Premature Bebekler Bebisimin gunlugu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ayyy insallah insallah.yalniz sana masallah cok sakin tecrubeli annesin.bnm ilk olustan mi acaba hem ilk hem cok minnak
Ilk cocukda ille insan acemicilikten dolayi birde evham eklenince sakin olunmuyor.bnde oyleydim.tecrubeden dolayi sakin oluyor insan.biraz daha buyuyunce sende rahat bir anne olursun merak etme.

5 6 aylik olunca sende rahatlarsin.biraz daha buyudumu tutmasi giydirmesi yedirmesii vs daha kolay olcak birde birbirinizin huyuna suyuna aliscaksiniz boylelikle sense daha rahatliycaksin bu konuda.

Bgn sen agladin ben agladim.mememi istemiosn dha cok kucuksn nasl biberona alistn ahhh askim bnm isin kotusu bgn sutumu sagamadimda makine mi bozuldu bnm sutummu azaldi anlamiorm.cok kucuksn inat edip vermim diorm zar zor kilo aliorz ztn onuda verdirmk istemiorm napicm bilmiorm.bgn bni istemedini bile dusundm nolurr em hep mememde uyu insallah

İnsallah hersey guzel olur,insallah cok saol.bgn isitme testimz vardi dr.sag kulagi icin bir dha goreck 20gun snr omrumden omur kalir mi

Cnm aşkım dun işitme testımz vardı.sağ kulaktan kaldık sol kulaktan geçtik.okdr cnm skkınkı anlatamam.15gun snr bıdha bakıcklar inşallah II cıkıck bu sefer.bu 15gunde kalbim durmassa iyi..emme konusu hala aynı bıberonu vermeden olmaz versem alışıosun.en güzel gunlerımızı nasıl gecırıorz hep kaygılarla.inşallah bu zor günlerde gecıceeek

Buraya yazmayalı cok olmuş ama bizm geçtimiz yollardan bska anneler inşallah gecmesini istemem ama bazı yaramazlar erknden gelıcz dıe tutturuolar.kulak testını önce demek istiorm bgn cok şukur gectık herıkısınıde sıvı kacabılıoms denmiştıde inanmamıştm..emmeyide aşıorz gbı kuzum artk emıo tabı biberonu görünce havada tutuo amahiç yılmaın her beslnmeden önce göğsunzü deneyin.bn ucla tutturabıldm hatta ılk okdr komıktmkı ucu bile tutamıordm yan tutmuşm(dik oluckms)sızde bebegınızde zmnla zmnla birbirinze alışıosnz.herşe duayla inşallah herse dha güzel oluck

@gönüll cnm nasılsn,seni tebrık edıorm her buraya yazana okdr güzel moral verıosnkı.yaşamayan bılmez ama umursamayabılırdnde
Canim sagol.bizde o yollardan gectik o annenin o anki psikolojisini cok iyi anliyorum hemde fazlasiyla.kendim neler yasadim heleki 3.cocugumda durum bambaskaydi evde 2 cocugum daha vardi ve en kucuk dogan yavrum du o farkli bi sehirde birakip geldim onu hic gormedigim bi sehirde 18 gun kuvezde yatti.Elhamdulillah suan cok saglikli tum cocuklarim.buyuyup iyi olduklarini gorene kadar anne icin dayanilmaz bir surec erken dogum ve kuvez olayi.beterin beteri var diyip halimize sukretmemiz lazim.o an o durumda cok saglikli dusunumez bi anne olanlari/olacaklari basimdan gectigi icin yardimci olmaya calisiyorum morali yerine gelsin diye.yardimda etmemiz lazim.
2016 kasim anneleri topiginde ki arkadaslar bana cok destek oldular dua ettiler bizler icin o zmn kendimi daha guclu hissettim gercekten.
Suan sira bizde onlara destek olma sirasi yardimci olma sirasi bizlerde.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin.nerde varsa tum yavrucaklara Allah acil sifalar ihsan eylesin ins.

Ne guzel bi insansncdden herkes yapmaz etmez sen herkese bi su olmaya calışıosun.Amin inşallah kımseyı ewladıyla sınamasn Rabbim.bebişinin ii olmasna sevindm inşallah bizde sağlıklı bi şekilde büyürz

Tamam cnm saolasn bnmkı 2ay 10gunluk az az başladı gec mi kaldık dedim.33.haftalık bnmkı.birde bişe sorucm sen tecrubelısın 3 tane bebişinde var bebeğim uyucaı zmn yada uyanırken gözunu yukarıya kaydırıo beyazını görüorm nörolojıye götrdm normal dedı ama bnm değişiğime gelıo normal mi

Suan cok kucukler daha kontrol edemiyor kendisi.yakinda o da gecer.normal bi bebek 40 ı icindeyken yapar bu tarz hareketleri onlarda gozlerine hakim olamaz o donemlerde senin yavrunda yeni yeni kaim olmaya basliyacak.doktorda zaten normal demis icini ferah tut supheci olma canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…