewaplndrabilir mibirde genzinde bir hirilti var o hiriltiyi duyduumda sanki canima birse batiyor..her anne bole midr yoksa bn seni kuvozde ole gorduumdn ruhum derin yaralar mi aldi.carsamba roba gdicez insallah ii oluck herse..
2 yasina kadar akranlarina yetisiyorlar.sagligi yerinde olsun Allah izin verdigi surece oturcakda konuscakda yuruyecekde ins.Pardonn anlatmissn peki bu gelisim geriligini atlatir dimi,dr.lar onu dogmus saymiolar bile suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?