- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Hayirlisikismet
Merhabalar,oncelikle bebeginizi gule gule buyutun.cnm bzm dr.umz hemen bize yeni bir dogum tarihi verdi(dogmasi gereken gun)smdi ona gore ilerliyoruz.bizi normal zmnda dogan bebeklerle ilerletse bzm aceleci kuzularimza haksizlik olur.ilk baslar cok zor ozmn diger bebeklerle arada baya bi fark oluyor.herkesin bebegi aglamalaryla ortaligi yikarkn mesala bnm bebegim surekli uyuyordu.ama duzeltilms yasina gelince baktimki ewt yapio telasa gerek yok dedim..ilk gulecegi zmni cok merak etmistm.smdii herkese guluyor die kiskaniyorm.muhakak noroloji dr.u gormeli onlar bise ters gitse hemn farkediolar.enazindn erken teshis cok onemli ona gore bir yol izletirler.bzm kuvoz dr.muz kronolojik 4.ayda gidin die yazmisti.kuvozde bi sorun olmamasina ragmn.kiiiii ben cok stresli bi hamilelik gecirdm son gunlerimde onun icin hep acabalarim vardi,dr.lara inanamiodum bi kac noroloji dr.na gotrdm.2yasina kadrda takibini yaptrmayi dusunuorm dr.mz gerek gormese bile.kilo olarakta yakaladik ama eger sutun varsa kiymetini bil.ben hala hep sagiorm hem emziriyorm anne sutu gbisi yok.yine aklina bise takilirsa biz burdayizH Hayirlisikismet mrb canim ben de bebegimi 29. Haftada dogurdum 960 gr dogdu 56 gun kuvozde kaldi 1900le taburcu oldu eve gekeli 20 gun okdu 2.5 kilo simdi masallah ben sey meraknediyorum bebegin gelişimi dogdugu aya gore mi gitti yoksa dogmasi gereken aya gore mi mesela bemim kiz simdi dogali 2.5 ay oldu agustosta dogdu ekiminnortasinda dogmasi gerekiyordu simdi takip etmem gereken seyler neler ne tur tepkilere bakmam gerekiyor bi de dr. Takibi derken norolojik takibi dr mu oneriyor sen mi goturdun