- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Hayirlisikismet
-
Ilk cocukda ille insan acemicilikten dolayi birde evham eklenince sakin olunmuyor.bnde oyleydim.tecrubeden dolayi sakin oluyor insan.biraz daha buyuyunce sende rahat bir anne olursun merak etme.Ayyy insallah insallah.yalniz sana masallah cok sakin tecrubeli annesin.bnm ilk olustan mi acaba hem ilk hem cok minnak
Canim sagol.bizde o yollardan gectik o annenin o anki psikolojisini cok iyi anliyorum hemde fazlasiyla.kendim neler yasadim heleki 3.cocugumda durum bambaskaydi evde 2 cocugum daha vardi ve en kucuk dogan yavrum du o farkli bi sehirde birakip geldim onu hic gormedigim bi sehirde 18 gun kuvezde yatti.Elhamdulillah suan cok saglikli tum cocuklarim.buyuyup iyi olduklarini gorene kadar anne icin dayanilmaz bir surec erken dogum ve kuvez olayi.beterin beteri var diyip halimize sukretmemiz lazim.o an o durumda cok saglikli dusunumez bi anne olanlari/olacaklari basimdan gectigi icin yardimci olmaya calisiyorum morali yerine gelsin diye.yardimda etmemiz lazim.@gönüll cnm nasılsn,seni tebrık edıorm her buraya yazana okdr güzel moral verıosnkı.yaşamayan bılmez ama umursamayabılırdnde
Canim sagol.bizde o yollardan gectik o annenin o anki psikolojisini cok iyi anliyorum hemde fazlasiyla.kendim neler yasadim heleki 3.cocugumda durum bambaskaydi evde 2 cocugum daha vardi ve en kucuk dogan yavrum du o farkli bi sehirde birakip geldim onu hic gormedigim bi sehirde 18 gun kuvezde yatti.Elhamdulillah suan cok saglikli tum cocuklarim.buyuyup iyi olduklarini gorene kadar anne icin dayanilmaz bir surec erken dogum ve kuvez olayi.beterin beteri var diyip halimize sukretmemiz lazim.o an o durumda cok saglikli dusunumez bi anne olanlari/olacaklari basimdan gectigi icin yardimci olmaya calisiyorum morali yerine gelsin diye.yardimda etmemiz lazim.
2016 kasim anneleri topiginde ki arkadaslar bana cok destek oldular dua ettiler bizler icin o zmn kendimi daha guclu hissettim gercekten.
Suan sira bizde onlara destek olma sirasi yardimci olma sirasi bizlerde.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin.nerde varsa tum yavrucaklara Allah acil sifalar ihsan eylesin ins.
Yanilmiyorsam 3 aylikti canim.gonulll cnmm bebişin göz takıbıne nezmn başladı hatırlıomusun
Suan cok kucukler daha kontrol edemiyor kendisi.yakinda o da gecer.normal bi bebek 40 ı icindeyken yapar bu tarz hareketleri onlarda gozlerine hakim olamaz o donemlerde senin yavrunda yeni yeni kaim olmaya basliyacak.doktorda zaten normal demis icini ferah tut supheci olma canim.Tamam cnm saolasn bnmkı 2ay 10gunluk az az başladı gec mi kaldık dedim.33.haftalık bnmkı.birde bişe sorucm sen tecrubelısın 3 tane bebişinde var bebeğim uyucaı zmn yada uyanırken gözunu yukarıya kaydırıo beyazını görüorm nörolojıye götrdm normal dedı ama bnm değişiğime gelıo normal mi
Elimden geldigince yardimci olmak isterim.Cok saol arada engın tecrubelerıne başvurcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?