bebişiniz kaçıncı hafta kucağınızdaydı kızlarrr:))

brgnrft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
197
1
46
İzmir
hanımlar,bebeğiniz doktorunuzun söylediği tahmini doğum tarihinden kaç gün önce geldi (normal doğum).doktorum 14 mayıs dedi ama içimden bi ses daha erken gelicek bebişim dio,sanki nisan sonu gelcek kuşummm:)

birde sezeryan olan arkadaşlar,bebeğinizi kaçıncı haftada kaç kilo olarak aldınız kucağınıza,yazarsanız eğer, benm gibi doğumu yaklaşanlarada yardımcı olur
şimdiden teşekkürler hepinize

hanımlar,bebeğiniz doktorunuzun söylediği tahmini doğum tarihinden kaç gün önce geldi (normal doğum).doktorum 14 mayıs dedi ama içimden bi ses daha erken gelicek bebişim dio,sanki nisan sonu gelcek kuşummm:)

birde sezeryan olan arkadaşlar,bebeğinizi kaçıncı haftada kaç kilo olarak aldınız kucağınıza,yazarsanız eğer, benm gibi doğumu yaklaşanlarada yardımcı olur

slm canım 39+1 de aldım yavrumu kucağıuma normal doğum 26 şubatta doğum yaptım dr 6 mart diyordu
sağlıkla al yavrunu inşalahh

bynkutluay ilgilenip cevap yazdığın için sagol canım:71:, son haftalara doğru sabrı tükeniyo insanın gelsin istiyo artık:49: ben 35.haftanın sonundayım kızım dönmedi hala,normal mi sezeryanmı belli deil ondan,doktorum son ana kadar bekliycek gbi görünüyoo:26:
sende sağlıkla büyüt bebişiniiiii:16:

bynkutluay ilgilenip cevap yazdığın için sagol canım:71:, son haftalara doğru sabrı tükeniyo insanın gelsin istiyo artık:49: ben 35.haftanın sonundayım kızım dönmedi hala,normal mi sezeryanmı belli deil ondan,doktorum son ana kadar bekliycek gbi görünüyoo:26:
sende sağlıkla büyüt bebişiniiiii:16:

canım ya bilmezmiyim hergün dua ediyordum nolur bugün doğuruyum kucağıma alıyım die
çok saol canım inşalahh
benimki 31. haftada dönmüştü canım şimdi bol bol uyu çok ihtiyacın olacak

ben normal doğum istiyordum ama oğlumun doğmaya niyeti olmayınca sezeryanla doğum yaptım 40. haftada. aslında doktorum normal doğum yaapamayacağımı soylemisti ama ben genede bekledim. 3,720gr doğdu oğlum. inşallah sende hayırlısıyla alırsın bebisini kucağına:emir_bebek:

Benim de normal doğum tarihim 7 mayıs. Doktor sezeryan için 25 nisan( 38+2) gününü uygun buldu. Ama bana da hep kızım 25 nisandan önce gelecek gibi geliyor.

ben normal doğum istiyordum ama oğlumun doğmaya niyeti olmayınca sezeryanla doğum yaptım 40. haftada. aslında doktorum normal doğum yaapamayacağımı soylemisti ama ben genede bekledim. 3,720gr doğdu oğlum. inşallah sende hayırlısıyla alırsın bebisini kucağına:emir_bebek:

maşallah bebişine,cok iyi beslemişsin canımmm:81:

kızımda normal doğum tarihim 22 mayıstı 16 mayısta sezeryanla kucağıma aldım kızımı 3 kg doğdu kızım seninde bebişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah:71:

benm de 13 mayıs bakalım artık..ama genelde 10 gün faln önce geliolar :) ama bnm kızm gününde gelir inşşşş :49: :emir_bebek:

ben 41+2 de sezeryan oldum
normal doğmadı bebeğim
almasalar daha doğmuyordu da:69::69:

Son düzenleme:
maşallah bebişine,cok iyi beslemişsin canımmm:81:

yalnızca bebişi değil kendimide çok iyi besledim maalesef. 25 kilo aldım hamileliğimde. bekarken çok yememe rağmen kılo alamıyordum hamileliktede iştahım aynen devam edince baya kılo aldım...

yalnızca bebişi değil kendimide çok iyi besledim maalesef. 25 kilo aldım hamileliğimde. bekarken çok yememe rağmen kılo alamıyordum hamileliktede iştahım aynen devam edince baya kılo aldım...

bugün 36. haftaya başladım son haftalarda ne kadar hızlı kilo alınıyomuş,50 ile başladım 69 olmuşumm we daha 3-4 haftam war düşünmek istemiyorummm kaçla biticek :26:

ILKKINI 34 HAFTALIK IKINCISINIDE 36 HAFTALIK DOGURDUM O yuzden bunuda heran bekliyorum vaktinde dogurmayi beceremedim hic.Erken dogmalarina ragmen 3 kilonun uzerinde dogdu ikiside hayirlisi bakalimm

benim kızım için de doktor 18 temmuz demişti muhtemel doğum tarihini kızım 15 temmuz da 39+4 günlükkennormal doğumla dünyaya geldi.

Back
X