bebişini oturtmaya başlayan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
bebişini biraz doğrultup arkasını yastıkla destekleyip yada kucağınızda hafif oturtmaya başlayan var mı kızlar???????????

Evet ben oturtuyorum.. Kucağımdayken hep oturmak istiyo. Bebek arabasında da oturur pozisyonda tutmaya başladım..Tam dik değil zaten.

benım kızım 2 aylıktan beri hep oturmak ıstıyo doktorum kucagında oturtabılırsın demıştı hala sadece kucagımda oturtuyorum bebek arabasında yarı oturur pozısyonda tutuyorum bazen ama asagı kayıyo hareket edıp oyuzden fazla durmuyo yatırıyorum bende

valla benim dana 3 aylıkdan beri oturuyo hem kucakda hem arabasında hem mama sandalyesinde hem böyük adam gibi koltukdaaa

bende 1 aydır oturtuyorum zaten kendiside yatakta bile yastıgı varsa kalkmaya çalışıyor.

doktora sordum 6. aylıkken destekli 7 aylıkken desteksiz oturtacaksınız demişti. zaten ne geliyosa doktorun yüzünden geliyo. kızım çok hantalopuyorumnanaktandaha yeni yüzüstü durmaya başladı. ve dönmeye tabiki:)

oturmaya çalışıyo ama izin vermiyorum.dövüyorum kızımı sıpa sudan gelinceye dek:mymeka:

benimki desteksiz oturuyo hatta takla bile attı geçende :roflol: inanmıycağınızı biliyodum :tomato: benimki 2. aydan beri kucakta oturuyor.ellerimi tutuyor oturuyor kendisi.

benimkide nerdeyse 40 ini cikardigindan beri oturuyo, yatar vaziyette durmayi sevmiyor, kucakta mutlaka oturuyo, bebek arabasindada yari oturur vaziyette sikiysa yatir avazi ciktigi kadar bagirirp yollarda rezil ediyo beni:)

benimkide nerdeyse 40 ini cikardigindan beri oturuyo, yatar vaziyette durmayi sevmiyor, kucakta mutlaka oturuyo, bebek arabasindada yari oturur vaziyette sikiysa yatir avazi ciktigi kadar bagirirp yollarda rezil ediyo beni:)

benimkide ille ayakda duracağım diyo ellerimi tutuyo ve ayağa kalkıyo benimde yardımlarımla tabi adım atıyo basmak ayakda durmak onu çok mutlıu ediyoooo ama kilodan dönme işleminde zorlanıyoruz

yok ben çok oturtmyuyorum.eyesi batar derler ya korkuyorum..varsın oturmasın..

bende çoktandır oturtuyorum,daha doğrusu yatırdığımda yaygarayı basıyor,kafayı dikiyor kalkmak için...aman be,onun yerinde olsam yatardım akşama kadar..oh ne güzel hayat..benim kıza rahat batıyor....hihoyyyt

kucağıma oturtuyorum ama çok dik olarak değil... 15 günden beri fır fır dönüyorsırt üstü yatırıyorum hooop yüzüstü dönüyor, kaayı dikiyor ağzının sularını akıta akıta kendini ileri itmeye çalışyor..1-2 karış ilerleyebiliyor.....

yok ben çok oturtmyuyorum.eyesi batar derler ya korkuyorum..varsın oturmasın..
biz onu dr a sorduk gülşahcım oturtmasakmı dedik o da oturuyosa kendi otursun sakınca yok batar dedikleri kalça çıkığı o da artık çekiştirmeniz lazım bişey olması için bu aydan sonra hiçbişey olmaz artık merak etmeyin dedi.oturan çocuğu zorla yatırcak değilsiniz dedi :)

ben de kucağımda kısa süreli çok dik olmamak kaydıyla oturtuyorum. zaten yatarken kalmayaçalışır gibi çabalayarak oturmak istiyor. ama henüz dönme hareketimiz yok. hiç dönmedik. geç kaldı sanırım biraz:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…