Bebişinizi ilk nezaman hissettiniz ?

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
13 haftalık hamileyim,ve onu hissedeceğim günü merakla bekliyorum ancak ilk gebeliğim yani nasıl bişiy beklemeliyim bilmiyorum.sizler ilk kaçıncı haftanızda hissettiniz birde hissettiğinizden itibaren gün içinde defalarca hissediyomusunuz?

Bende cok merak ediyorum zaman cabuk gecsede icimde oynamasini hissetsem diyorum :) kimisi balon patlar gbi diyo kimisi kelebek kanat cirpar gibi diyo zaten bagrsak hareketnden ayirt ediliyomus. Ben 15. Haftamdaym suan gecen hafta yagmurda islandigmda sol kasigimn ustune biri parmagni degirdi gibi oldu ama erken diye baska bsy oldgnu dusundum. Ins bzde hemenceck hssederiz :)

Ben 17. Haftada hissettim pıt pıt attı :) ilk hissettigin zaman gun icerisinde 3-4 defa oluyo ama gun gectikce hem hareketleri artiyo hem de hissetme oranin (eger erkekse erken hissediliyormus benimki erkek ) suan 26 haftalik at koşturuyo mübarek :)

Ay masallah benm oglumda at kosturcakmi acaba :) ultrasonda yerinde durmuyo ama dha bsy hssetmiyorum bakalm :)

18+2deyim gün içinde ara ara baloncuk gibi hissediyorum pıt pıt :)

İlk olarak 19. haftada çok hafif pıt pıt şeklinde hissettim. Sonra 21. hafta da net bir şekilde hissettim.

19. haftamdayim hala dort gozle bekliyorum bazen sanki tek tuk bi hareketlenme var gibi ama emin olamiyorum

Ahahahahhaha çık iyi ya allaah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

İlk hamileliğim,17 itibariyle karıncalanma hissediyordum hareket mi bilmiyorum.25.hafta içinde dışardan hissetttim.

20+2 hamileyim ilk olarak 18inci haftada hissettim pit pit bir hisdi gözyaslarimi tutamadim , Erkek bizimkisi ve oldukca hareketli

18 haftadayım bir kaç gündür gün içerisinde 3-4 defa bir kaç hareket hissediyorum ama ilk gebelik acemiliği sanırım çok net değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…