1 2 hafta sonra tam hissedersin hatta bazen disardan görülüyor esim de görüyor .Kızlar ben dün başladım hissetmeye. Çok değişik ve duygusal gerçekten. Bütün hayatımı ele geçirdi şuan hiç birseye konsantre olamıyorumkeyiften tabi
Sizler neler hissediyorsunuz?
bende 16 dan beri hissediyorum elhamdülillah :) pıt pıt vuruyor hareket ediyor ama ben hareket halindeyken değil dinlenirken :)Kızlar ben dün başladım hissetmeye. Çok değişik ve duygusal gerçekten. Bütün hayatımı ele geçirdi şuan hiç birseye konsantre olamıyorumkeyiften tabi
Sizler neler hissediyorsunuz?
1 2 hafta sonra tam hissedersin hatta bazen disardan görülüyor esim de görüyor .
bende 16 dan beri hissediyorum elhamdülillah :) pıt pıt vuruyor hareket ediyor ama ben hareket halindeyken değil dinlenirken :)
20.haftada esim hissetmisti karnima elini koymus dua okuyordu o esnada hareketlendi.En çok eşimin de görmesini istiyorum. ☺ birazcık daha bekleyelim bakalim.
doktorlar imkansız diyor ama 12. haftada minicik hissedenleri duydum ben özellikle erkek erken hissettirir diyorlar :) seni hatırlıyorum birkaç konun vardı bebek hasretin değil mi :) hayırlı uğurlu olsun :)Ben 13.haftadayım arada bi kasıklarda sinek ısırması gibi bişeyler hissediyorum kızlar sizce bebişimin hareketleri mi?
Çok sağol teşekkür ederimdoktorlar imkansız diyor ama 12. haftada minicik hissedenleri duydum ben özellikle erkek erken hissettirir diyorlar :) seni hatırlıyorum birkaç konun vardı bebek hasretin değil mi :) hayırlı uğurlu olsun :)
Çok sağol teşekkür ederim
Senin bebişin de hayırlı olsun saglıcakla kucagımıza alırız inşallah
Bilmiyorum ki ben de hissediyorum arada ısırık gibi hafif acı şeklinde gıdıklar gibi geliyo geri gidiyo
Ben göbeğimin hemen altında bazen sol bazen sağda hissediyorBen de ilk 15. haftamda hissettim. Her geçen hafta artıyor şiddeti. Şimdi 19. haftamdayım. Arkadaşlar peki hareketleri nerede hissediyorsunuz? Ben çok aşağıda hissediyorum. Ne zaman yukarı çıkacak bu bebek?
16.haftadayım ama ben henüz hissetmedim ,ilk nasıl hissediliyor belkide ben anlamıyorum diyorum,bilemedim
16.haftadayım ama ben henüz hissetmedim ,ilk nasıl hissediliyor belkide ben anlamıyorum diyorum,bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?