- 8 Mayıs 2012
- 354
- 115
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Bende cok merak ediyorum zaman cabuk gecsede icimde oynamasini hissetsem diyorum :) kimisi balon patlar gbi diyo kimisi kelebek kanat cirpar gibi diyo zaten bagrsak hareketnden ayirt ediliyomus. Ben 15. Haftamdaym suan gecen hafta yagmurda islandigmda sol kasigimn ustune biri parmagni degirdi gibi oldu ama erken diye baska bsy oldgnu dusundum. Ins bzde hemenceck hssederiz :)13 haftalık hamileyim,ve onu hissedeceğim günü merakla bekliyorum ancak ilk gebeliğim yani nasıl bişiy beklemeliyim bilmiyorum.sizler ilk kaçıncı haftanızda hissettiniz birde hissettiğinizden itibaren gün içinde defalarca hissediyomusunuz?
Ay masallah benm oglumda at kosturcakmi acaba :) ultrasonda yerinde durmuyo ama dha bsy hssetmiyorum bakalm :)Ben 17. Haftada hissettim pıt pıt attı :) ilk hissettigin zaman gun icerisinde 3-4 defa oluyo ama gun gectikce hem hareketleri artiyo hem de hissetme oranin (eger erkekse erken hissediliyormus benimki erkek ) suan 26 haftalik at koşturuyo mübarek :)
Koşturur koşturur merak etme :)Ay masallah benm oglumda at kosturcakmi acaba :) ultrasonda yerinde durmuyo ama dha bsy hssetmiyorum bakalm :)
İlk olarak 19. haftada çok hafif pıt pıt şeklinde hissettim. Sonra 21. hafta da net bir şekilde hissettim.13 haftalık hamileyim,ve onu hissedeceğim günü merakla bekliyorum ancak ilk gebeliğim yani nasıl bişiy beklemeliyim bilmiyorum.sizler ilk kaçıncı haftanızda hissettiniz birde hissettiğinizden itibaren gün içinde defalarca hissediyomusunuz?
Ahahahahhaha çık iyi ya allaah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)Ben 17. Haftada hissettim pıt pıt attı :) ilk hissettigin zaman gun icerisinde 3-4 defa oluyo ama gun gectikce hem hareketleri artiyo hem de hissetme oranin (eger erkekse erken hissediliyormus benimki erkek ) suan 26 haftalik at koşturuyo mübarek :)
17. Haftada eşim ile aynı anda hissettik :) şu anda 33. Haftadayız, maşallahı var :)
Erkekmii18+2deyim gün içinde ara ara baloncuk gibi hissediyorum pıt pıt :)
Yok canım kızErkekmii
Amin İnşaAllah: )Ahahahahhaha çık iyi ya allaah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?