Doğuma Hazırlık bebişin elbiseleri ne zaman alınmaya başlanmalı kızlar??

• Konu Sahibi Konu Sahibi hell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim doğumun kasım sonu gibi olacak. ağustosda eksikleri tamamlayıp eylül ayında kıyaftelerini ve odasını yerleştireceiğim. çok heyecanlıyım kendimi zor tutuyorum. hiç bir şey almadım daha. herşeyini birden alayım diyorum

ben de kasımın başında bekliyorum inşaallah kızımı. alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum ben de.. eylül gibi başlarım ben de.. şimdi havalar çok sıcak, ağustos eylül başında da böyle olur. İnşaallah erken doğum olmaz da hazırlıklı karşılarız bebeklerimizi :) tek korkum eylülde ağırlaşıp gezememek :)

ben iki haftalikken hamile kaldigimi ogrendim ve hemen basladim arastiriyorum ve en guzelini aliyorum bu da hamileligime bal katiyorrr :-)

Bende şimdilik araştırıyorum alıcağım şeylerin fiyatlarını falan.ancak çok beğendiğim bir iki parça şeyi aldım.hastane çıkışı,bir patik ve biberonlarını aldım kızıma.Anneannesi falan alıyo birşeyler ama bana söylemiyo hepsini süsleyip hazırlayıp öyle vericekmiş :16::16::16: Asıl alışveriş yapmaya 30.haftada başlarım Allah izin verirse.8.aydan sonra çok zor olur diye düşünüyorum dolaşmak.
Şu var kıyafet aldıkça zaman biran önce geçsin doğsun istiyo insan :)
Ama tabi bu kişinin kendi isteğine kalmış bişiy isterse 3.ayda başlar alışverişe ister 5 ister 7 yada 8.FArk etmez yani :1:

Son düzenleme:
Ben 4 ayimdayim ama 6 bucuk 7 aydan once birsey almayi dusunmuyorm buyuk esyalari da 8 aydan sonra insaAllah tabi

ben 28+5 im cumartesi günü başiycaz 29 haftalık olucam. o günde.
yavaş yavaş başiyorum şimdiden çekmeceli beşik ve beşli set alicaz..

Back
X