Bebişin hareketlerini hissetmeye başlayanlar burda mi :)

justlook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
286
351
33
Kızlar ben dün başladım hissetmeye. Çok değişik ve duygusal gerçekten. Bütün hayatımı ele geçirdi şuan hiç birseye konsantre olamıyorum keyiften tabi
Sizler neler hissediyorsunuz?

Kızlar ben dün başladım hissetmeye. Çok değişik ve duygusal gerçekten. Bütün hayatımı ele geçirdi şuan hiç birseye konsantre olamıyorum keyiften tabi
1 2 hafta sonra tam hissedersin hatta bazen disardan görülüyor esim de görüyor .

bende 16 dan beri hissediyorum elhamdülillah :) pıt pıt vuruyor hareket ediyor ama ben hareket halindeyken değil dinlenirken :)

16. Haftamdan beri bir şeyler oluyor karnımda ama tam anlamıyordum

Ben 13.haftadayım arada bi kasıklarda sinek ısırması gibi bişeyler hissediyorum kızlar sizce bebişimin hareketleri mi?

Ben 13.haftadayım arada bi kasıklarda sinek ısırması gibi bişeyler hissediyorum kızlar sizce bebişimin hareketleri mi?
doktorlar imkansız diyor ama 12. haftada minicik hissedenleri duydum ben özellikle erkek erken hissettirir diyorlar :) seni hatırlıyorum birkaç konun vardı bebek hasretin değil mi :) hayırlı uğurlu olsun :)

doktorlar imkansız diyor ama 12. haftada minicik hissedenleri duydum ben özellikle erkek erken hissettirir diyorlar :) seni hatırlıyorum birkaç konun vardı bebek hasretin değil mi :) hayırlı uğurlu olsun :)
Çok sağol teşekkür ederim
Senin bebişin de hayırlı olsun saglıcakla kucagımıza alırız inşallah
Bilmiyorum ki ben de hissediyorum arada ısırık gibi hafif acı şeklinde gıdıklar gibi geliyo geri gidiyo

Hissettiğin şeyi tarif edişin aynı bebek hareketi gibi. Bence her zaman istisna vardir. :) erken hissedebilirsin

Yumurtalıklara doğru arada pıt pıt oluyor sanki. Ama 20 haftadan sonra net hissediliyor sanırım.

Bende 1 haftadır günde bi kaç defa hissediyorum, dinlenme halindeyken oluyor seğirme şeklinde, pıt pıt vuruyor br şey, Mükemmel duygu

Ben de ilk 15. haftamda hissettim. Her geçen hafta artıyor şiddeti. Şimdi 19. haftamdayım. Arkadaşlar peki hareketleri nerede hissediyorsunuz? Ben çok aşağıda hissediyorum. Ne zaman yukarı çıkacak bu bebek?

Ben de ilk 15. haftamda hissettim. Her geçen hafta artıyor şiddeti. Şimdi 19. haftamdayım. Arkadaşlar peki hareketleri nerede hissediyorsunuz? Ben çok aşağıda hissediyorum. Ne zaman yukarı çıkacak bu bebek?
Ben göbeğimin hemen altında bazen sol bazen sağda hissediyor

Bende hissediyorum arkadaşlar müthiş bir duygu hatta dün hareket etmeye başlayınca eşim elini karnıma koydu tekmesini oda hissetti ☺☺

16.haftadayım ama ben henüz hissetmedim ,ilk nasıl hissediliyor belkide ben anlamıyorum diyorum,bilemedim

16.haftadayım ama ben henüz hissetmedim ,ilk nasıl hissediliyor belkide ben anlamıyorum diyorum,bilemedim

16 erken galiba. Ilk hamilelikler için 20. hafta beklenmeli diyorlar. Bende 19 da başladım. Aynı senin gibiydi nasıl anlıyorlar diye. O kadar farklı ki evet diyosun bu bebiş :)

Ben 16 17 gibi hissetmeye basladim minik karincalanma seyirme gibi oluyor .Sonra güçleniyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…